- Nízka cena
- Delší doba čekání na doručení(delší ne dlouhá)
Děkujeme Rastislave.
Ano 7 dní a to včetně víkendu trvalo naskladnit položku za 59,- kterou nemáme skladem, jak bylo označeno na eshopu.
V době kdy končí téměř sezona a objednává se u výrobců v delších časových cyklech než v sezoně je to více než uspokojivé.
Nicméně děkujeme, příště se třeba trefíte, do času kdy bude objednávka vyřízena rychleji. -
- Siroky sortiment
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Dušane za recenzi, a především nákup.
Věřím že se k nám zase brzy vrátíte. Nezapomeňte na slevový kupon který máte v emailu. -
Rychlé doručení zboží, zboží odpovídá popiskům a fotografiím na WEBU, dodáno ve 100% kvalitě a funkčnosti, přehledný WEB, jednoduchost vytvoření objednávky, přijatelné ceny, výborná komunikace, s nákupem v tomto obchodě jsem spokojený. V uvedeném obchodě jsem již nakupoval několikrát a vždy jsem byl spokojený.
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Erichu za recenzi a vážíme si vaši věrnosti.
Nejste u nás bohužel registrován, tak přicházíte o věrnostní slevu 5%. Pokud se registrujete rádi vám dodatečně slevu nastavíme. -
- Rychle a spolehlivě
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Ivane za nákup a čas na recenzi.
- Tovar bol skladom ,rychlo expedovany a rychlo dorazil .
Děkujeme.
Ano máme skladem cca 5.000 druhů zboží z 65.000 produktů které nabízíme.
Zboží skladem odesíláme ve všední dny zpravidla do 12h. -
- Výběr
Doporučuji
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Dušane za nákup a recenzi. Těšíme se na váš další nákup.
Nezapomeňte uplatnit kupon, který naleznete ve vašem emailu. -
Za mňa super rýchle vybavenie a tovar mi bol doručený do 2 dni
Děkujeme Dušane.
Jak máme uvedeno v eshopu, zboží skladem odesíláme zpravidla do 12h.
Nicméně i 2 dny doručení na Slovensko přes zásilkovnu je super rychlé! -
- bezproblémové
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Ludmilo za nákup a čas na recenzi.
- No já jsem ten výrobek prostě chtěl a jinde už nebyl skladem.
Doporučuji.
Reakce obchodu Šlapací kolo
Tak tom máme radost že máte radost.
- dodávka přes zásilkovnu
- nebylo jasné,zda pro vyzvednutí z boxu lze použít i jiný chytrý telefon než ten, přes který byla provedena objednávka = zbytečné nervy
Děkujeme Jiří.
Co se týče služeb zásilkovny, tak ty jen zprostředkováváme. Neovlivníme jejich procesy. -
- Rýchle vybavenie a doručenie
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Noro za nákup a čas na recenzi.
- komunikácia
- rýchle dodanie
- nič
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Milane za nákup a vaši recenzi.
Rychlé doručení zboží, zboží odpovídá popiskům a fotografiím na WEBU, dodáno ve 100% kvalitě a funkčnosti, přehledný WEB, jednoduchost vytvoření objednávky, přijatelné ceny, výborná komunikace, s nákupem v tomto obchodě jsem spokojený. V uvedené prodejně jsem již nakupoval několikrát a vždy vše proběhlo k plné spokojenosti a zboží bylo dodáno ve 100% kvalitě.
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Erichu za vaši přízeň.
OK
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Radoslave za nákup a vaši recenzi.
použila jsem poprvé a jsem spokojena,rychlé dodání
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Marie za nákup a čas na recenzi
- Není co vytknout, vše O. K., jsem spokojen.
---
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Antoníne za nákup a čas na recenzi
Rychlé doručení zboží, zboží odpovídá popiskům a fotografiím na WEBU, dodáno ve 100% kvalitě a funkčnosti, přehledný WEB, jednoduchost vytvoření objednávky, přijatelné ceny, výborná komunikace, s nákupem v tomto obchodě jsem spokojený. V této prodejně jsem již několikrát nakupoval a jsem spokojený tak jako při předchozích nákupech.
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Erichu za nákupy a čas na recenze...stále je co zlepšovat, ono spravovat více jak 67tisíc produktů není záležitost na týden ani rok.
Odeslání a informace k expedici objendávky ale máme za ty roky zvládnuté. Jak uvádíme odesíláme zpravidla do 12h zboží skladem. -
- Měli zboží, které jsem hledal.
Dobrý obchod, kde měli zboží, které jsme chtěli zakoupit. Bezproblémová komunikace a zaslání.
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkuji Karle, jsem rád že jste spokojen. Tak ať držák dobře slouží.
- Zboží bylo odesláno na jinou poštu než bylo uvedeno v objednávce
Reakce obchodu Šlapací kolo
Máte pravdu omlouváme se. Bohužel díky novým pobočkám Balíkovna používá pošta okolní čísla PSČ. Tedy jejich pobočky nejsou v systému a musí se číslo upravit ručně. U vás se to opomnělo takže to šlo do hlavní pošty naštěstí ve stejném městě. Na druhou stranu jste zatím první u koho se nám to stalo.
Omlouváme se za vzniklé komplikace. Při další objednávce se připomeňte uděláme vám nějakou kompenzaci. -
Velmi rychlé dodání
Reakce obchodu Šlapací kolo
Děkujeme Pavlo za váš nákup i čas na pozitivní recenzi. To už se dnes moc nenosí!
Nezapomeňte si u nás nakoupit se slevou kterou jste obdržela!