drahe poštovne a dlha dodacia doba

• Zbozi "skladem"

Reakce obchodu Sexíček shop

Dobrý den, ikonku "zboží skladem" jsme již doplnili. Nyní můžete u každého produktu zda je skladem, či za jak dlouho může být odeslán.

• vůbec nikdo se neozval a ani nepřišlel mail potvrzující objednávku.

Zřejmě tato firma ani neexistuje..

Reakce obchodu Sexíček shop

pokud se Vaše objednávky někde v předvánočním shonu zatoulala, velmi se omlouváme. Když se něco podobného stane, stačí zavolat na telefonní říslo uvedené v kontaktech a některý z pracovníků Vám rád sdělí stav vaší objednávky.

• Dodaci lhuta... dele jak 11 dni cekam a nic se nedeje, stav objednavky je: PRIJATE

• -přehledné stránky na internetu
    • -viděla jsem reklamu na vaše stránky v metru, zajímal mě jeden produkt o kterém jsem četla a chtěla ho vyzkoušet, tak jsem si ho přes vás objednala, však ještě nedorazl, z čehož jsem znepokojena
    • -dodací lhůty
    • -když už se člověk pro něco rozhodne,chce to mít hned
    • -na vašich inet stránkách se nezobrazuje při výběru zboží, zda je skladem

-upoutal mě leták v metru
    -špatné zkušenosti,kvůli ještě trvajícímu čekání na zásilku
    -nedoporučila bych
    -opravdu mi vadí čekat,kdy zásilka přijde a je neseriózní nechat zákazníka něco závazně objednat a až po té mu poslat e-mail,že zboží není skladem a o dodání vás budeme informovat, jistě bych si objednala jinde,kde zboží skladem je a nemusela bych čekat

• - čekám dlouho na objednávku ( dnes už 10 dní)
    • - při první objednávce 2 ze 4 vybraných produktů nebylo na skladě, objednat ale šly

Reakce obchodu Sexíček shop

omlouváme se za opožděnou objednávku.
    Delší doba dodání a méně produktů na skladě vzniklo tak, že Sexíčekshop byl zařazen do systému hromadného nakupování a během jednoho dne proběhlo přes sto objednávek. Jako omluvu jsme Vám zaslali lubrikační gel zdarma.

• Nabízené zboží není skladem a čekání až několik týdnů.

Reakce obchodu Sexíček shop

v případě, že zboží není skladem, snažíme se o co nejrychlejší smazání z nabídky. V případě, že někdo narazí na tento problém, zasíláme jiné zboží s 10% slevou a lubrikačním gelem zdarma.