dlouhá dodací lhůta

Reakce obchodu Elektro S.M.S. spol. s r. o.

u neskladových položek, jako ve vašem případě, mohou být dodací lhůty dlouhé, proto dopředu uvádíme u každého zboží zda je skladem a na jaké pobočce.
    Děkujeme za hodnocení.

• Obchod uvádí datum dodání zboží

Obchod nedodržuje datum dodání.
    Komunikace mizerná.

V den avizovaného dodání zboží jsem kontaktoval obchod, jestli bude připraveno k odběru.
    15 minut po zavírací době došlo potvrzení, že je zboží možno vyzvednout.
    Další den jsem si jel vyzvednout zboží, které nebylo vůbec k vyzvednutí připraveno
    Ten samý den mi přišla odpověď od dalšího zaměstnance obchodu, že zboží bude nachystáno jindy.
    Reálně bylo zboží připraveno k vyzvednutí 4. den po avizovaném datu. To není hlavní problém, mizerná komunikace způsobila, že jsem pro zboží musel jet opakovaně

Kupoval jsem dle popisu 5 ks baterií v balení, ale při osobním odběru mi dali pouze 1 ks, tak jsem objednávku zrušil.

Žádná reakce obchodu.

Reakce obchodu Elektro S.M.S. spol. s r. o.

Dobrý den, vaše objednávka je připravena na pobočce, pro jistotu posílám ještě jeden potvrzovací e-mail.

čekám na zboží uz 2 týdny...

Reakce obchodu Elektro S.M.S. spol. s r. o.

Dobrý den, omlouváme se za zdržení, zboží je od dnes 1.12. připraveno na pobočce.

• Doba dodání je více dva týdny

Reakce obchodu Elektro S.M.S. spol. s r. o.

omlouváme se za termín dodání, u některého zboží které není skladem na dané provozovně se může termín protáhnout. Neustále pracujeme na stále kratších dodacích dobách, avšak dnešní trend u dodavatelů je takový aby nedrželi zbytečně velké skladové zásoby. Vaše hodnocení chápeme a dofáme že Vás to neodradí od dalšího nákupu.