Neschopnost dodržet objednané velikosti triček...
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. Omlouváme se, že jste obdržel špatné velikosti.
Bohužel občas i my uděláme chybu, ale ihned jsme Vám zaslali možnost řešení a tuto chybu napravíme.
Děkujeme, že jste nám napsal na zákaznickou linku, tam můžeme daný problém vyřešit.
Omlouváme se za komplikace.
Tým Shirttuning -
- nulová komunikace se zákazníkem
- není možné platit dobírkou
- předražené
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. Pokud se nám ozvete prostřednictvím emailu, whatsapp nebo facebooku, tak Vám v co nejbližším čase odpovíme, ve vytíženosti to může být i pár hodin, ale většinou odpovíme do pár minut.
Platba dobírkou je možná, ale jen když celková částka objednávky nepřesáhne 1 500 kč, z důvodu, že se jedná o výrobu před zaplacením objednávky a je zde velké riziko nepřevzetí zásilky, tak je nastaven tento limit, aby naše společnost nepřecházela o nemalé finance. Nepřevzetí zásilky je bohužel velmi časté.
Cena produktu se odvíjí od vynaložených nákladů na výrobu a cenou dotyčných produktů, snažíme se cenu snížit na minimum, abychom mohli produkovat kvalitní, ale i cenově přijatelné výrobky.
děkujeme za pochopení,
Tým Shirttuning -
Nechal jsem potisknout text s japonskými znaky a místo nich mi potiskli čtverečky s křížky. Vyhozených 1400,- Kč. Přitom mi dorazila potvrzená objednávka kde byl text v pořádku.....
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. vaší objednávku jsme zkontrolovali a v náhledu japonské znaky bohužel nebyly, takže jsme je tam nemohli natisknout. Byl Vám doložen návrh s kterým jste souhlasil (návrh bez japonských znaků).
Nabídli jsme Vám shovívavé řešení, ale bohužel od Vás nemáme žádnou odezvu.
Děkujeme za pochopení,
- Velikosti jsou menší. Obě trička neodpovídají velikosti většiny konkurence
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. Je nutno brát na vědomí, že každý výrobce má trochu jiné rozměry. Proto když se objednává textilní produkt na internetu, je třeba si pročíst skutečné rozměry produktů a podle toho vybírat. Nejlepší možnost je, změřit si triko či jakýkoli jiný produkt, který běžně nosíte a podle toho vybrat příslušnou velikost. Konkrétně u nás jsou rozměry vypsány přímo u velikostech při vkládání do košíku.
Tým Shirttuning -
Objednáno před týdnem, zatím dorazilo jen potvrzení objednávky a od té doby žádná reakce…
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. Objevili jsme nějaké nesrovnalosti a informovali jsme Vás emailem. Velice se omlouváme za komplikace.
- Rychle přišlo
- Dobrý material
- Nekvalitní potisk
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Je nám líto, že jste nespokojen. Pokud je produkt špatně natištěn, tak je možné nás kontaktovat a můžeme problém prokonzultovat. Pokud je chyba na naší straně, můžeme produkt reklamovat.
- Tričko - kvalita materiálu o ničem
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. V nabídce máme mnoho typů triček s různými materiály. Kvalita materiálu odpovídá stanovené cenně.
Tým Shirttuning -
- Kvalita produktu i tisku není nejlepší
- faktura k produktu není
- telefon nikdo nebere
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. Pokud nejste s produktem spokojeni a je evidentní, že chyba je na naší straně, máte možnost nás kontaktovat na náš email [email protected]
Na našich stránkách máme uvedeno, že naše telefonní číslo slouží pouze ke zprávám whatsapp a telefonní hovory nebudou přijaty.
Abychom alespoň trochu pomohli přírodě a denně netiskli tisíce papírů, fakturu obdržíte elektronickou formou, kterou si podle potřeby můžete vytisknout.
Chtějí nejdříve peníze....
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. Nabízíme i možnost dobírky, ale tato možnost je dostupná pouze, když hodnota objednávky nepřesáhne limit 1 500 Kč. Přesáhne-li tento limit, je nutnost zaplatit předem.
Tým Shirttuning -
- Možnost sestavit si vlastní design, potisk.
- Potisk byl nakřivo a zákaznický servis na jejich whatsappu i Facebooku velmi špatný. Později, když mi konečně někdo odpověděl, tak mi bylo řečeno ze prý z Fb jsou zprávy vidět jen 24 hodin, což je nesmysl. Takové hloupé výmluvy. Zadavala jsem objednávku u psala na podporu 23.12.,což je pracovní den a nikdo nereagoval až do 28.12., kdy jsem psala další zprávu. Neměla jsem z toho vůbec dobry pocit.
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. Rádi bychom Vám vysvětlili celou situaci a také se omlouváme za potíže, které nastaly. Zprávy Whatsapp a FB se našemu týmu zákaznické podpory se zobrazují prostřednictvím partnerského portálu a bohužel ten umožňuje odpovídat na zprávy Whatsapp a FB po 24 hodinách a bohužel tyto zprávy málo kdy obsahují informace, které bychom mohli použít k identifikaci objednávky a dohledání emailové adresy na kterou bychom mohli napsat novou zprávu.
23.12. Byl den před Vánoci a to bohužel naše zákaznická podpora nebyla aktivní, proto jste obdržela odpověď bohužel až po svátkách. I tak se omlouváme za nedostatečnou komunikaci, jsme rádi, že jste nás oslovila.
