- Neschopnost dodat nabízené zboží
- Bezproblémová komunikace při reklamaci zboží
Poslali přilbu s jinou barvou i jiného typu, objednanou v požadované velikosti neměli.
Reklamace bez problémů, poslali štítek pro Zásilkovnu na vrácení přilby a peníze vrátili. -
- Obchod nekomunikuje telefony neberou - jsou to amateri. Objednano jinde.
- Ojednávka zboží proběhla byla potvrzena cyklo Stratílek,poděkováno za objednávku a po třech dnech přišel mail ,kde bylo suše sděleno,že zboží bylo již prodáno někomu jinému z důvodu pomalého přenosu dat a že se mi omlouvají.A aby mi to nebylo líto, že takových jako já je dalších pět!
Po dotazu jak budou řešit situaci,mi bylo sděleno,že se mi moc omlouvají.Myslel jsem,že mi nabídnou nějakou jinou alternativu ale nic nenastalo a přišla pouze další omluva s tím,že to přeci musím chápat a nemohli pomalý přenos dat ovlivnit!
objednávka potvrzena a tím vše skončilo. po pěti dnech, kdy jsem se stavil v obchodě mi bylo sdělěno, že zboží nemají bylo prodáno
- Nespolehlivost
- Obchod má tu drzost požádat o hodnocení i když ani po 5ti pracovních dnech nedokázal objednané zboží doručit.
Veškerá komunikace je potvrzení objednávky.
Reakce obchodu Cyklo Stratílek
produkt který jste objednal byl skladem u dodavatele, tak jak bylo u zboží uvedeno, proto se dodání opozdilo. Vámi vytvořenou objednávku na www.stratilek.cz dodavatel odeslal v pondělí 14.6. od nás byla expedována ihned po obdržení od dodavatele. Z tohoto důvodu se doba dodání prodloužila. Žádost o hodnocení posílá automaticky Heureka.cz, na základě vytvořené objednávky z Heureka.cz.
Hezký den
Veronika Stratílková. -
- Zboží ve slevě, opomněli se zmínit že není kompletní
Nabízí produkt, který již dávno nemají skladem!!!
- nabízejí to co nemají na skladě
- neodpovídají na e-maily
Tento obchod neměl aktuální pravdivé informace o svém skladovém zboží. Opakovaně udával zboží skladem a opakovaně se (po objednávce) omlouval, že zboží na skladě nemá a že se jedná o chybu zaslaných dat výrobcem.
- dobrá komunikace
- zboží uvedené na e-shopu není dostupné
Snažila jsem se zakoupit dětské kolo, po první objednávce jsem byla oslovena obchodním oddělením, že kolo není dostupné ani u výrobce. Snažila jsem se tedy objednat jiné kolo a v průběhu telefonické konzultace jsem se dozvěděla, že cca 5 jízdních kol není dostupných ani u výrobce. Doporučuji aktualizovat e-shop, nakupujícím telefonické ověření dostupnosti (což například o víkendu či svátku není zrovna obvyklé)
arogantní chování 1 z pracovníků
- Zbozi, uvedene jako skladem, neni pak v pozadovanem mnozstvi k dispozici (v mem konkretnim pripade)
Zboží nebylo kompletní chyběl jeden šroub s matkou.
- Velmi příjemný prodavač v obchodě
- Neskutečně dlouhá doba dodání na prodejnu. Nikdy více
Reakce obchodu Cyklo Stratílek
zboží bylo doručeno na prodejnu do druhého dne, ale bohužel onemocněl prodavač, který Vás měl informovat a zastupujícímu informaci nepředal. Tímto se velice omlouváme.
- Nabízí dopravu zdarma a po objednávce se najednou musí platit
Nedoporučuju
Reakce obchodu Cyklo Stratílek
Dobrý den, za objednané zboží za více jak 2000,- Kč je doprava zdarma. Při potvrzení objednávky se Vám automaticky poštovné odečte.
- -zlá komunikace,
- -žádná omluva jenom "objednávku jsme nuceni stornovat"
Reakce obchodu Cyklo Stratílek
Dodatečně se omlouváme, ale objednané zboží bylo již končící a nedalo se doobjednat ani u dodavatele.
- V názvu bylo označení 6 poloh a v popisu uváděli 5 poloh, které jsem sháněl. Zboží jsem chtěl vrátit, ale diky přemrštěným cenám české pošty, jsem nucen si zboží nechat, ačkoliv ho vůbec nevyužiji
Zboží jsem zde objednal, protože to byl jediný e-shop, který tento výběhový typ ještě nabízel. Chybným popisem zboží jsem obdržel úplně jiný typ zboží. Teď si ho můžu dát maximálně na poličku na výstavku
Reakce obchodu Cyklo Stratílek
Je nám líto, že jste obdržel jiné zboží než jste očekával a tímto se Vám omlouváme. V popisu zboží došlo k textové chybě, které se bohužel vzhledem k tisícům položek na našem skladě může stát. Pokud budete mít zájem spojte se s námi prostřednictvím emailu [email protected] a můžete nám zaslat zboží zpět na naše náklady.
- Žádné, proti jiným podobným obchodům běžný průměr
- Příliš dlouhá doba dodání zboží. 5 dnů na dovezení zboží ze skladu do vlastní prodejny v Hradci Králové je příliš dlouho.
Dá se nakoupit, ale připravte se na dlouhou čekací dobu na dodání.
Reakce obchodu Cyklo Stratílek
Dobrý den, za dobu dodání se tímto velmi omlouváme, došlo k technické chybě při převozu. Běžně je doba dodání 2 dny.