Zboží jsem zkusila na ruce a super. Dala nabíjet a od té doby jen bliká, ale jinak nic jiného neděla. Takže za mě zklamání

Reakce obchodu Sexíček shop

Dobrý den, velmi nás mrzí, že Vám produkt nefunguje. Zapíná se delším stisknutím tlačítka plus. Pokud by problém přetrvával, zašlete nám zboží na naši prodejnu a my Vám jej rádi vyměníme za nové.

Je mi divné , že jsem zatím nic neobdržel a nemám ani mail ani sms proč. S.Pavlíček

Dosud jsem nedostala fakturu za zboží, ačkoli jsme se domluvily, že mi přijde mailem...

Baterky byly zkrystalizované a nefungovaly a krystaly byly po celém balíčku. Bylo to nechutné.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Urobia akciu, zlavu a ked si tovar v akcii objednate tak vam ho neposlu.

Neodporucam! Objednany tovar nebol doruceny, obchod odignoroval vsetky otazky.

• stále nemám tovar...

Lidi nekomunikuji.

• široký sortiment
    • Na obrázku v Eshopu jsou nafoceny baterie Varta a v balení, které ke zboží obchod doporučuje přijdou neznačkové šmejdy (díky tomu i předražené) , které člověk zmáčkne mezi 2 prsky a promáčkne. Na vítku obchod prozatím nereagova. Zboží jsem žádal zabalit diskrétně a přišlo v krabici popsané "Erotic GAME" takže pro kolegy hned důvod se zasmát a popíchnout :-/
  • Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• osobní vyuvednutí je nepoužitelná služba i když jsem stál před obchodem a zkoušel telefonovat na všechny dostupné kontakty

možná když si zaplatíte poštovné problém mít nebudete

• Na webu mají uvedeno, že za nákup nad 2000,- je doprava zdarma - to však neplatí.

Zboži jsem objednal 26.12 a do ponděli 5.01. tento obchod byl pořad zamčen

• Nulová komunikace, lhaní o poštovném zdarma.

• přehlednost
    • komunikace, dodací lhůta

11 dní bez komunikace a zboží a stále nic

• zboží bylo velice nekvalitní

tyto věci nakupovat v kamenném obchodě,tam se brak ihned odhalí

Reakce obchodu Sexíček shop

děkujeme za recenzi. Velice nás mrzí, že jste byla se zbožím nespokojena. Pokud je Váš produkt poškozen, můžete ho reklamovat nebo vyměnit.

• poškoyené zbozi

• veky srotiment
    • nedostatecne informace na webu, ani prodejce neni schopen upresnit
    • u specializovaneho obchodu ocekavam vetsi odbornost

nakupujte jenom kdyz vite presne co chcete

• Nabízí zboží (označeno jako "skladem"), které nemá na skladě. E-mailem pak nabízí jiný typ, jehož dodání pak trvá dlouho. Očekával bych, že zboží skladem bude doručeno nejpozději do 3 pracovních dnů i během Vánoc.