- Seriózní.arychle.doruceni.super.sho
- Super.jednani
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu. Pokud jste spokojený vy, pak jsme spokojení i my. Budeme se těšit na příští nákup nebo návštěvu na jedné z našich kamenných prodejen v Praze, HK nebo Brně. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.
- dobrý eshop
- rychlé dodáni
spolehlivý eshop,vřele doporučuji
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš nákup a milé hodnocení. Kolegyním a kolegům z expedice Vaši pochvalu vyřídím. Vždy dělají vše pro to, abyste měli své zakázky co nejdříve doma. Budeme se těšit na příští objednávku. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.
ok
Milý Zdeňku,
děkujeme za Vaši objednávku a doporučující recenzi. Vždy nám udělá radost, když si vy, zákazníci, najdete čas na sepsání pár slov ohledně spokojenosti s naším e-shopem. Motivuje nás to. Ještě jednou děkujeme a přejeme příjemný zbytek dne.
SEXSHOP.CZ -
- Velký výběr za příznivé ceny
Milý Robine,
děkujeme za Váš nákup a pozitivní zpětnou vazbu. Moc nás potěšila. Neustále se snažíme obměňovat a rozšiřovat náš sortiment, ať máte z čeho vy, zákazníci, vybírat. Víme totiž, že život bez hraček je smutný. Proč si ho tedy neudělat lepší? Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.
SEXSHOP.CZ -
- Velká spokojenost. Další nákup bude určitě následovat.
Milá Helen,
děkujeme za Vaši objednávku a hodnocení. Vaše spokojenost pro nás znamená vše. Děláme pro Vás, naše zákazníky, vše, co je v našich silách. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.
SEXSHOP.CZ -
Dobrá komunikace a rychlé dodání, diskrétní balení, vše v pořadku
Milá Sofie,
děkujeme za Váš nákup a milou recenzi. Těší nás, že vše proběhlo tak, jak jste si představovala. Budeme se těšit na příští objednávku. Ještě jednou děkujeme a přejeme příjemný zbytek dne.
- Spolehlivost
- Diskrétnost
- Ceny - Akce
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu. Každý týden pro Vás, zákazníky, připravujeme nové akce, protože nám na Vás záleží a víme, že v akcích se nakupuje ještě lépe. Rychlé a diskrétní balení je u nás samozřejmost. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.
- Rychlost, diskretnost
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Vaše zakázky vyřizujeme vždy rychle a odesíláme ještě rychleji. Balíme je tak, aby opravdu nikdo nepoznal, odkud pochází a ani to, co v nich je. Můžete se na to vždy spolehnout. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.
Pohodovka .doporučuji.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši objednávku a recenzi. Jsme rádi, že Vám můžeme dělat radost. Je nám totiž jasné, že život bez hraček může být smutný. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.
Milý Bobře,
děkujeme za Váš nákup a pozitivní zpětnou reakci. Máme radost, že jsme Vás potěšili rychlým zpracováním a následným odesláním Vaší zakázky. Na Vaší spokojenosti nám záleží. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.
- Super
Milý Mildo,
děkujeme za Vaši objednávku a doporučující hodnocení. Pokud jste spokojený vy, pak jsme spokojení i my. Budeme se těšit na příští nákup. Ještě jednou děkujeme a přejeme příjemný zbytek dne.
- Rychlé doručení, výběr zboží
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš nákup a recenzi. Těší nás, že jsme Vás potěšili rychlý zpracováním a odesláním Vaší objednávky. Záleží nám na Vaší spokojenosti a děláme pro ni vše. Široký výběr zboží je u nás samozřejmost. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.
Vše ok.
Milý Bobe,
děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu. Máme radost, že vše proběhlo podle Vašich představ. Tak by to mělo být. Těšíme se na další návštěvu. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.
- rychlé dodání
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Vaše zakázky vyřizujeme vždy rychle a odesíláme ještě rychleji. Jsme rádi, že to oceňujete. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.
SEXSHOP.CZ -
- Velmi vstřícná obsluha . Poradili s výběrem. 100 PROCENTNÍ SPOKOJENOST.
Milý Josefe,
děkujeme za Vaši objednávku a milou recenzi. Máme radost, že jste zavítal na jednu z našich prodejen. Podle zpětné vazby je jasné, že se o Vás kolegyně z Karlína skvěle postaraly. Jinak to ani neumí a budou se těšit na Vaši další návštěvu. Ještě jednou děkujeme a přejeme příjemný zbytek dne.
SEXSHOP.CZ -
- český návod, přesnější popis zboží, detailní uvedení jednotlivých rozměrů, popř. fotografie s poměrovým předmětem který je všeobecně známý (krabička sirek, zapalovač a pod.
Reakce obchodu Sexshop.cz
Dobrý den, děkujeme moc za zpětnou vazbu, je pro nás důležitá, vážíme si jí. Produkt jsme prověřili a skutečně by si zasloužil naši pozornost. Popisky i fotografie co nejdříve vylepšíme. Manuály posíláme vždy elektronickou poštou, zkontrolujte tedy prosím vaši mailovou schránku. Ke stažení je také najdete ke všem historicky u nás zakoupeným produktů vždy ve svém účtu na SEXSHOP.CZ pokud se přihlásíte. .-)
Ještě jednou děkuji a přeji krásný den.
Tomáš
Rychlé dodání
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši objednávku a pozitivní zpětnou vazbu. Kolegům a kolegyním z expedičního oddělení Vaši pochvalu ráda předám, určitě je potěší. Pro rychlé zpracování zakázek dělají vše, co je v jejich silách. Ještě jednou děkujeme a přejeme krásný den.
- Je to cajk
Je to cajk
Vážená zákaznice,
děkujeme za Váš nákup a doporučující recenzi. Jsme rádi, že jsme naplnili Vaše očekávání. Budeme dělat vše, aby tomu tak bylo i nadále. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.
SEXSHOP.CZ -
- Cena rychlost dodání diskrétnost prostě OK!!
- NIC!!
Naprosto v pořádku!!!
Milý Zdendo,
děkujeme za Vaši objednávku a zpětnou vazbu. Těší nás, že vše proběhlo podle Vašich představ. Tak to má být a tak to také máme rádi. Zakládáme si na všem, co jste popsal. Víme, že rychlé a diskrétní dodání je jednou z nejdůležitějších věcí u e-shopů našeho typu. Super seny jsou u nás samozřejmost. Ještě jednou děkujeme a přejeme pěkný den.
- Good
Dear Tom,
thank you for your order and feedback. We are happy that everything went smooth and lived up to your expectation. We do everything for it. Thank you again and have a great day.
SEXSHOP.CZ