- Rychlé jednáni
Boty si chodím vyzkoušet do kamenného obchodu, teď už vím, že to platí i o křeslech do kanceláře. Zkusil jsem to online s křeslem BOSS, z obchodu Superkancl, uklidněn informací v nabídce, že je vhodné pro výšku postavy do 185 cm. Měřím cca 180, tak když mi křeslo nebude vyhovovat, tak ho vrátím - vedle nabídky totiž bylo zvýrazněně uvedeno "Vrácení zdarma". Proč mi dodané křeslo opravdu nevyhovovalo, podrobně popisuji v jeho hodnocení. Při pokusu využít ono Vrácení zdarma jsem ale těžce narazil. Obchodník se nezastřeně podivil, jak jsem mohl předpokládat, že jejich obchod by návrat zboží platil, když v obchodních pravidlech mají napsaný opak. Ono "Vrácení zdarma" mi vysvětlil takto:"Doprava zdarma je při objednání směrem k zákazníkovi. Myslím, že nikde neuvádíme DOPRAVA při vrácení (odstoupení od kupní smlouvy) zdarma.
s pozdravem
Pavel Bajer"
Vzhledem k tomu, že jsem poučen z dřívějška, že někteří obchodníci Vám zapřou nos mezi očima, udělal jsem si print screen té stránky s nabídkou, je tam výslovně uvedeno obojí, tedy Doprava zdarma i Vrácení zdarma.
Křeslo nepoužívám, takže kdyby ČOIka, na niž se obrátím, shledala, že šlo v tomto případě o tzv. Klamavou reklamu, třeba se eshop zzamyslí. -
Zboží doručeno v pořádku
Reakce obchodu Superkancl.cz
děkujeme Vám za kladnou recenzi.
Tým Superkancl.cz -
Velmi rychlé vyřízení objednávky + jsem dostala slevu, která mě potěšila :-)
Reakce obchodu Superkancl.cz
děkujeme Vám za pěknou pochvalu. Snažíme se :-)
Tým Superkancl.cz -
Rychlá komunikace,zprávy o zboží,velice spokojen!!!!!!!!!
Reakce obchodu Superkancl.cz
děkujeme Vám za pochvalu. Snažíme se :-)
- Velký výběr
- Výhodná cena
Tým Superkancl.cz -
Vše bylo zpracováno a přivezeno jako bleskem. :-)))))))) Jsem moc spokojena. L.
Reakce obchodu Superkancl.cz
děkujeme Vám za kladnou pochvalu. Snažíme se :-)
- rychlost
děkujeme Vám.
- rychlost dodáni
Všem doporučuji
Reakce obchodu Superkancl.cz
děkujeme Vám za pochvalu :-)
Tým Superkancl.cz -
- Rychlost dodání a perfektní balení a dobrá cena.
Tým Superkancl.cz -
- Rychlé dodání, skvělá komunikace.
Obchod doporučuji.
Tým Superkancl.cz -
Rychlé objednání, rychlé dodání, zboží podle představ
Reakce obchodu Superkancl.cz
děkujeme Vám za kladnou recenzi.
Bez problémů.
Tým Superkancl.cz -
- Dobré velký výběr a dobré ceny.
- Nic.
Rychlé dodání zboží.
- Komunikace
Tým Superkancl.cz -
Zboží bylo doručeno poškozené dopravcem DPD. Dodavatel tu není ve vině a nemusí nic refundovat a jako zákazník jsem měl důkladně prohlédnout balík ze všech stran, abych si ještě před potvrzením zkontroloval, že není viditelně poškozen (COŽ JE MĚRU TEDY MÁ CHYBA, COŽ JSEM NICMÉNĚ NA MORAVĚ NIKDY NEMUSEL ŘEŠIT). Dopravce spěchal, doslova hodil s krabicí na zem a vyžádal potvrzení, načež jsem sic otráveně, leč v panice bez protestů odbavil elektronickým podpisem (borec to nebyl velký, ale jsem pacifista, tak jsem coby zákazník selhal). Obchod nedoporučuji, neboť je to moje asi 20. divná zkušenost se stavem prací/služeb/děl ve středních Čechách, kde žiju 2 měsíce jako původní rezident v úrovni pracovní morálky méně dementní jižní Moravy. To si takhle přijde do bytu už potřetí interně neinformovaný chytrák na dopojení a bonding internetu (protože si v TEMO-TELEKOMUNIKACE a.s. nepředávají informace ke stavu, který si sami 2x zaznamenali), to si takhle stavební firma postaví dům, kde je svátek najít rovnost a kde podlahové topení připomíná hru na schovávanou, to si takhle T-Mobile vypadne v Benátkách nad Jizerou, když tam přebírám balík z PPL, to si takhle Lítačka musí dojít fyzicky z jižní Moravy, protože v Praze už nikdo nechce pracovat rukama, a to mi na ni ti chytráci (na rozdíl od IDS JMK) musí vlepit můj odpudivý chlapo-menopauzní ksicht. No a do toho tu chodí balíky v dodávkách cpané na sílu mezi ostatními a oplechováním a dorvané, jako bych jimi chtěl uspokojit někoho na Ukrajině. Ostatně ta Ukrajina je tu na každém kroku cítit taky. No ale zpět k tématu: PROSÍM ZA VŠECHNY NORMÁLNÍ LIDI, ABY SI VLASTNÍMI PROCESY JISTĚ DOBŘE FUNGUJÍCÍ SUPERKANCL VYMĚNIL DOPRAVCE NEBO JIM DAL POJEB, ŽE TO VOZÍ JAK ŠTĚRK.
děkujeme za recenzi.
Co se týče zboží, které bylo doručené přepravcem poškozené - stačilo nám zavolat, nebo napsat.
Kolegové by reklamaci vyřešili zasláním nových dílů, v případě, že jsou poškozené.
Díly máme skladem, není problém je obratem zaslat.
Tým Superkancl.cz -
- Výhodou obchodu jsou kompletní ucelené informace o produktu včetně bohaté fotodokumentace na základě kterých se zákazník může odpovědně "na dálku" rozhodnout. Toto v tomto segmentu zboží na internetu toto není obvyklá situace. Hodnotím velice kladně.
Tým Superkancl.cz -
Rychlost dodání, komunikace, platba na fakturu pro firmy
Reakce obchodu Superkancl.cz
děkujeme Vám za pochvalu :-)
Tým Superkancl.cz