- Rychlé doručení zásilky
Již dvakrát jsem nakupovala a vždy spokojenost. Rychlé doručení zásilky a vše v pořádku
- Přehlednost webu
- K dispozici všechna dokumentace k produktům
- vrácené zboží a pak znova prodáno
obal jako by ho někdo už třikrát otevřel a zboží použil a vrátil a pak znova prodáno
děkujeme za Vaši recenzi.
Velmi nás mrzí, že máte takovou zkušenost s vráceným zbožím. Prosíme, obraťte se na nás co nejdříve na [email protected], abychom mohli situaci prověřit a společně najít řešení k Vaší spokojenosti.
Sencor tým -
- Objednávka byla velmi rychle vyřízena
Dobrý den Milo,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že byla objednávka vyřízena velmi rychle. Vaše spokojenost nás motivuje k dalšímu zlepšování našich služeb.
- KVALITA A RYCHLOST
děkujeme za Vaši recenzi.
Těší nás, že jste spokojený s kvalitou a rychlostí našich služeb. Vaše pozitivní zpětná vazba je pro nás velkou motivací.
První nákup.
Dobrý den Olgo,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že jste u nás nakoupila poprvé a věříme, že jste byla spokojená. Těšíme se, že Vás u nás přivítáme i příště.
SENCOR tým -
- Kvalita zboží a rychlost dodání.
- Nic.
Dobrý den Stanislave,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že jste spokojený s kvalitou zboží i rychlostí dodání. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou.
SENCOR tým -
- kvalitní zboží, perfektní komunikace a dodání do druhého dne, a to 50 km od prahy. Spokojenost.
Dobrý den Miloši,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že jste spokojený s kvalitou zboží, komunikací i rychlým dodáním, a to i na vzdálenost 50 km od Prahy. Vaše spokojenost je pro nás velkou motivací.
SENCOR tým -
Velmi rychlé doručení, spokojenost.
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že jste byl spokojený s velmi rychlým doručením. Vaše spokojenost nás motivuje k dalšímu zlepšování.
- Pěkné stránky
- Přehledné informace
- Ceny překvapivě normální, někdy fakt lepší než u Datartu nebo Alzy.
- Cashback
- Rychlé doručení
- Není větší výběr dopravců
Sencor stránky mě mile překvapily. Povětšinou přímo u výrobce nenakupuji, protože mívají často přemrštěné ceny, dlouhou čekací dobu nebo nemají dostupné produkty. Tady jsem si koupila co jsem chtěla, zaplatila za super cenu oproti přeprodejcům (Datart, Alza, Mironet a spol.), zaplatila docela normální cenu za poslání do Z-boxu. A přišlo to asi do dvou dnů. A něco se mi vrátilo díky cashbacku. Za mě mohu doporučit.
Dobrý den Michaelo,
děkujeme za Vaši krásnou recenzi.
Jsme moc rádi, že jste byla spokojená s přehledností stránek, cenami i rychlým doručením. Cashback je samozřejmě příjemným bonusem a jsme rádi, že Vás naše nabídka mile překvapila. Vaše doporučení si velmi vážíme.
- Rychlost dodání
děkujeme za Vaši recenzi.
Těší nás, že jste byl spokojený s rychlostí dodání. Vaše zpětná vazba nás motivuje k dalšímu zlepšování.
- neuvěřitelná rychlost
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že Vás potěšila neuvěřitelná rychlost doručení. Taková zpětná vazba nás moc těší.
- Ochota
- Zákaznický servis (pan Marcel na infolince)
Vše v pořádku, děkuji!
Dobrý den Jane,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí, ochotou a zákaznickým servisem, zejména s panem Marcelem na infolince. Vaše spokojenost nás moc těší.
- Rychlé vyřízení objednávky
Dobrý den Dagmar,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že objednávka byla rychle vyřízena a vše proběhlo bez problémů. Vaše spokojenost nás těší.
- Rychlé a spolehlivé doručení
- Široký výběr sortimentu
- Záruka a autorizovaný servis
- Přehledné stránky a uživatelsky příjemný nákup
Na e-shopu Sencor.cz jsem nakupovala už několikrát a pokaždé jsem byla maximálně spokojená. Webové stránky jsou přehledné, vše se dá rychle najít a objednávkový proces je jednoduchý a intuitivní – i pro někoho, kdo si s technikou moc netyká. Velkou výhodou je široká nabídka zboží – od domácích spotřebičů přes elektroniku až po osobní péči. Vybrala jsem si tu třeba mixér, fén i meteostanici a vždy dorazilo vše perfektně zabalené a v naprostém pořádku. Zásilka přišla rychle, dokonce i během sezóny, kdy ostatní e-shopy často nestíhají. Oceňuji i možnost volby dopravy a platby – každému vyhovuje něco jiného a Sencor s tím počítá.
Dobrý den Markéto,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi.
Jsme moc rádi, že jste byla opakovaně spokojená s naším přehledným webem, širokým sortimentem i spolehlivým a rychlým doručením. Vaše důvěra a pozitivní zkušenosti jsou pro nás velkou motivací pokračovat v kvalitních službách.
SENCOR tým -
Klimatizace splnila očekávání. Doprava super, druhý den byla klimatizace doručena.
Dobrý den Jaroslave,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že klimatizace splnila Vaše očekávání a doručení proběhlo rychle a bez komplikací. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou.
- Rychlost dodani výborná komunikace, kvalita výrobků? Cena
- 0 nevyhod
Dobrý den Evo,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí dodání, komunikací i kvalitou výrobků. Vaše spokojenost nás těší a motivuje k dalšímu zlepšování služeb.
Vše bylo rychle
Dobrý den Heleno,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a bez problémů. Vaše spokojenost nás těší.
SENCOR tým -
RYCHLÉ PŘEHLEDNÉ JEDNÁNÍ ...
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že jste ocenil rychlé a přehledné jednání. Vaše spokojenost je pro nás velkou odměnou.
SENCOR tým -
- Jsem moc příjemně překvapená. Za mě krásně chladí. Sice to není úplně klasická klima, ale svůj účel plní.
- Otevřená místnost ze dvou stran 5 x 5 m - nemá dveře - vychlazená během hodiny o - 5 °C na stupeň č 2. Mně toto stačí, takže super.
Dobrý den Lenko,
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme moc rádi, že klimatizace splnila Vaše očekávání a dokázala efektivně ochladit i otevřenou místnost. Vaše spokojenost nás opravdu těší.
SENCOR tým