• Neumi komunikovat se zakazniky. Lžou a nedokazi pochopit ze kdyz neni zbozi skladem a ani uz nebude tak chci vratit penize!! Premlouvaji na jine zbozi i kdyz jsem vyslovne rekla ze nic jineho nechci.

Vazena pani Havrankova,

Mrzi nas vase nespokojemost a spatna nalada o svatcich. Kolegyne vam v dobre vire nabizela za nedostupny valecek skutecne jiny, netusila ze vas to urazi a nazlobi. Penize jsme vratili v poradku na vas ucet, prosim dohledate je podle poznamky u platby.

Mejte hezky zbytek roku a prejeme klidny start do roku 2017

Michal z wew.svetcukraru.cz

• Dostatek zboží a rychlá expedice
    • Nevím

Přehledné stránky a příjemný nákup

• Slušná komunikace se zákazníkem

Výborné

Objednala jsem si bílou a mléčnou čokoládovou polevu v peckách a max.spokojenost.Výborná čokoládka na chuť.Proto když budu potřebovat příště,tak budu objednávat jen z těchto stránek.

• Spolehlivost
    • Žádné

Jsem velmi spokojená, doporučuji

• Rychlost, ochota, doprava zdarma od nižší celkové ceny zboží.

• Komunikace.
    • Vstřícnost.
    • Ochota.

Doporučuji.

Rychlý a bezproblémový nákup i dodávka čerstvého zboží. Děkuji

• kvalitní a levné suroviny

vřele doporučuji

• Rychlost
    • Objednala jsem si nožík a přišel mi s rezavými skvrnami.

• Výborná komunikace.
    • Nemá.

Perfektní komunikace a hlavně super rychlé dodání.

• Dorazilo mi zboží s prošlou dobou minimální trvanlivosti

Celkově jsem s obchodem spokojená, proto také obchod dostal maximální počet hvězdiček ve všech kategoriích. Jediné, co mne zklamalo, bylo dodání zboží s prošlou dobou minimální trvanlivosti - amonium

Pěkný den,

trvanlivost zboží pravidelně kontrolujeme a vyřazujeme z prodeje nebo, je-li to z povahy suroviny možné, nabízíme ve slevě např. k tréninkovým účelům, je možné, že se si při expedici kolegyně nevšimly data spotřeby, za což se omlouvám. Příště stačí po obdržení balíčku napsat na [email protected] a rádi vám bezplatně zašleme nové zboží.

Děkuji za pochopení

Michal z www.svetcukraru.cz

• Maji dobrý výber

• V klidu si doma vybereme, co je potřeba
    • o žádných nevím

Klidně nakupujte, vše dostanete rychle a v pořádku

Maličko zavádějící texty v informačních emailech k objednávce v případě, kdy byla provedena platba kartou rovnou při objednání. Ze zprávy jsem měla pocit, že platba snad ani neproběhla a budu platit znovu při převzetí zboží, což nakonec tak nebylo... Možná by stačila v rekapitulaci jedna poznámka o stavu platby za objednávku (zaplaceno, platba při převzetí, apod.) - v informačním systému e-shopu to určitě je (nebo by byt mělo).
    Jinak spokojenost, velmi rychlé dodání.

doporucuji

• Dobré ceny

Příjemný obchod.

• sortiment
    • komunikace se zákazníkem

chtěli jsme daňový doklad, jelikož zboží bylo na firmu, kterou jsme vyplnili v objednávce
    spolu se zbožím doklad nedošel ... urgovali jsme e-mailem ... týden pryč a stále nic ... ;(

Pěkný den,

daňový doklad chodí automaticky mailem s expedicí zásilky a také je máte ve svém rozhraní na eshopu. Poslal jsem vám ji znovu nyní.

(Viz zázam z našeho systému: Objednávka 216110744: Odeslán email s fakturou: Změna stavu objednávky (vyexpedována) 28. 11. 2016 19:23)

Michal Kubíček

• Velká nabídka produktů, přehlednost webových stránek, dobrá komunikace.
    • Neinformuje o došlé platbě na účet a ač bylo objednané zboží skladem, doba dodání mi přišla delší, než jsem čekala.

Obchod doporučuji, nutno však počítat s delší dodací lhůtou.

• velký výběr zboží skladem