- Skvělé ceny
- nabídka modelů, které se již nevyrábí
- dobrá cena výprodejových modelů
- horší zabalení tenisové rakety
Vše v pořádku, výborná komunikace, dobrá cena, jen zboží nebylo úplně precizně zabaleno. Jedna raketa v krabici, kam by se jich vešlo 5, bez další vycpávky.
- rychlost,cena i když šlo o výprodej
- nezjistil jsem nic
velmi rychlý obchod,dobrá cena,doporučuji.
- NIC
- VŠECHNO
Objednala jsem si tašku na tenis, měl to být dárek. Ihned po objednávce se mi paní ozvala, že bohužel nemají danou barvu. OK, nevadí, domluvili jsme se na jiné. 10 dní nic. Tak paní volám a email jim prý spadl do spamu. Dobrá. Několik dní opět nic, až sem musela napsat email, že pokud zboží ihned nezašlou, odstoupím od smlouvy. Ještě ten se mi ozvala Česká pošta, že je zboží odeslané, přišlo přesně v den oslavencových narozenin. V balíku však nebyla objednaná taška, ale raketa na squash. Ihned jsem volala do obchodu, majitel se omlouval a po neděli se mi paní ozvala s omluvou. Domluvili jsme se, že mi dají slevu + míčky na tenis, když od smlouvy neodstoupím. Druhý den jsem posílala email, že tedy s touto variantou souhlasím, ale ať ke slevě ještě připočítají náklady za zaslání zboží zpět. Žádná reakce. Po pár dnech přišel email, že zboží je odesláno, ale peníze že se vrátily zpět, pže zadali špatný kód banky. Dnes naštěstí sleva přišla, avšak není k ní připočítáno poštovné za zaslaní rakety zpět a zmiňovaná taška na tenis? Ano, ta skutečně přišla, ale úplně jiná barva, než která byla objednána. UŽ NIKDY. POKUD TO NEJSOU PODVODNÍCI (majitel obchodu při komunikaci působil dosti nešťastně z celé situace), TAK ZAMĚSTNÁVAJÍ NESCHOPNÉ BLBCE.
- Zboží není skladem
- Dlouhé dodací lhůty
- Nekomunikují
- Špatný přístup
Rozhodě zde nenakupujte již potřetí jsem slyšel,že zítra na 100%,zboží pošlou a nic.Nakonec vám zašlou ůplně jiné zboží.Nedoporučuji zde nakupovat.
Reakce obchodu Sporttrade
Vaše recenze mě osobně mrzí, ale bohužel je pravdivá a musím se za vzniklou situaci upřímně omluvit. Od začátku 2014 se stalo v jednotkových případech pochybení, způsobené dodavatelem zboží a technickým omezením eshopu, který nenabízí skladové dostupnosti automatizovaně. Děláme maximum pro zlepšení situace. Internetový obchod Sporttrade.cz jsem převzal, jsou uzavřené lepší procesy s dodavateli a kompletně stažena nabídka golfového zboží, resp. přesunuta na mateřský eshop www.dugastore.cz, kde je vidět dostupnost produktů i z hlavních skladů. Věřím, že tyto změny povedou ještě k lepším službám a Vaší spokojenosti. Klidně nás zas v budoucnu zkuste, věřím, že již budete spokojen. Děkuji za pochopení. D. Porš, majitel obchodu. -
- Nabízejí zboží,které nemají na skladě.Potom vám pošlou úplně jiné zboží a po zaplacení zboží a poštovného,které vám nikdo nevrátí se vám omluví s tím,že zašlou zboží objednané-NEZAŠLOU-Nedoporučuji tento obchod,pokud nečekáte překvapení v podobě jiného zboží,než vámi objednaného.
Nedoporučuji
- nekomunikovatelnost
- špatný přístup
Byl to můj první a poslední nákup v tomto obchodě.Zatím nemám ani peníze,které jsem zaplatit a ani zboží.
Reakce obchodu Sporttrade
- Perfektní ceny za nové kolekce zboží!
- Delší dodací lhůty.
Super obchod pro ty, co nespěchají na zboží a nevadí delší dodací lhůty.
- Neaktualizují seznam dostupného zboží (velikosti bot)
- - komunikace
- - nizká cena
chybná informace o dostupnosti byla max. vyvážena komunikací a snahou objednané zboží, resp. podobné zajistit a sehnat.
- Na zboží jsem čekal měsíc a po té přišlo jiné.Nenakupujte zde!!
Nedopuručuji.
Toto byl jediný obchod schopný dodat požadované zboží do Vánoc. Komunikace bezproblémová, zboží přišlo dokonce 3 dny před avizovaným termínem (uváděno dodání za 10 dnů). Pro mě jednoznačně pozitivní zkušenost.
- Špatná komunikace se zákazníkem.
Nedoporučuji!!!
- není komunikace
- Bezkonkurenční ceny
- Slabší obsah e-shopu a popis vyrobků, ale kdo vi dopředu co chce koupit, tak je to irelevantní
Kupovány peskáče Atomic v ne uplně obvyklé velikosti (bráno vzhledem k dostupnosti v bežných sportovních obchodech). Nejenže nebyl žádný problém s dodáním dané velikosti, ale dokonce za naprosto skvělou cenu v porovnání s nabídkami v jiných obchodech.
Pokud nespěcháte s termínem dodání, mohu obchod jen doporučit. V mém případě za to ušetřené finance stali ;) -
- Kvalitní značky za rozumné ceny
- Golfové značky, které nejsou příliš známé na našem trhu
- Zboží není většinou skladem
Objednal jsem si golfové termoprádlo, byl jsem informován, že zboží musí objednat ve Švédsku s tím, že do týdne by mělo zboží dorazit.
Zboží dorazilo tak, jak jsme se domluvili.
Pokud nechcete mít zboží obratem, obchod doporučuji k nákupu. -
- Rychlost odeslání
Chybí sdělení, jestli je raketa vypletená nebo ne.
- Bezvadné ceny na špičkové zboží ATOMIC.
Bezvadný obchod a rychlé jednání.
- Komunikacia p. Roubala
- este sa neviem vyjadrit, zaplateny tovar mi este nedorazil
Konkretnejsie sa budem vediet vyjadrit ked budem mat tovar doma.
- nekomunikace
raději vybrat jiný e-shop