I přes malé komplikace s objednaným zbožím, hodnotím obchod kladně. Velmi vstřícný přístup personálu, profesionální chování, řešení problému bez zbytečných průtahů. Zde je vidět, že zaměstnanci reklamačního oddělení jsou skutečnými profesionály. Co se týče zboží, poctivé výrobky vysoké kvality a velmi dobré chuti. Když si bude někdo chtít dopřát něco lepšího nebo nevšedního, nechť objedná na Sklizeno. Zejména ořechy a čokolády jsou v hezkém balení, taktéž kávy v plechovkách vypadají stylově, tudíž se hodí i jako dárek.

• Není možnost vyzvednout si zboží na pražské pobočce

• příjemný přístup, domluva a upřesnění informací po telefonu bez problému
    • Výborná kvalita potravin, všem chutnalo.
    • Produkty na webu vypadaly výrazně lépe než ve skutečnosti - nebylo to špatné, ale za tu cenu jsem očekávala přesně to, co bylo na fotografii.

• vyborna kvalita

opravdu hodne moc odpadu (plast) po rozbaleni zbozi-sklenicek. chapu, ze je potreba, aby sklenice dorazily v poradku a nedokazu posoudit, jestli je mozne zabalit je jinak. jen chci rict, ze jsem musela dvakrat k popelnicim s plastem, abych odpad vyhodila. pravdepodobne priste nebudu kupovat nic ve skle. jinak jsem opravdu moc spokojena!

Perfektní

• Zboží přišlo v neporušeném stavu a velmi brzy po objednání. Nemohu obchod více hodnotit, nakupovala jsem tu poprvé.
    • Zatím nevidím žádnou nevýhodu

• Záměna objednaného zboží.

Skvely a rychly nakup, skvele zbozi

Buď jsem s krabicí vyhodila jednu položku (žvýkačky) nebo nepřišla, dokážu s tím ale žít! :D

Jedna položka z objednávky nebyla doručena (ani fakturována) - bez předchozího upozornění nebo vysvětlení (Pekanové ořechy 100g)

Naprosty amaterismus a citelny chaos v online obchode teto spolecnosti. Objednavku jsem byla nucena zrusit. Dva dny po sobe mi bylo slibovano, ze balik prijde dalsi den a balik nikdy neprisel. Druhy den po urgenci mi bylo dokonce receno, ze balik jiz odesel, i kdyz se to nezakladalo na pravde. Zakaznicky servis naprosto tristni. Online odpoved na kazdou otazku po peti minutach. Evidentne tam leva ruka nevi co dela prava. Pri jejich cenove politice clovek ocekava bezchybny servis a ne takovy amaterismus. Kdyz se vam opozdi dodej napr. elektroniky mavnete nad tim mnohdy rukou. Ale tady se jedna o potraviny. Specielne na mensich mestech je treba planovat vice dopredu a spolehnout se na bezchybny servis, ktery v tomto pripade naprosto pohorel. Expeduje se z Brna od ktereho bydlim cca 10km a nedockala bych se ani ctvrty den.

Vse rychle a v poradku pripraveno.

• Skvělý výběr zboží a vysoká rychlost doručení až domů

Objednané zboží je mi doručeno v mém vybraném čase až domů.

• Čerstvé produkty z Čech
    • Skvělá komunikace
    • Výborné jídlo
    • Není problém platit v hotovosti
    • Rychlost

• mizerná komunikace; mají v nabídce zboží, které je ale již vyprodané, a to, že je vyprodané dají vědět, až v den doručení, což při dnešních možnostech komunikace dosti pozdě

• kvalitní zboží

• Perfektní komunikace
    • Vyhoví vaším individuálním požadavkům

• Sortiment
    • Způsob zabalení zboží

Moje poměrně těžká objednávka dorazila na výdejnu nacpaná v tenké roztrhané tašce. Kdyby nebylo ochotné obsluhy, která mi poskytla náhradní tašky a pomohla mi všechno zboží komplet přebalit, tak si nákup nemám šanci odnést.

• VŠE OK