vše rychlé a v pořádku
- Rychlá dodací lhůta,široký sortiment
Nemám žadný
- rychlost dodání
- Rychlo dodani, skvele ceny
- Bohuzel jsem musela boty vratit, protoze jsem neodhadla svoji velikost a vetsi uz nemely.
- rychlost vyřízení objednávky
- poradenství na eshopu
Nakupujem uz roky a zakazdym bez chyby… spokojnosť.
Rychlé dodání, zboží odpovídá fotografii. Možnost vrácení nebo výměny zboží také skvěle funguje.
Vše proběhlo v pořádku dle objednávky.
- Siroky vyber sortimentu
- Zajimave slevy
- Rychlost dodani
Prodejce nabízí skvělé snowboardové vybavení. Přehledné webové stránky, dobrá cena a rychlost dodání. Mohu jen doporučit.
- Rychlý nakup.
- Skvela komunikace
- Rychle jednani
- Zbozi dorazilo bleskurychle (1 den koupeno, 2. den doruceno)
Rychlé dodání, dobrá cena
- Super ceny
Obchod je skvělý
- Rychlost zaslání zboží i mezi svátky
Zboží přišlo v rychlosti
- Rychlost dodání.
Vše proběhlo rychle a v naprostém pořádku.
- Profesionální služby a rady
- Obrovský výběr
- Nejlepší atmosféra k nákupu
- Rozumné ceny a spousta slev
- Parkování
Jako vášnivý snowboardista jsem hledal spolehlivý obchod, kde bych našel vše, co potřebuji. A narazil jsem na Snowboard Zezula. Musím říct, že jsem nadšený!
Od prvního kontaktu s obchodem jsem cítil profesionální a přátelský přístup. Prodejci mi ochotně poradili s výběrem nového vybavení, a to i přes to, že jsem měl trochu specifické požadavky. Díky jejich zkušenostem jsem si vybral prkno a vázání, které mi perfektně sedí.
Obchod má široký výběr značek a modelů, takže si vybere opravdu každý. Ať už hledáte nejnovější trendy nebo klasiku, zde určitě najdete to své. Navíc pravidelné akce a slevy jsou příjemným bonusem.
Velkou výhodou je také kvalitní servis. Potřeboval jsem seřídit vázání a vše bylo hotovo rychle a precizně.
Celkově jsem s nákupem ve Snowboard Zezula maximálně spokojený. Mohu ho vřele doporučit všem snowboardistůmReakce obchodu Snowboard Zezula
Michale, moc děkujeme za tak výjimečné a pozitivní hodnocení!
- vše O.K.
došlo rychle a v pořádku
- Rychle a slušně jednani