Reklama

Návod na montáž

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme za hodnocení a doporučení! Návod k montáži najdete přes QR kód v balení. Pokud preferujete tištěný návod, stačí to příště uvést do poznámky k objednávce a rádi ho přibalíme. Přejeme, ať Vám výrobek dobře slouží!

• Rychlost

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme za hodnocení. Těší nás, že objednávka dorazila rychle a vše proběhlo podle Vašich představ. Ať Vám zboží dobře slouží a děkujeme, že jste nakoupila právě u nás

Springos.cz

velmi rychlé dodání tak že super

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme Vám za krásné hodnocení! Moc nás těší, že jste byla spokojená s rychlostí dodání. Budeme se těšit na Vaši další objednávku!

Springos.cz

• Přišla v hrozném stavu. Matrace byla špinavá a strašně zapáchala, tak jsem ji hned vyhodila. V bytě se nedalo dýchat. Přes internetové obchody nakupuji už dlouho, ale tohle se mi stalo poprvé. Nákup v tomto obchodě nedoporučuji.

Reakce obchodu Springos.cz

mrzí nás, že jste měla se zbožím takovou zkušenost. Vaše recenze nás ale velice překvapila, protože jsme již prodali větší množství tohoto produktu a obdobný problém jsme dosud neevidovali.

Mrzí nás především, že jste nás nekontaktovala a nedala nám možnost situaci řádně prověřit a vyřešit v rámci reklamace. Věříme, že pokud bychom o problému věděli, udělali bychom maximum pro jeho vyřešení k Vaší spokojenosti. Pokud byla matrace skutečně v takovém stavu, bylo by vhodné nás kontaktovat před jejím vyhozením, abychom mohli situaci řešit.

Děkujeme za zpětnou vazbu.

nákup bez problémů

Rychlé vyřízení objednávky , komunikace obchodu na vysoké úrovni

• nákup y domu
    • o

Vyhovuje

• Všechno v pořádku spolehlivá komunikace

Děkuji vše bylo prima

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že s námi spokojená. Budeme se těšit na další objednávku.

Springos.cz

protože jsem objednávala poprvé- tak spokojenost maximální

Reakce obchodu Springos.cz

velice nás těší, že jste byla s prvním nákupem spokojená a budeme rádi, když se k nám zase vrátíte.

Vše v pořádku.

Rychlé a příjemné jednání.

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.

Springos.cz

Příjemné jednání a rychlé. Pro starší ročníky by mohl být navod přiložen k houpačce.

Reakce obchodu Springos.cz

moc děkujeme za zpětnou vazbu! Těší nás, že vše proběhlo podle vašich představ. Uděláme maximum, aby to tak bylo i příště. Děkujeme za podnět a přejeme, ať houpačka dobře slouží!

• Cena,rychlost dodání.
    • Nic.

Děkujeme,

moc si vaší pochvaly vážíme! Jsme rádi, že jste byla spokojena, a budeme se těšit na další objednávku.

Springos.cz

• Super rychlé doručení do druhého dne.
    • Zboží odpovídá fotce.

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme za skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste ocenila rychlost dodání – snažíme se, aby objednávky dorazily v co nejkratším termínu. Budeme se těšit příště.

• Rychlé dodání.
    • Přesně podle objednávky.

• výborné zboží
    • doručeno druhý den, takovou rychlost jsem nečekala

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme za skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste ocenila jak rychlost dodání, tak i zboží– snažíme se, aby objednávky dorazily co nejdříve. Budeme se těšit příště.

Springos.cz

Vše v pořádku, rychlé dodání

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme! Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou.

Springos.cz

Jsem velmi spokojen. Přišlo brzo, dobře zabalené, přiloženy všechny doklady - návod, dodací list.

• Rychlost dodání.

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme za skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste ocenila rychlost dodání – snažíme se, aby objednávky dorazily co nejdříve. Budeme se těšit příště.

Springos.cz

• Konečně jsem našel to co potřebuji na malé vinii

Reakce obchodu Springos.cz

děkujeme! Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou.