Objednáno 2.12. jako vánoční dárek a dodnes se nikdo neozval :-)
Dobrý den pane Trpkoš,
nechal jste si pro zboží někoho poslat a jasně jsme mu řekli, že polovinu objednávky máme skladem a na druhou čekáme, aby se stavil další den. Již se bohužel nestalo? Pokoušeli jsem se vám i dovolat ale nikdo nebral telefon? To jen k tomu, že se nikdo neozval. Zboží je na prodejně takže pakliže máte o něj zájem můžete se stavit.
Přeji tedy alespoň hezký nový rok 2025 -
- nesolidnost
Po týdnu od objednávky,kdy v Eshopu inzerují expedici zboží do 24 hod. a že mají zboží skladem,dorazilo pouze potvrzení o přijetí objednávky a nic.
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
objednal jste si zboží které se vyprodalo a čekali jsme na jeho naskladnění.
Jestli je toto pro vás nesolidní, tak sorry jako no.. -
Objednal jsem zboží společně společně s vytvořením uživatelského účtu, u zboží bylo uvedeno expedice do 24 hodin. Po dvou dnech, kdy mi nepřišlo potvrzení objednávky, jsem zavolal na infolinku, kde jsem se dozvěděl, že během hodiny mi bude zasláno potvrzení objednávky spolu s platebními údaji na email. Nyní je to týden od objednávky a komunikace nulová. Na eshopu se mezitím změnila cena a expedice zboží z 24 hodin na 7 dní a více. Od eshopu bych očekával nějaké info, že se objednávka opozdí nebo není možné ji realizovat...
Ladička byla uváděná v nabídce přesto, že již byla vyprodaná.
Zcela bez komunikace, objednaného zboží se nedočkám.
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
když objednané zboží nemá sám výrobce, tak ho nemůže mít skladem ani prodejce.
A pokud víme, tak jste objednávku zrušil. -
- Po 14 dnech moje objednávka nevyřízená. Dvakrát jsem do e-shopu volal, vždy příslib, že už zboží odesílají, ale nic. Podle mě jsou to jen trapné lži. Nechápu, proč neřeknou, že moji objednávku z nějakého důvodu dosud nevyřídili.
Vřele nedoporučuji.
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
vše jsme Vám sdělili. Pakliže produkt není skladem a nemá ho ani dodavatel nedokážeme věc urychlit.
Hezký den -
- Kasali se, ze zbozi budou mit do domluveneho terminu, ale nestalo se tak
Dobrý den pane Záruba,
prvně na vysvětlenou obvolal jste všechny "nádraží" a nám se opozdilo zboží s dodávkou doslova o 24. hodin od dodavatele ze zahraničí kvůli paletové přepravě a hned jsme ti špatní!? Tak fajn příště tedy hodně štěstí u konkurence která Vám to nebyla schopna dodat vůbec. Hezký den šramus.cz -
Deklaruje dodání do 5 dnů, přestože se na produkt celosvětově čeká cca 2-3 měsíce.
Po objednání nereagoval. Na telefonický dotaz se vymlouval, že je skladem, ale tyto drahé kytary se musí ve skladu zkoušet jestli jsou v pořádku a to zdrží dodání.
Nabízí něco co neumí dodat a potom se z toho pokouší vylhat.Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
veškeré informace jste obdržel po telefonu. Více Vám zřejmě nemá cenu vysvětlovat.
p.s. kytaru jste mohl obdržet příští týden. "děkujeme za toto fajn hodnocení"
Mějte hezký den -
Místo eurolite led D 4000 mi dorazilo úplně jiné světlo, avšak se stejnou cenovkou, alespoň že tak, místo kvalitních kabelů stagg ntc 060 přišli kabely omnitronic. Celkově spíš nedoporučuji obchod.
Dobrý den Marty,
obdržel jste stejné světlo, ale již nový model, kde jsme Vám ještě k vaší spokojenosti dali akční cenu!
Co se týče kabelů, měl jste vybrané dva typy jeden jsme Vám dodali a druhý jsme dali levnější model, protože by jste jinak musel více jak měsíc čekat. Jestli je toto vše důvod nám dát 10% tak je mi to opravdu líto, ale zde opravdu platí pro dobrotu na žebrotu. Spíše tedy raději nic nedodáme a bude to zřejmě lepší.
Hezký den šramus.cz -
Obchod semnou nekomunikuje. Na e-maily neodpovídá ani po několika dnech
Dobrý den pane Klus,
volal jste k nám na prodejnu a obdržel jste informace , že na zboží budete muset pár dní počkat a souhlasil jste. Dotazníky spokojenosti rozesílá automat Heureky a NE MY! Takže "díky" za 10% hodnocení a tudíž vaší objednávku rušíme. Mějte se pěkně... -
Dvakrát jsem poslal dotaz ohledně dostupnosti a nepřišla žádná odpověď ani zboží.
Zboží,které jsem objednal, bylo na eshopu označeno jako skladem, ale ani po týdnu mi objednávka nebyla potvrzena, natož doručena. Když jsem tam volal osobně, bylo mi řečeno, že objednávka je předána kolegovi, a když jsem tam volal podruhé, kolega kterému to bylo předáno mi řekl, že to předal jinému kolegovi. Tak doufám, že firma nemá 1000 zaměstnanců, a že si to nebudou předávat jeden druhému. Snad se zboží někdy dočkám.
