- Sortiment
Všechno v pořádku
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Zboží dorazilo později než bylo avizováno, musel jsem se doptat na stav.
Zboží "Supersektor kuchyňská linka Prima Plus - sestava 01" jsem NEZAKOUPIL ani NEOBJEDNAL a proto se ho toto hodnocení netýká.
- Rychlé vyřízení a dodání zboží.
- Dlouhotrvající doprava od předání dopravci
Dlouhá dodací doba po zaplacení
Perfektní komunikace a ochota, zboží přesně podle popisu.
Seriozní obchodník. -
Skříň jsem vyzvedla, sestavila a je super.
Všechno proběhlo naprosto v pořádku.
- Zboží na zakázku, vždy podle potřeb zákazníka.
Spolehlivý obchod , ceny , komunikace , případné telefonování , maily , reklamace rychle , vše ok. Doporučuji.
Zboží mi bylo dodáno ve velmi krátkém termínu. Vše proběhlo bez problémů. Židle, které jsem si objednala jsou moc hezké.
koupila jsem si postel za příznivou cenu. Zboží je pravděpodobně polské, tak jsem měla trochu obavu. Také doba dodání byla o něco delší, což bylo avizováno na stránkách e-shopu. Ale zboží dorazilo v pořádku, velmi dobře zabalené a postel je v dobré kvalitě. Takže jsem spokojená, e-shop mohu doporučit
Obchod jak každý dobrý jiný..
Obchod Supersektor doporučuji všem . Zboží bylo dodáno v krátké lhůtě a v dobré kvalitě. Eva
- výborná domluva včetně termínu doručení - doporučuji
- Veliký výběr, kvalita zboží, veliká ochota a skvělá komunikace
Potřebovali jsme kvalitní rozkládací křeslo a v tomto obchodě jsme si ho vybrali. Jsme naprosto spokojeni, nic nebyl problém a ve všem nám zde vyšli vstříc. Dopředu jsme věděli, že budeme čekat delší dobu. Při každé změně objednávky nás informovali a jednání vždy bylo velice milé. Obchod určitě doporučuji!
- Požadovali jsme atypický rozměr matrací a bylo nám vyhověno, poměrně rychlá dodávka zboží.
- Horší domluva s přepravní společností FOFR.
Se zbožím jsem moc spokojená, matrace - super.
- Doprava zdarma do bydliště,komunikace s obchodem
Zboží přišlo poškozené, takže reklamace.
Reakce obchodu Supersektor.cz
neevidujeme žádnou nevyřízenou reklamaci - na základě recenze Vás kolega kontaktoval telefonicky a stále čekáme na zaslání podkladů k reklamaci odpadkového koše. Neumíme řešit problémy, o kterých nevíme ...
David Šulák, supersektor.cz