• Podivné postupy dopravy a dobírky

• Zboží jsem zaplatil, ale ani za týden nedorazilo, přestože obchod tvrdí že zboží odeslal. Sledovací číslo balíku, které jsem z obchodu dostal u společnosti WEDOS není evidováno. Tak nevím co si o tom mám myslet...

• šílené ceny,velice dlouhá dodací lhůta,špatná komunikace

jiz nikdy...

Nikdo mi nezavolal i když jsem to měl v požadavku...

Ani týden po potvrzení objednávky není zboží připraveno na pobočce.

• Obchod nereaguje na objednavku, dosla jen automaticka odpoved cekejte. Po tydnu žádná reakce

V žádném případě nedoporučuji obchod by se měl naučit komunikaci

Nikdo se neozval!

Jedinou informaci z obchodu, kterou jsem v den objednání dostal, je tato:
    "Vyčkejte prosím na potvrzení objednávky, ve kterém Vám sdělíme termín dodání nebo vyzvednutí."
    Tedy od 2.12.2023 čekám na jakoukoliv informaci. Dnes je 10.12.2023 a dosud žádné info, co bude dál.
    Akceptoval bych klidně i odpověď: "Vaše objednávka je příliš různorodá, nebudeme se jí zabývat." Ale zatím vůbec nic.

• Týden čekám na zboží a ještě ho nemám.Zboží je skladem.

Nedoporučuji.

• Za dost vysokou cenu jsem čekal kvalitu.Bohužel opak je pravdou ani známka magnetizace .Obyčejný nástavec za 18 kč stoprocentně lepší

24.2.2023 zboží objednáno. 28.2.23 posunut termín dodání o 10 dnů.
    3.4.23 objednané zboží pořát nedodané.
    Od posunutí termínu se již nikdo neozval.

Týden od objednání na e-shopu, kde bylo uvedeno skladem, zboží nedorazilo.

• Děkujeme za objednání, až zboží bude skladem dáme info pro vyzvednutí. --> Ani po 10 dnech se nikdo neozval.

Zboží, které bylo na e shopu skladem nebylo skutečně.
    Zbytečně jsem čekal na odpověď, ze "Zboží se již nevyrábía nedodává"
    D.P.

• Prodej zboží po jednotkách ks . Možnost odběru v eschopu.
    • Dražší eschop

• zboží z e-shopu nebylo dodáno ani za týden

Jedno ze světel přišlo rozbité.Ihned po rozbalení jsem psal a odesílal fotodokumentaci.Bylo mi zděleno,že předávají informaci do obchodu odkud balík odcházel/posílaly.Dnes je to již 10 dní a nikdo mě ohledně reklamace/informace jak postupovat nekontaktoval.+- 800 kč vyhozených jen tak do luftu.Stačilo odeslat pouze rozbité sklo!Nicméně takto se nechová a nezachová slušný obchodník.Příště budu lépe zvažovat proč u vás nenakupovat.Snad Vám to za to stojí.

Reakce obchodu Elektro S.M.S. spol. s r. o.

Vážený pane,

reklamaci na zboží jste uplatnil dne 19/9/2022. Dle obchodních podmínek zveřejněných na e shopu je reklamační lhůta 30 dnů, ta k dnešnímu dni neuplynula. Naše reklamační oddělení reklamaci řádně vyřídí v zákonné lhůtě - zašle Vám náhradní sklo.

29.7.2022: Vyčkejte prosím na potvrzení objednávky, ve kterém Vám sdělíme termín dodání nebo vyzvednutí.
    26.8.2022: stále žádné potvrzení nedošlo

• Zaplatíte bankovním převodem a chtějí po vás ještě zaplatit dobírku.