Velmi špatná komunikace obchodu. Odpověděli až po mé urgenci. To, že zboží nemají skladem jsem zjistila až poté, co jsem se ptala, kdy mi tedy bude objednávka odeslána. Chápu, že to může být dobou kdy se znovu otevírají salony, ale já už u nich po této zkušenosti neobjednám.

• Už týden čekám na objednané zboží a stále nic

• žádná komunikace na 2 emaily žádná reakce

Přes týden čekám na zaplacené zboží bez odpovědi na mou otázku kdy dorazí.

• Rychlé doručení

Rychlé dodání.
    Balíček přišel z jedné strany nezalepený, kdokoli si jej mohl otevřít a vzít si obsah balíčku. Krabice byla skládací a nezalepená, to mě dost překvapilo u takové značky jako je Tomas Arsov. Lahvičky uvnitř byly také tak ledabyle zabalené.

Uplynulo 14 dní od objednávky a mé zaplacené zboží stále nedorazilo!

• SLABÁ KOMUNIKACE A VYŘÍZENÍ OBJED.TRVÁ MOC DLOUHO ANI PO 11DNECH MI ZBOŽÍ NEDORAZILO.

Objednáno 5.3.2021, stále čekám, dnes je 16.32021 a nic..
    Příště už s touto objednací dobou určitě neobjednám!

• Dlouhé čekání na zboží

1. objednávka, která 11 dnů po objednání ještě nedorazila a.

velmi dlouhé dodání objednaného zboží,stále ještě čekám.

25.2. vytvořena objednávka, 1.3. dorazila neúplná a dnes, 10.3. stále nedorazila zaplacená část objednávky, kterou deklarovali dodat do 10 dnů. Na email nikdo nereaguje...

• Zboží přišlo jiné než v objenávce, obchod již 10 dní nereaguje na reklamaci emailem

Velké zklamání a podvod.. žádná komunikace ohledně zboží.. Až když bylo v zásilkovně.. Dne 11,2,2021 jsem si objednala 2 sady Tomas Arsov Hair liquid 1+1 v ceně 590 kč Takže jsem čekala celkem 4 regenerační vody. Dne 19,2,2021 jsem zásilku přebrala. Ovšem byly tam jen 2 kusy, ale dostala jsem dárek kondicioner na vlasy v ceně 249 kč
    OKAMŽITĚ JSEM NAPSALA E-MAIL A BYLO MI SLÍBENO, ŽE TO NAPRAVÍ.
    Cituji: dne 22,2,2021... Omlouváme se za chybu. Ihned chybu napravím a dopošlu zbylé 2 vody. S pozdravem Michal Klohna
    DNES JE 3,3,2021 A NIC JSEM NEDOSTALA

Je mi to moc líto, ale bohužel nedoporučuji.
    Výrobky jsou asi dobré, ale spolupráce s obchodem ne. Balíček mi byl odeslán až za týden, po urgenci, platila jsem převodem při objednávání.
    Jenže balíček přišel na dobírku, tedy zaplatit znovu, po telefonické dohodě jsme se s recepcí domluvila, že balíček převezmu a ono mi peníze vrátí na účet. Po týdnu nic, ano po připomenutí SMS zprávou. Takže jsem zaplatila 2x 1508Kč a ještě mi v zásilce chyběl jeden šampon.

Reakce obchodu Shop Tomáš Arsov

Prosime o telefonat , na 777153876, jestli problem byl vyresen.

Velice se omlouvame za tutu chybu.

• Hezké výrobky
    • Komunikace
    • Zasláno něco jiného

Byl mi doručen jiny typ vyrobku..
    Chtěl jsem výrobek reklamovat ale bohužel telefon nedostupný a na email žádná reakce.. Špatná komunikace..

• Objednávka je rychle zpracovaná a zaslaná. A i platba předem je taktéž rychle zapsána. V tomto směru perfektní servis

Tento rok jsem si objednala 2 balíky a oba mi přišly s neúplným zboží. V prvním chyběla celá jedna sada a pak mi poslali i to co jsem si neobjednala. Na reklamaci mailem nereagují, telefonicky vás příjemně ,, odbaví,,, ale i přesto, že si vše ,,zapíší,, vám nakonec nepošlou vše co chybělo.
    Nejsem z těch, co by zanevřeli na obchod, když se dodávka zpozdí nebo když se obchod splete. Sama pracuji v oddělení pro zákazníky a občas řeším podobné reklamace. Ale když mi obchod není schopen ani třetí balík poslat v pořádku, pak je něco špatně a já ztrácím důvěru.
    Produkty pana Tomáše mám ráda, ale nákup bych raději momentálně doporučila přímo v jeho kadeřnictví než přes e-shop:(.

• Komunikace s obchodem

Objednávku jsem zaplatila předem a přesto přišla na dobírku.
    Ze strany obchodu 14 dní téměř žádná odezva. Akorát slib, že peníze vrátí a nikde nic.

• Nepřišlo mi zboží,které jsem si objednala.

Dne 21.5.2020 zboží nebylo doručeno