Obchod po mém (1týden čekání) telefonátu reagoval, že dodavatel nedodal zboží včas.

Reakce obchodu shopelektro.cz

může se to stát, čekal jsme na dodání zboží, což bohužel nemůžeme vždy ovlivnit. Pokud potřebujete dodávku rychleji, prosím volejte hned na +420 776 025 160, společně vybereme zboží co nejbližší vaší objednávce.

S pozdravem a přáním hezkého dne,

tým Shopelektro.cz

• Obchod na svých stránkách klame, že je zboží skladem.

Objednané zboží, které mělo být skladem ani po týdnu nedorazilo. Při dotazu mi bylo sděleno, že se čeká na dodavatele, ale na jejich stránkách je zboží stále skladem s doručením do 1-2 dnů. Obchod ani sám neinformoval, že dojde ke zpoždění termínu. Velké zklamání ohledně komunikace.

Dobrý den, Pavle,

omlouvám se za pozdní dodání objednávky způsobené logistickou chybou po povodních. Mrzí nás to, šlo o výjimečnou a nečekanou situaci.

Děkujeme za pochopení a trpělivost,

Dodaní zboží trvá dlouho

Reakce obchodu shopelektro.cz

děkujeme za zpětnou vazbu, mrzí nás, že jsme zboží nemohli doručit rychleji. Snad příště.

tým Shopelektro.cz

• Vrátily peníze obratem po zrušení objednávky
    • Nejistota dodání zboží. Skladem neznamená skladem.

Na stránkách bylo uvedeno že je zboží skladem a po objednávce přišel mail s informací že zboží skladem není a přijde za 14 dní.

Reakce obchodu shopelektro.cz

mrzí nás Vaše zkušenost. U tohoto konkrétního zboží v danou chvíli v e-shopu nestálo, že je skladem. Prosíme, příště raději rovnou zavolejte +420776025160 a rovnou se domluvíme na konkrétní objednávce, kde bude doručení co nejrychlejší.

Rychlé vrácení peněz je u nás samozřejmost. Jen škoda, že jsme nemohli udělat více.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

Objednáno 20.12.2023 a dodáno 15.1. 2024

Reakce obchodu shopelektro.cz

děkujeme za recenzi. Bohužel s dodávkami některých typů zboží je, hlavně mezi svátky, problém. Prosím příště před objednávkou raději zavolejte: +420 776 025 160.

Přejeme hezký zbytek středy,

tým Shopelektro.cz

• Zboží objednáno a zaplaceno 15.12.23 , doposud ani jediná zpráva v jakém stavu je objednávka

Reakce obchodu shopelektro.cz

děkujeme za zprávu. Volno mezi svátky způsobilo zpoždění dodávky. Prosím příště rovnou volejte 776 025 160 a domluvíme konkrétní kroky, aby zboží dorazilo co nejdříve.

Přejeme pěkný víkend,

• Žádná komunikace
    • Na zboží čekám marně už měsíc
    • Obchod zřejmě nefunguje

Po objednání přišlo potvrzení přijetí objednávky a už měsíc čekám. Obchod je zřejmě mimo provoz.

Dobrý den, Jardo,

děkujeme za zprávu. Obchod funguje, pouze výrobce zboží, které jste si objednal, končí s tímto typem výrobků. Dodávky jsou proto velmi špatné. Pokud nechcete čekat, naprosto to chápeme. Zavolejte nám na 776 025 160 a společně vybereme nejlepší řešení.

Vzniklá situace nás mrzí.

tým Shopelektro.cz

• Nikdo nekomunikuje, zboží žádné nepřišlo a už mám psát recenzi,jak jsem spokojený? Blbost ne?

Reakce obchodu shopelektro.cz

i když se snažíme zboží odeslat co nejrychleji, ne vždy je k dispozici. V takovém případě děláme vše pro co nejrychlejší vyřízení objednávky. Dotazník bohužel může přijít dříve než zboží, za což se omlouváme, ale není to už v naší moci. Pro zjištění stavu nákupu, případně změnu v košíku, prosím volejte 776 025 160.

Děkujeme,
    tým Shopelektro.cz

Týden po objednání + zaplacení mi z obchodu nepřišel žádný e-mail o stavu (mimo prvního automatického ihned po zaplacení) i přes to, že jsem objednal pouze věci, co byli zrovna skladem. Očekával bych průběžné informace, v jakém stavu se objednávka nachází.

Reakce obchodu shopelektro.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Prosím příště pro okamžité informace volejte 776 025 160, hned vám řekneme, co a proč se děje.

