- Jako jedni z mála mají skladem zboží od Pioneer DJ
- Výborná komunikace a ceny
Dvakrát jsem poslal dotaz ohledně dostupnosti a nepřišla žádná odpověď ani zboží.
Vstřícná komunikace, zboží dorazilo v pořádku a ve slíbeném termínu.
Ochota vstristnost rychlost. Vsem doporucuji.
- Obchod mohu jenom doporučit. Vstřícnost a ochota v tomto obchodě jim není cizí. Dokáží vyhovět zákazníkovi a mají přehled.
Dobrý den Tomáši,
děkujeme za Vaše hodnocení a velmi si ho vážíme. Přejeme krásné Vánoce. -
Zboží,které jsem objednal, bylo na eshopu označeno jako skladem, ale ani po týdnu mi objednávka nebyla potvrzena, natož doručena. Když jsem tam volal osobně, bylo mi řečeno, že objednávka je předána kolegovi, a když jsem tam volal podruhé, kolega kterému to bylo předáno mi řekl, že to předal jinému kolegovi. Tak doufám, že firma nemá 1000 zaměstnanců, a že si to nebudou předávat jeden druhému. Snad se zboží někdy dočkám.
Za více jak týden zboží nedorazilo, po dotazu sděleno že nebylo skladem (což nelze při objednávce zjistit, ale stát se samozřejmě může). Obchod prý mně to oznámil mailem, leč žádný nedorazil, pracovník na infolince mně odbyl že on ho má odeslaný a že jsem ušetřil za dobírku - jenže já platil předem převodem...I přes upozornění si totiž pletl jména., asi toho mají moc :-)
Dobrý den pane Ondráček,
takže veškeré info jste obdržel, ale vezmu to postupně asi vám vyhovuje si to psát veřejně. Objednal jste si fóliové role, kde jsme je opravdu měli skladem k okamžitému dodání (vždy máme uvedeno jestli je zboží skladem nebo ne, ale neuvádíme kolik je kusů). Jednu jste ale měl v počtu 3 kusů a tudíž jsme chybějící objednali a včera vám byly odeslány. Jelikož jste měl platbu platebním převodem, tak jste skutečně ušetřil za dobírku proto jste to takto jistě objednával...
Nikdo si jména neplete pane Ondráček proto Vás i oslovujeme v této reakci, kterou Vy píšete jako anonym?
Nic méně zboží máte odesláno a tímto z naší strany je vše vyřešeno k vaší spokojenosti.
Takže jste zde udělal z komára velblouda, ale v pořádku.
My vám popřejeme mějte pěkný den. -
Super práce těchto lidí díky moc všem...
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
Děkujeme za vaše hodnocení a velmi si ho vážíme :-)
- Domluva předem
Díky za hodnocení...
- Rychlé dodání , dobrá komunikace. Vyzvedla jsem osobně na prodejně a ještě jsem dostala odbornou radu! Určitě doporučuji.
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení a příště se na nás můžete znovu obrátit mile rádi Vám opět poradíme.
Trochu delší doba od odeslání objednávky po její potvrzení.
- široká nabídka
- personál, který umí poradit
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
děkujeme za vaše hodnocení a velmi si ho vážíme. Přejeme hezký víkend šramus.cz -
- rychlé odeslání
děkujeme za hodnocení. Hezký den šramus.cz -
Komunikace žádná 6dni a o zboží nic nevím.
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
psali jsme Vám HNED po obdržení Vaší objednávky, že zboží máte připraveno k vyzvednutí na naší prodejně.
Bylo by fajn si prohlédnout nevyžádanou poštu a nebo vůbec ještě lepší, když máte osobní odběr a jste ze stejného města jako máte prodejnu, tak zavolat...
S pozdravem šramus.cz -
- Dobrá cena rychlost dodání
Moc dobrý výrobek
- Zadna komunikace
- Na potvrzeni objednavky cekam uz mesic vic jak mesic
Opravdovy servis!
Doporučuji, od začátečního jednání po převzetí dodávky vše v pohodě.
žádná komunikace, na mou urgenci nepřišla odpověď
na infolinku se nedá dovolat -
Zboží mi nebylo bylo doručeno, obchod zrušil moji původní objednávku na Deramax®-Cvrček.
Reakce obchodu ŠRAMUS.CZ
Dobrý den, jasně zboží se vyprodá a výrobce udělá nový model, který jste nechtěl i za akční cenu a tím je vše na nic že!?
A nestačí, že máme jinak všechny ostatní položky skladem.. Takže opět potvrzené pravidlo kritika se píše vždy a chvála občas.
Děkujeme všem co to dokáží ocenit a napíší nám pozitivní reakci na naší práci.. Hezký den