První zkušenost a bezvadná. Rychlost!!!

• rychlé dodání

• Super jednání a pohodová objednávka z domova.

Koupila jsem tašku na el.kolo, s obsahem
    7 litrů. Ani náhodou! Dám do ní max. dvě půllitrové lahve na vodu. Za cca 750 kč + 120 kč doprava tedy opravdu špatný nákup.
    Na uvedené tel. č. se nedá dovolat.
    Dále koupen v jiné objednávce multifunkční el. kartáček na zuby za cca 399 kč na USB, které ale není kam připojit, tedy nepoužitelný.

Komunikace dobrá rychlé odeslání prodejce,tady není co vytknout.

Byla to trošku sranda, jak ve většině recenzí. Nejdříve jsem si musel zvolit jiné místo doručení, pak zjistili, že jedna drobnost není vůbec skladem a vrátili mi za ní peníze. Ale byli nejlevnější, komunikace rychlá a hlavní zboží v pořádku přišlo a docela i rychle, takže doporučuji.

• Rychlé dodání spolehlivou firmou (ne přes tragickou Českou poštu)
    • Bezproblémová komunikace obchodu
    • Zobrazené skladové zásoby opravdu odpovídaly realitě
    • Na infolinku se lze bez problémů dovolat a podané informace odpovídají realitě
    • Skutečné sídlo je na Slovensku - o den to prodlouží dopravu a teoreticky by mohlo komplikovat případnou reklamaci nebo vrácení zboží.

Spokojenost.

Dobrý obchod, velká spokojenost.

• rychlé dodání
    • není návod v češtině

spokojenost

I když byly problémy s dopravcem, samy mě kontaktovali a pak zásilku dohledali a vše vyřešili k mé spokojenosti. Doporučuji pro takovýto přístup a ochotu.

• Nabízí zboží které není skladem s označením, že je skladem více kusů

Neseriozni přístup

Dobrý den
    Mrzi nás táto situácia. Zboží ktoré ste si objednali sme mali skladom, no na sklade sme mali u tohto produktu nesprávne prelepený štítok a skladník ho tým pádom nenaskenoval správne. Ešte raz sa ospravedlnujeme a mrzi nas táto situácia.

Tím Shopum.cz

• Vše přehledné, komunikace a doba doručení super.

• Nedodržení termínu dodání
    • Špatná komunikace

Dobrý deň
    Objednávku ste zrušili este pred terminom garantovaneho dodania, cize z nasej strany nedoslo k oneskoreniu. Este v den odoslania sme Vám zavolali, ze Vám objednavku budeme odosielat a vy ste objednavku zrusili aj po telefone. Pri vytvarani objednavky je uvedeny datum, kedy vám bude objednavka dorucena, a my by sme ten datum dodrzali . Cize ako sme napisali, z nasej strany nedoslo k ziadnemu pochybeniu ale aj tak nas mrzi tato situacia a podla nas tato recenzia neopisuje skutočný stav.

• Dobrá komunikace ,Doporučuji

Reakce obchodu shopum.cz

Ďakujeme velmi pekne za Vašu recenziu.

• Široká nabídka zboží, které v českých obchodech není a za dobré ceny.
    • Horší komunikace. Odpovědí na e-maily za čtyři až pět dní (možná proto, že Slovensko je daleko :-)). E-mail ve kterém měla být faktura přišel bez přílohy a faktura přišla s omluvou až v dalším po urgenci. Obchod nesděluje firmu, která bude zásilku doručovat. Není žádná možnost sledování zásilky ani komunikace s kurýrem. Ten se ozval až když byl před barákem a teprve nyní jsem zjistil že zboží mi dováží firma UPS. Bylo štěstí, že jsem zrovna přišel domu. Dodání zboží trvá dlouho, ale předpokládaná doba byla dodržena.

Přes počáteční nedůvěru k obchodu (nakupoval jsem zde poprvé) a zmíněné nedostatky u mne převažují klady a tak mohu obchod doporučit.

Dobrý den
    Ospravedlnujeme sa za nedostatky, mali sme preplnenu emailovu schranku pretoze niekto zneuzil nase udaje a mali sme 300-400 emailov denne od roznych firiem a boli sme nechcene pridany do roznych newsletterov tak kvoli tomu nam odpisovanie a triedenie emailov trvalo dlhsie , čo nás mrzi.
    Čo sa tyka faktury, tak menili sme platobnu branu a nespravne sme nastavili automaticke zasielanie emailov kde mala byt prilohou faktura, ale hned na Vaše upozornenie sme Vám faktúru obratom zaslali.
    Každopádne Vám dakujeme za recenziu a ak by čokolvek, neváhajte nás kontaktovať.

• Extra rychle dodání ❤️

Dobrá cena,dobrá komunikace,vše v pořádku