S přáním pěkného dne,

• Cena

U zboží bylo psáno odeslání 1-2 pracovní dny a zboží je SKLADEM.
    Po odeslání objednávky 8.11. dopoledne jsem obdržel 11.11. reakci na můj dotaz, co je s odesláním, informaci, že se čeká na naskladnění zboží???
    Zboží bylo poté odesláno 16.11. a dorazilo 20.11. Informace na stránkách jsou tudíž klamavé a firma nemá, i když uvádí, zboží skladem, ale skladem u dodavatele.

Reakce obchodu shopelektro.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Pracujeme na tom, aby informace o dostupnosti zboží na webu byly co nejpřesnější. Zároveň uvádíme doporučení napsat do chatu, mailu nebo rovnou zavolat 776 025 160 pro přesnější informace. Mrzí nás, že jste musel na svou objednávku čekat.

• Nic mi neposlali

Reakce obchodu shopelektro.cz

mrzí nás prodlení, ale zpoždění naskladnění zboží cca o týden jsme avizovali už při objednávce. Dnes nákup předáváme dopravci. Kdyby byl jakýkoli problém, prosím hned pište na [email protected] nebo volejte 776 025 160.

S přáním hezkého úterka,

• Nekomunikace

Reakce obchodu shopelektro.cz

omlouváme se zpoždění. Objednávka proběhla večer 4. 4., zboží se nám podařilo zkompletovat a odeslat až 12. 4. Snažíme se držet co nejvíce sortimentu skladem, ale bohužel ne vždy se to 100% podaří. Doufáme, že nám v budoucnu dáte ještě šanci.

• překupníci

Reakce obchodu shopelektro.cz

Zboží bylo objednané 15.11. (v sobotu), doručené 18.11. (v úterý).

• Lživé termíny odeslání
    • Komunikace(zjištění stavu objednávky e-mailem)

Reakce obchodu shopelektro.cz

Objednáno bylo 7.11., odeslané 11.11.
    Omlouváme se, bohužel dřívější expedice nebyla možná.

Mrzí nás to a doufáme, že se v budoucnu ještě uvidíme.

tým Shopelektro.cz

• zboží není skladem i když obchod na webu tvrdí, že je
    • emaily z eshopu skáčou do spamu

Zboží není skladem i když obchod na webu tvrdí, že je. Dovolat se do obchodu nedá. Tedy buď lžou, nebo jsou neschopní realizovat expedici včas a nebo forma dropshippingu? Těžko říct... ale už nikdy víc.

Reakce obchodu shopelektro.cz

mrzí nás vaše zkušenost. Snažíme se vždy o co nejrychlejší expedici. Abychom to shrnuli: zboží bylo objednáno 4. 10., odeslané 7. 10., vyzvednuté v Zásilkovně 10. 10.

Na dobré komunikaci si zakládáme, příště prosím zkuste zavolat znovu, nebo napsat e-mail.

Ještě jednou se omlouváme a přejeme hezký den,

• Po týdnu zboží nedorazilo

Reakce obchodu shopelektro.cz

mrzí nás vaše zkušenost, vždy se snažíme o co nejrychlejší doručení. Abychom nákup shrnuli: Objednáno bylo 24. 9. večer, zboží jsme vinou výpadku dodávky odeslali 7. 10. Dne 4. 10. jsme ale upozorňovali na toto zpoždění.

I tak se ještě jednou omlouváme se za opožděné odeslání.

tým Shopelektro.cz

• Zboží uvedené skladem na skladě není, čekám ještě pár dnů a podám na jejich e-shop oznámení. Snad se někdo přidá a bude se to šetřit v souběhu.

Reakce obchodu shopelektro.cz

Zboží bylo objednané 23.9., odeslané 30.9.
    Mělo být odesláno o dva dny dříve. Omlouváme se za zpoždění.

Zboží objednáno, zaplaceno a komunikace žádná.

Zboží odesláno 29.9.
    Omlouváme se, toto se nám nepovedlo :-(

• sortiment
    • skladova dostupnost

I pres to ze zbozi oznaceno "skaldem", to neznamena ze maji skladem.
    Po dvou dnech mne napisou ze zbozi dostanou od dodavatele za 4 dny.
    S odesilanim taky maji problem - urcite nasledujici den neodeslou, pry nestihaji.

Reakce obchodu shopelektro.cz

Omlouváme se za toto nedopatření.

• Stav skladu

Jediný důvod proč jsem objednával tady bylo to, že zboží mají skladem, ale není to pravda! Po 6 dnech jsem objednávku zrušil a zboží objednal jinde. Nikdy více!

Omlouváme se zákazníkovi.