- Neumi komunikovat se zakazniky. Lžou a nedokazi pochopit ze kdyz neni zbozi skladem a ani uz nebude tak chci vratit penize!! Premlouvaji na jine zbozi i kdyz jsem vyslovne rekla ze nic jineho nechci.
Reakce obchodu Svět cukrářů
Vazena pani Havrankova,
Mrzi nas vase nespokojemost a spatna nalada o svatcich. Kolegyne vam v dobre vire nabizela za nedostupny valecek skutecne jiny, netusila ze vas to urazi a nazlobi. Penize jsme vratili v poradku na vas ucet, prosim dohledate je podle poznamky u platby.
Mejte hezky zbytek roku a prejeme klidny start do roku 2017
Michal z wew.svetcukraru.cz -
- Dostatek zboží a rychlá expedice
- Nevím
Přehledné stránky a příjemný nákup
- Slušná komunikace se zákazníkem
Výborné
Objednala jsem si bílou a mléčnou čokoládovou polevu v peckách a max.spokojenost.Výborná čokoládka na chuť.Proto když budu potřebovat příště,tak budu objednávat jen z těchto stránek.
- Spolehlivost
- Žádné
Jsem velmi spokojená, doporučuji
- Rychlost, ochota, doprava zdarma od nižší celkové ceny zboží.
- Komunikace.
- Vstřícnost.
- Ochota.
Doporučuji.
Rychlý a bezproblémový nákup i dodávka čerstvého zboží. Děkuji
- kvalitní a levné suroviny
vřele doporučuji
- Objednala jsem si nožík a přišel mi s rezavými skvrnami.
- Výborná komunikace.
- Nemá.
Perfektní komunikace a hlavně super rychlé dodání.
- Dorazilo mi zboží s prošlou dobou minimální trvanlivosti
Celkově jsem s obchodem spokojená, proto také obchod dostal maximální počet hvězdiček ve všech kategoriích. Jediné, co mne zklamalo, bylo dodání zboží s prošlou dobou minimální trvanlivosti - amonium
Reakce obchodu Svět cukrářů
Pěkný den,
trvanlivost zboží pravidelně kontrolujeme a vyřazujeme z prodeje nebo, je-li to z povahy suroviny možné, nabízíme ve slevě např. k tréninkovým účelům, je možné, že se si při expedici kolegyně nevšimly data spotřeby, za což se omlouvám. Příště stačí po obdržení balíčku napsat na [email protected] a rádi vám bezplatně zašleme nové zboží.
Děkuji za pochopení
Michal z www.svetcukraru.cz -
- Maji dobrý výber
- V klidu si doma vybereme, co je potřeba
- o žádných nevím
Klidně nakupujte, vše dostanete rychle a v pořádku
Maličko zavádějící texty v informačních emailech k objednávce v případě, kdy byla provedena platba kartou rovnou při objednání. Ze zprávy jsem měla pocit, že platba snad ani neproběhla a budu platit znovu při převzetí zboží, což nakonec tak nebylo... Možná by stačila v rekapitulaci jedna poznámka o stavu platby za objednávku (zaplaceno, platba při převzetí, apod.) - v informačním systému e-shopu to určitě je (nebo by byt mělo).
Jinak spokojenost, velmi rychlé dodání. -
doporucuji
- Dobré ceny
Příjemný obchod.
- sortiment
- komunikace se zákazníkem
chtěli jsme daňový doklad, jelikož zboží bylo na firmu, kterou jsme vyplnili v objednávce
spolu se zbožím doklad nedošel ... urgovali jsme e-mailem ... týden pryč a stále nic ... ;(Reakce obchodu Svět cukrářů
Pěkný den,
daňový doklad chodí automaticky mailem s expedicí zásilky a také je máte ve svém rozhraní na eshopu. Poslal jsem vám ji znovu nyní.
(Viz zázam z našeho systému: Objednávka 216110744: Odeslán email s fakturou: Změna stavu objednávky (vyexpedována) 28. 11. 2016 19:23)
Michal Kubíček -
- Velká nabídka produktů, přehlednost webových stránek, dobrá komunikace.
- Neinformuje o došlé platbě na účet a ač bylo objednané zboží skladem, doba dodání mi přišla delší, než jsem čekala.
Obchod doporučuji, nutno však počítat s delší dodací lhůtou.
- velký výběr zboží skladem