nemám od 13.10. žádnou zpětnou vazbu, kdy zboží dorazí, kde se nachází

Supraphonline

Chtějí hodnocení na zboží , které po dvou týdnech od objednání zatím nedorazilo.O termínu doručení neinformují

Reakce obchodu Supraphonline

Bohužel dotazníky jsou společností Heuréka rozesílány automaticky, na dobu odeslání jako obchod nemáme vliv.
    Supraphonline

Zboží jsem neobdržel. Bez reakce obchodu.

Reakce obchodu Supraphonline

Dobrý den, omlouváme se za zpožděnou dodávku, ale tak obrovský zájem o tituly Karla Gotta nebylo možné předvídat. I přes dostatečné skladové zásoby bohužel nebylo možné objednávku vyřídit v dřívějším termínu, za což se omlouváme. Ještě v současné době se u mnoha titulů Karla Gotta čeká na dodání nebo dovýrobu, jde o omezenou dostupnost napříč celým trhem. V nejbližších dnech budeme naskladňovat postupně všechny prozatím nedostupné tituly a objednávky obratem vykrývat.
    Supraphonline

• Dlouhá doba na vyřízení objednávky, jiné eshopy vyřídí objednávku hned nebo uvedou předpokládanou dobu vyzvednutí. Tady ne.

Reakce obchodu Supraphonline

Předpokládanou dobu dodání uvádíme u dočasně nedostupných titulů Karla Gotta přímo na webu.

Děkujeme za pochopení a zdravíme Vás!

• Slušný výběr nosičů.
    • Katastrofická doba vyřízení objednávky.

Objednáno, online zaplaceno, obejdnávka přijata. Pak se dva týdny nic nedělo, 13 den od objednání mail, že bylo zboží odesláno, 14 den přišlo. Dvě cdčka. Dnes, kdy eshopy doručují na druhý, max. třetí den ostuda.

• Platba mobilem.
    • Nejdražší eshop v ČR s mp3 a FLAC, s velmi omezeným výběrem fyzických nosičů, jakžtakž fungující do okamžiku, kdy nastane 1.problém. Anonymní zákaznická podpora neumí řešit reklamace a už vůbec neumí komunikovat s věrnými zákazníky. Utratil jsem zde za několik let několik desítek tisíc, ale to pro Supraphone neznamená nic.

Reakce obchodu Supraphonline

Děkujeme za hodnocení, zmíněný problém s Vámi řeší naše zákaznická podpora a věříme, že vyřeší k Vaší spokojenosti.

Jedno dvojCD rozbité uvnitř (trn rozdrcený), trojalbum tří CD ve hřbetu natržené. K poškození nemohlo dojít vinou doručovatele, neboť obě CD byla důkladně zabalena, tudíž s uvedeným poškozením musela být odeslána. Vše jsem vyřešil zakoupením nových obalů CD.

Reakce obchodu Supraphonline

Dobrý den, chyba je velmi pravděpodobně na straně dopravce, bude Vás e-mailem kontaktovat vedoucí našeho obchodu, aby s Vámi domluvil nápravu. Omlouváme se za (byť námi nezaviněné) komplikace! Supraphonline

Na obou deskách mi nehrají poslední bonusové písničky

Poslali jste mi místo Mahlera Smetanu. Nedělní dárek je v háji. Petr Lokaj

Reakce obchodu Supraphonline

velice se Vám za toto nedopatření omlouváme, došlo k chybě na naší straně, na nápravě pracujeme. Děkujeme za pochopení!

vase ceny jsou strasne

• vše zdlouhavé, ode dne vydání titulu, předání dopravci.

Reakce obchodu Supraphonline

Dobrý den, omlouváme se za zdržení s dodávkou, bylo způsobeno posunutím data vydání jednoho z objednaných titulů. Děkujeme za pochopení!

• Jsem velmi nespokojen. Nemohu se s obchodem spojit, neberou mi ani hovor. Zboží jsem opravdu dostal tak jak slíbili ale je obal velmi poškozen. Měl to být dárek k Vánocům a teď ho nemohu ani dát.

Reakce obchodu Supraphonline

omlouváme se velice za toto nedopatření, dnes se s Vámi kolegové z prodejny spojí a zašlou Vám nový obal.
    Zdravíme Vás,
    Supraphonline.cz

Předobjednala jsem si Imagine Dragons-Origins/deluxe/,které má vyjít dle vyjádření obchodu teprve 9.11.2018,tudíž jsem zboží neobdržela a není tedy co hodnotit.Domnívám se,že obchod by měl vědět,co zákazníkům avizuje na svých stránkách.

Reakce obchodu Supraphonline

Dobrý den, zasílání dotazníku je plně v gesci Heuréky, která bohužel nepočítá s možností dlouhodobých předobjednávek, které jsou v hudební branži obvyklé. Omlouváme se za toto nedopatření, ale bohužel není v našich silách jej změnit. Objednané zboží dostanete v den vydání. Děkujeme za pochopení!

• Zboží měli skladem
    • Nepříjemný web, slabá komunikace
    • Cena

• E-SHOP PODSTATNE DRAHŠÍ AKO KAMENNÉ PREDAJNE...A TO PREDÁVAJÚ VLASTNÉ TITULY...
    • MAŽÚ NEHODIACE SA PRAVDIVÉ KOMENTÁRE K TITULOM NA VLASTNÝCH STRÁNKACH...
    • ČAKÁM NA TOVAR, KTORÝ MÁM PREDPLATENÝ A MÁ VÝJSŤ KONCOM MESIACA...SOM ZVEDAVÝ ČI PO VLNE MOJEJ KRITIKY TOVAR ODOŠĽÚ...
    • UŽ ŽIADNY NÁKUP CEZ SUPRAPHON!!!

NEODPORÚČAM !!!

Vážený pane Štípale,
    děkujeme za Vaše hodnocení. K jednotlivým bodům:
    - Neuvádíte, jakou kamennou prodejnu máte na mysli ani za jakou cenu a které tituly nabízí. Na Supraphonline.cz prodáváme za doporučené ceny. Ze zákona nesmíme jiným prodejcům určovat koncové prodejní ceny, je každém obchodu, jakou cenovou politiku zvolí.
    - Komentáře nemažeme nikdy, pokud neobsahují vulgarity. Vaše komentáře jsou stále viditelné, například zde (https://www.supraphonline.cz/album/382452-zemetreseni) či zde (https://www.supraphonline.cz/album/397442-zemetreseni/lp).
    - Máte objednáno LP Zemětřesení, které vychází 29. 6. 2018. Samozřejmě Vám bude objednané zboží dodáno.
    Zdravíme Vás!