Za více jak týden zboží nedorazilo, po dotazu sděleno že nebylo skladem (což nelze při objednávce zjistit, ale stát se samozřejmě může). Obchod prý mně to oznámil mailem, leč žádný nedorazil, pracovník na infolince mně odbyl že on ho má odeslaný a že jsem ušetřil za dobírku - jenže já platil předem převodem...I přes upozornění si totiž pletl jména., asi toho mají moc :-)
Dobrý den pane Ondráček,
takže veškeré info jste obdržel, ale vezmu to postupně asi vám vyhovuje si to psát veřejně. Objednal jste si fóliové role, kde jsme je opravdu měli skladem k okamžitému dodání (vždy máme uvedeno jestli je zboží skladem nebo ne, ale neuvádíme kolik je kusů). Jednu jste ale měl v počtu 3 kusů a tudíž jsme chybějící objednali a včera vám byly odeslány. Jelikož jste měl platbu platebním převodem, tak jste skutečně ušetřil za dobírku proto jste to takto jistě objednával...
Nikdo si jména neplete pane Ondráček proto Vás i oslovujeme v této reakci, kterou Vy píšete jako anonym?
Nic méně zboží máte odesláno a tímto z naší strany je vše vyřešeno k vaší spokojenosti.
Takže jste zde udělal z komára velblouda, ale v pořádku.
My vám popřejeme mějte pěkný den. -
Komunikace žádná 6dni a o zboží nic nevím.
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
psali jsme Vám HNED po obdržení Vaší objednávky, že zboží máte připraveno k vyzvednutí na naší prodejně.
Bylo by fajn si prohlédnout nevyžádanou poštu a nebo vůbec ještě lepší, když máte osobní odběr a jste ze stejného města jako máte prodejnu, tak zavolat...
S pozdravem šramus.cz -
žádná komunikace, na mou urgenci nepřišla odpověď
na infolinku se nedá dovolat -
Zboží mi nebylo bylo doručeno, obchod zrušil moji původní objednávku na Deramax®-Cvrček.
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
Dobrý den, jasně zboží se vyprodá a výrobce udělá nový model, který jste nechtěl i za akční cenu a tím je vše na nic že!?
A nestačí, že máme jinak všechny ostatní položky skladem.. Takže opět potvrzené pravidlo kritika se píše vždy a chvála občas.
Děkujeme všem co to dokáží ocenit a napíší nám pozitivní reakci na naší práci.. Hezký den -
- Oproti německému obchodu Thomann a dalším si nechají za zboží zaplatit dopředu, ale ani nedodrží slib kdy zboží bude, takže nemám ani peníze ani zboží. Chápu že problém je na straně dodavatele, ale rád bych byl lépe informován, a né aby mě obchod řekl že mě informace podává, když si sám o informace zavolám, jinak by bylo ticho po pěšině. Fakturu potřebovali zaplatit "hlavně rychle" jinak nemůžou garantovat že dostanu objednané zboží. S dodávkou a informacemi už to tak rychlé není.
- v době kdy jsem si zboží objednal, bylo uvedeno v eshopu jako "skladem"
- po objednání v říjnu bylo sdělena dostupnost 7-10 dní, nyní je listopad a říkají do konce roku, tuto informaci jsem dostal na základě vlastního telefonátu, né ze strany eshopu, ale chovají se tak že žádná úcta a pokora
Dobrý den pane Válka,
takže bylo by fajn to lépe specifikovat...Objednal jste si u nás 2x přehrávač a + 1x mix jelikož jste chtěl mít vše na jedné faktuře. Předem jsme Vás upozornili, že máme skladem 2x přehrávač a mix bude dodán dodatečně v termínu od výrobce. Fakturu jste zaplatil až teprve po naší urgenci, protože jsme na přehrávače měli další zákazníky. ANO skladem byly přehrávače mix nikoli, ale o jeho termínu jsme vás informovali na základě informací od dodavatele.
Volali jsme Vám už několikrát a co se týče úcty a pokory z vaší strany, tak jste dokázal akorát řvát do telefonu na prodavače. To je na vysvětlenou a jinak e-mail Vám byl zaslán na váš e-mail.
Mějte tedy hezký den. -
- Laxní přístup k zákazníkovi. Týden trvalo, než jsem dostal náhradní nabídku za nedostupné zboží. Navíc po urgencích.
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
nevím, kde jste nabral takového dojmu, protože jsme Vám hned po vaší objednávce volali. Objednal jste více položek, které se sebou souvisí a jelikož je přímo výrobce nemá na skladě a čekali jsme na odpověď jestli nám budou schopni vaší zakázku zkompletovat, tak toto nezáviselo na nás. Obratem jste poté obdržel náhradní nabídku s kterou jste nesouhlasil. Takovouhle situaci by jste měl u kterého koli jiného prodejce, protože by děla to stejné. Na vše jsme Vás upozornili HNED do telefonu. -
Před objednáním jsem telefonoval a ujistil se zda je zboží, které bylo skladem opravdu dostupné. Bylo mi sděleno, že ano. Mělo být odesláno do 3-4 dnů. Po 7 dnech dotazy emailem nezodpovězené, již žádná komunikace.
Katastrofa. Na objednávku žádná odpověd , napsal jsem další email a opět nic,absolutní nezájem.
Dobrý den Pavle,
psali jsme Vám e-mail. Je dobré se podívat také do spamu a nebo nám zavolat. Vše je o komunikaci a dohodě. Hezký den!