- Skvělé ceny
- nabídka modelů, které se již nevyrábí
- dobrá cena výprodejových modelů
- horší zabalení tenisové rakety
Vše v pořádku, výborná komunikace, dobrá cena, jen zboží nebylo úplně precizně zabaleno. Jedna raketa v krabici, kam by se jich vešlo 5, bez další vycpávky.
- rychlost,cena i když šlo o výprodej
- nezjistil jsem nic
velmi rychlý obchod,dobrá cena,doporučuji.
- nekomunikovatelnost
- špatný přístup
Byl to můj první a poslední nákup v tomto obchodě.Zatím nemám ani peníze,které jsem zaplatit a ani zboží.
Reakce obchodu Sporttrade
Vaše recenze mě osobně mrzí, ale bohužel je pravdivá a musím se za vzniklou situaci upřímně omluvit. Od začátku 2014 se stalo v jednotkových případech pochybení, způsobené dodavatelem zboží a technickým omezením eshopu, který nenabízí skladové dostupnosti automatizovaně. Děláme maximum pro zlepšení situace. Internetový obchod Sporttrade.cz jsem převzal, jsou uzavřené lepší procesy s dodavateli a kompletně stažena nabídka golfového zboží, resp. přesunuta na mateřský eshop www.dugastore.cz, kde je vidět dostupnost produktů i z hlavních skladů. Věřím, že tyto změny povedou ještě k lepším službám a Vaší spokojenosti. Klidně nás zas v budoucnu zkuste, věřím, že již budete spokojen. Děkuji za pochopení. D. Porš, majitel obchodu. -
- Perfektní ceny za nové kolekce zboží!
- Delší dodací lhůty.
Super obchod pro ty, co nespěchají na zboží a nevadí delší dodací lhůty.
- Neaktualizují seznam dostupného zboží (velikosti bot)
- - komunikace
- - nizká cena
chybná informace o dostupnosti byla max. vyvážena komunikací a snahou objednané zboží, resp. podobné zajistit a sehnat.
Toto byl jediný obchod schopný dodat požadované zboží do Vánoc. Komunikace bezproblémová, zboží přišlo dokonce 3 dny před avizovaným termínem (uváděno dodání za 10 dnů). Pro mě jednoznačně pozitivní zkušenost.
- Špatná komunikace se zákazníkem.
Nedoporučuji!!!
- není komunikace
- Bezkonkurenční ceny
- Slabší obsah e-shopu a popis vyrobků, ale kdo vi dopředu co chce koupit, tak je to irelevantní
Kupovány peskáče Atomic v ne uplně obvyklé velikosti (bráno vzhledem k dostupnosti v bežných sportovních obchodech). Nejenže nebyl žádný problém s dodáním dané velikosti, ale dokonce za naprosto skvělou cenu v porovnání s nabídkami v jiných obchodech.
Pokud nespěcháte s termínem dodání, mohu obchod jen doporučit. V mém případě za to ušetřené finance stali ;) -
- Kvalitní značky za rozumné ceny
- Golfové značky, které nejsou příliš známé na našem trhu
- Zboží není většinou skladem
Objednal jsem si golfové termoprádlo, byl jsem informován, že zboží musí objednat ve Švédsku s tím, že do týdne by mělo zboží dorazit.
Zboží dorazilo tak, jak jsme se domluvili.
Pokud nechcete mít zboží obratem, obchod doporučuji k nákupu. -
- Rychlost odeslání
Chybí sdělení, jestli je raketa vypletená nebo ne.
- Bezvadné ceny na špičkové zboží ATOMIC.
Bezvadný obchod a rychlé jednání.
- Komunikacia p. Roubala
- este sa neviem vyjadrit, zaplateny tovar mi este nedorazil
Konkretnejsie sa budem vediet vyjadrit ked budem mat tovar doma.
- nekomunikace
raději vybrat jiný e-shop
- Rychlost a cena
- zboží, které není standardně na českém trhu
doporučuji
- Komunikace výborná, objednaná barva bot nebyla skladem, ihned nabídnuta barva jiná a brzy boty dodány
- cena u konkrétního produktu
Dobrá komunikace, snaha najít řešení, které mi ale nevyhovovalo...