- úspora času
- úspora peněz
- zbožínelze dopředu vyzkoušet a zkontrolovat
nákup v klidu domova
dobrý
- solidní ceny, dobrá komunikace, boty, které byly skladem nakonec nebyly, ale ihned nabídli jinou variantu bot (letošní model) se sníženou cenou.
- nabízel boty, které již nebyly k dispozici
Solidní obchod, dobrá komunikace, velká snaha vyřešit nepříjemnost se zbožím, které nebyli schopni dodat.
- Dobre ceni
- Píse ma na skladě a potom řekl je u dodavatel
Dobre
- Cena, rychlost, komunikativnost
- nemá
- Ač nabízeli mnou vybraný model lyží ke koupi, po týdnu komunikace z nich vypadlo, že ho budou mít k prodeji nejdřív za dva měsíce.
- Bezproblémová komunikace, maximální ochota vyhovět, zboží mi dovezli osobně z Liberce do Prahy, po mém vyzkoušení a zjištění nevhodné velikosti nebyl problém s výměnou a opět osobním doručením...
S takto profesionálním a vstřícným přístupem jsem se u internetového obchodu ještě nesetkala.. Takže jednoznačně doporučuji!
- ochota
- profesionální přístup
- velice rychlá komunikace
- zatím žádné
Obchod vynikajici, ale dodani zbozi Ceskou postou bylo az na 4. pracovni den, coz je velmi dlouha doba.
- Objednávka proběhla před 10-ti dny, zatím mě nikdo nekontaktoval a zboží nedorazilo. Objednávku budu rušit. S takovým přístupem jsem se ještě přes internet nesetkala.
- Neberou telefony, nereagují na e-mail.
- rychlost vyřízení
- příznivé ceny
- nabídka obchodu
Skvělý obchod
- Dobrá komunikace s prodejcem.
- Levné kvalitní zboží.
Důvodem nákupu bylo hlavně cena zboží. Dobrá a rychlá komunikace s prodejcem a rychlé dodání zboží.
- Rychlé vrácení peněz po zrušení objednávky.
- Nepravdivé informace o dodacích lhůtách na webu.
- Zboží jsem neobdžela ani po měsíci od objednávky ani po urgencích - přitom jiný internetový obchod mi to stejné zboží dodal za 3 dny.
Jednoznačně nedoporučuji.
- komunikace
- rychlost
- flexibilita
doporučuji
- žádná reakce na objednávku a dlouhá dodací lhůta, když inzerujete zboží skladem
- rychlost dodávky
- nepracuje přes víkend
všem doporučuji, byla jsem spokojena
- dobré ceny
Jsem spokojený s jednáním takže doporučuji všem.
- Zboží kvalitních značek
- Rychlost a serióznost komunikace
- Delší dodací lhůty
- Některé zboží není momentálně dostupné v nabízené velikosti či barvě, ale snaží se nabídnout podobné zboží za kvalitní cenu.
Pokud na zboží nespěcháte a nepotřebujete ho mít do 2-3 dní, doporučuji.
- Zatím jen to, že je na trhu méně obvyklá a neokoukaná,
- delší dodací lhůty
Neokoukanost a předpokládám i kvalita značky Duca del Cosma. Zkušenosti zatím nemám. Již jsem doporučila, vadí delší dodací lhůty