- Poměrně rychlé vyřízení objednávky
- Velmi NÍZKÁ kvalita tisku!
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za vaší recenzi. Je nám velice líto, že jste s objednávkou nespokojen. Pokud nastane nějaký problém, je třeba nás kontaktovat a jeden z našich agentů s Vámi prokonzultovat a popřípadě se dohodnout na nějaké kompenzaci, pokud jsme z naší strany provedli něco špatně.
- Nedá se dovolat ! Komunikace
Trika byla malá ! Velikost L se = M , velikost XXL = M ;( opravdu super dárek !
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi. Každý obchod či značka mají trochu jiné velikosti produktů, často se všude setkáváme, kdy se jedno L liší od jiného L, proto u velikostí uvádíme skutečné rozměry daného produktu. Je třeba si jej nejdříve zkontrolovat. Pro případ, kdy je rozměr jiný než který uvádíme na stránkách a liší se o 2cm, je třeba nás kontaktovat a v tomto případě vám můžeme daný produkt reklamovat. Naše telefonní číslo slouží pouze ke zprávám whatsapp, jak uvádíme na naších stránkách.
Tým Shirttuning -
- Nekomunikuje, nevím v jakem stavu je objednávka.
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme Vám za recenzi, jakákoli recenze nám pomáhá se rozvíjet.
V předvánoční sezoně je velmi těžké kontaktovat každého zákazníka. Ale velice se omlouváme za opožděnou reakci.
Dnes Vám byl napsán email ohledně vaší objednávky.
- Nekvalitní tisk
- Bílé body není bílé ale bezove
děkujeme Vám za recenzi.
Pokud výsledek neodpovídá návrhu, je třeba nás kontaktovat a jeden z našich agentů s Vámi projde vzniklý problém a dohodne se s Vámi na řešení.
- VELIKOST MALÁ
děkuji Vám za recenzi.
Při vybírání velikosti jsou zobrazeny i rozměry produktu. Je třeba jej pečlivě zvážit jakou velikost objednáváte. Pokud Vám dorazí produkt a rozměry nesedí s naší tabulkou o více jak 2cm, je možné tento produkt reklamovat a je třeba nám napsat a jeden z našich agentů se o vše postará.
Tým Shirttuning -
Potiksy na bila trika vyborna, ale potisk na cernou mikinu otres, narozdil od trik je tak v 5x horsi kvalite.
děkujeme Vám za recenzi.
Pokud obdržíte špatně natištěný produkt, je třeba nás kontaktovat a jeden z našich agentů Vám pomůže s daným problém. Je zde také možnost reklamace a domluvení se na případné kompenzaci.
Tým Shirttuning -
- problém s vrácenim zboží
děkujeme Vám za recenzi.
Vrácení zboží je možné v případě kdy není produkt potištěný a nebo je pádný důvod reklamace.
Když si někdo objedná špatnou velikost a je produkt potištěný není možné daný produkt reklamovat, protože se jedná o výrobek na míru. U jiných obchodů z oblečením je možnost produkt vrátit, z důvodu, že je prodají dále. U nás toto není možné. Proto při vybírání velikost jsou znázorněny rozměry produktu, aby zákazník mohl pečlivě zkontrolovat, zda si objednává správnou velikost.
U jiných případů je zboží možno reklamovat.
Tým Shirttuning -
Celkově velké zklamání.Tričko neodpovídá velikosti a tisk na triku taky nic moc.
děkujeme Vám za recenzi.
Je nám velice líto, že jste nespokojená s naší službou. Prosím kontaktuje naši zákaznickou podporu na email [email protected]
Rádi bychom Vám pomohli s vyřešením Vašeho problému a domluvením se na kompenzaci.
Tým Shirttuning -
Objednávka byla vyřízena rychle, což bylo fajn, ale výsledný produkt mě dost zklamal. Barvy a celkově tedy nápisy na tričkách vypadají, jako by byly už hooodně oprané. Chtěla jsem to jako dárek pod stromeček, ale bohužel to nedám :-( A to se nepovažuji za náročného zákazníka, snad nikdy jsem nic nereklamovala :-) :-)
Reakce obchodu www.shirttuning.cz
děkujeme za vaší reakci, každá recenze nám pomáhá se rozvíjet.
Je nám velice líto vzniklé situace. Určitě se nám ozvete na náš email [email protected]. Zašlete fotografie produktů, které jste obdržela, popis problému a jeden z našich agentů Vám rád pomůže s vyhotovením reklamace a domluvení se na kompenzaci. Pokud jsme vyrobili produkt, který neodpovídá náhledu, neseme za to plnou zodpovědnost a rádi vyhovíme s reklamací.
Omlouváme se za vzniklé komplikace a děkujeme za klidně napsanou recenzi.
Tým Shirttuning -
Špatná kvalita potisteneho zboží - mikina špatná kvalita tkaniny, perforovane rukávy.
Procesy OK- dodací lhůty, doprava.Reakce obchodu www.shirttuning.cz
Velice si vážíme Vaší recenze. Jakákoli recenze nám pomáhá v rozvoji.
Pokud jste obdržel poškozený produkt, určitě nám napište na náš email [email protected], zašlete fotografie poškozeného produktu a popsání důvodu reklamace a někdo z našich agentů Vám pomůže. Velice se omlouváme za způsobené potíže.
Tým Shirttuning