Přihlásit se a přidat recenzi

Zboží dorazilo v pořádku a včas. Doporučuji.

Žádné zkušeností nemám moje první objednávka.

• Rychlé dodání zboží

bezproblémový obchod

vše v pořádku

Dlouhé dodací lhůty

Reakce obchodu Slevír.cz

dovolte mi reagovat - ano, část zboží nemáme skladem ale objednáváme ho z centrálního skladu našeho dodavatele. U každého takového zboží o tom na e-shopu transparentně informujeme. Bohužel nejsme schopni ovlivnit jestli informaci zákazník zaregistruje a zpracuje a proto o delší dodací lhůtě po potvrzení objednávky ještě jednou informujeme e-mailem.

Pan "Andy" na tento e-mail reagoval a požádal o stornování objednávky, čemuž jsme vyhověli.

Je mi líto, že jeho negativní zkušenost a zklamání plyne z nepřečtení informace o dodací lhůtě. Bohužel zrovna toto ale nejsme schopni ovlivnit.

• Rychlé doručení, příznivá cena

Reakce obchodu Slevír.cz

velmi děkujeme za milé hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo dobře a těšíme se brzy snad opět na viděnou na Slevír.cz.

Petr ze Slevír.cz

• Upozorňuji dopředu, že může být dlouhá dodací lhůta a nákup se dá zrušit. I přes to mi bylo zboží dodáno velmi rychle.

Petr ze Slevír.cz

zboží dorazilo v pořádku,děkuji.

Petr ze Slevír.cz

rychlé dodání , výborná komunikace, dobré ceny
    Nákup bez problémů

Petr ze Slevír.cz

Super rychlost ,dobré ceny, rychlé dodání

Petr ze Slevír.cz

Telefon nezvedaji , zřejmě nemají o zákazníka zájem asi nechtějí vydělat.

Reakce obchodu Slevír.cz

z Vašeho hodnocení mi, bohužel, vůbec není jasné, kde je problém.

Rád bych jen pro úplnost uvedl, že jste si zásilku převzal 3 dny po objednání a s žádnou stížností jste nás nekontaktoval.

Petr ze Slevír.cz

Objednala jsem bílou pásku a místo toho přišla černá, pro mě nepoužitelná barva.

Reakce obchodu Slevír.cz

jakkoliv Vám rozumím, tak u produktu uvádíme, že pokud není barva specifikována, tak bude zaslána náhodně. Vy jste barvu nespecifikovala.

Pro příště bych doporučil nám tuto svou nespokojenost sdělit nejlépe na e-mailové adrese [email protected] - tak jsme s ní, na rozdíl od výkřiku na Heuréce, schopni něco udělat. Když o něčem ale nevíme, tak to nemůžeme vyřešit.

Petr ze Slevír.cz

Zásuvka se zkroutila a rozpadla po 2 hodinách zasunutí v zásuvce- zakázala bych okamžitě prodej!!!!

Reakce obchodu Slevír.cz

standardním postupem při reklamaci zboží by mělo být nás kontaktovat na e-mailové adrese [email protected] a ne si stěžovat v recenzi.

Petr ze Slevír.cz

velmi dobrá komunikace při řešení problémů a blesková dodávka nového kusu

Petr ze Slevír.cz

• Zboží došlo rychle a v pořádku
    • O žádné nevím.

Komunikace dobrá, rychlé dodání

Petr ze Slevír.cz

Vše v naprostém pořádku, tento obchod doporučuji.

Petr ze Slevír.cz

• Vše naprosto v pořádku, rychlé dodání.

Хороший магазин.зайду туда еще