Přihlásit se a přidat recenzi

• telefonát ohledně možnosti předání - domluva dne a času

Jedná se o druhý nákup. Jednání firmy se za ta léta nezměnilo. Poprvé i podruhé se jednalo o naprosto ukázkové, luxusní jednání. Dotazy zodpovězeny všechny a rychle. Dodání slíbené do 6 týdnů. Po 2 týdnech telefonát s dotazem , kdy by se nám hodilo přivezení - den , hodina. Hodinu před dodáním telefonát od řidiče, že je na cestě. Židle naprosto nepřekonatelné. Z krabice je vyndáte vcelku, nic nešroubujete , nespojujete. Hned si můžete sednout. Sedá na nich i osoba se 140kg a židle se ani po letech nevyklají, nevržou a pořád vypadají jako nové. Polstry nezničili ani malé děti a jejich rozlévání pitíček. Konečně máme židle, které pouze množíme podle počtu osob v rodině a nemusíme je měnit , kvůli opotřebení. Děkuji

Rychetský dodání zboží, skvělá komunikace. Už připravují další objednávku..

perfektni komunikace,

Reakce obchodu STRAKOŠ

Děkuji za Vaší recenzi, vždy celý náš pracovní tým potěší, když víme, že je náš zákazník se zbožím spokojen.

• Nakupuji vícekrát a jsem plně spokojená

Reakce obchodu STRAKOŠ

zatím nemohu hodnotit, protože zboží ještě nedorazilo

Reakce obchodu STRAKOŠ

Děkuji za zprávu. Běžně zboží dodáváme během 10 pracovních dní. Dotazník k hodnocení se rozesílá automaticky, který my nezasíláme a nyní nás termínem předběhl. Můžete na něj samozřejmě reagovat až po předání Vaší objednávky, nebo na něj reagovat nemusíte vůbec.

• Rychlé dodání, vstřícnost.

Reakce obchodu STRAKOŠ

Děkuji za Vaší recenzi a přeji Vám, ať Vám zboží slouží dlouhodobé radosti a spokojenosti.

Ještě stůl nepřišel ,tak nemůžu hodnotit

Reakce obchodu STRAKOŠ

Děkuji za Vaší recenzi a přeji Vám příjemný zbytek dne.

• Zboží splnilo mě ocekavani

Reakce obchodu STRAKOŠ

Stůl i židle nám byly doručeny cca do dní14 od objednávky. Vše v pořádku, kvalitní zboží.

Reakce obchodu STRAKOŠ

Kvalitní zboží, rychlé vyřízení objednávky.

Reakce obchodu STRAKOŠ

Zboží dorazilo před stanovenou lhůtou - výhoda

• dlouhá čekací doba

Reakce obchodu STRAKOŠ

Děkujeme za Vaši recenzi. Vždy se snažíme dělat vše pro to, aby naši zákazníci byli spokojeni. Následující den po objednání jste od nás obdržel předběžný termín dodání a zboží jsme Vám doručili v prvním naplánovaném dni.
    I když se Vám termín zdál dlouhý, věřím, že na to brzy zapomenete a židle Vám budou sloužit dlouhodobé radosti a spokojenosti.

Objednávka vytvořena před 6ti dny. Ticho po pěšině, zatím se nikdo neozval.

Reakce obchodu STRAKOŠ

Děkujeme za Vaši recenzi. Vždy se snažíme dělat vše pro to, aby naši zákazníci byli spokojeni. I ve Vašem případě jsme odpověděli na Vaši objednávku rychle a na druhý den jsme Vám poslali zprávu s termínem doručení a pokyny k platbě, na které jste reagoval, takže o nás víte. Nyní Vás bude kontaktovat přepravní společnost, aby Vám oznámila konkrétní den i hodinu doručení. Zde vidím velký plus, protože nebudete muset doma čekat celý den, než se někdo objeví.

Bohužel, hodnocení jste obdržel dříve, než zboží, ale to neovlivníme. Jedná se o automatický e-mail, který my nezasíláme.
    Děkuji za pochopení a věřím, že stůl Vám bude sloužit dlouhodobé radosti a spokojenosti.

Židle splňují co jsme chtěli.

• Perfektní není co dodat

Kvalitní zboží

Reakce obchodu STRAKOŠ

JELIKOŽ NEUMÍM OBJEDNÁVAT PŘES INTERNET,TAK JSEM TO OBJEDNÁVALA PO TELEFONU,COŽ U NĚKOHO TO NEJDE.TADY S TOU PANÍ JSEM BYLA SPOKOJENÁ,JENOM ČEKÁM NA DORUČENÍ PO DOVOLENÝCH.DĚKUJI.

Kvalitní výrobky

Reakce obchodu STRAKOŠ

• Velice dobrá komunikace s obchodem, příjemné vystupování, ochota. Dopravce v průběhu doručování mě několikrát kontaktoval a upřesňoval čas, s balíky mi ochotně pomohl k výtahu. Opravdu po všech stránkách super jednání.

Reakce obchodu STRAKOŠ

• Dobrá komunikace na zákaznické lince. Ochotně poradí a vysvětlí.