Maximální spokojenost z mé strany a vstřícnost ze strany obchodu. Tento obchod doporučuji na 100%.
Vše v pořádku, nemám žádné výhrady.
Krátká dodací lhůta. Jediný nedostatek, smontování nábytku je pro stolaře. Plánek absolutně nepopsaný a neoznačené díly. Puzzle a náhoda. Strašná práce bez plánku.
- Seriózní jednání
Nákup doporučuji, dodavatel velmi flexibilní v termínu dodání
- Protože se mi pohovka líbila a perfektně mi pozvedla interiér obývacího pokoje.
- Skvělá komunikace,vstřícnost.
- Hbytost dodání
- Žádné jsem nenašla.
Dlouho jsem se s takovým přístupem nesetkala.
- Kvalitni zbozi, rychle dodani a dodane na presne dohodnuty termin. Velice dobra spoluprace se zamnestnaci firmy( pri objednavce a dodani zbori).
- Zadne. Dulezite je se vedet rozhodnout pres internet.
Ceny zodpovidaj kvalite vyrobku. Usetreny cas pri nakupu.
- čekání na vyřízení dotazu.
Zboží jsem objednala na základě reklamy výrobce,ale zboží"stojan na deštníky" jsem neobdržela.Telefonicky mi bylo sděleno , že zboží se nevyrábí.Tak proč ta reklama?
Vážená paní Jarčo,
bohužel nevím, na jakou reklamu jste narazila. Co vím ale jistě je, že nebyla naše. Vámi vybraný stojan na deštníky nikde neinzerujeme. Stojan se před Vánoci vyprodal a dodavatel ho již nemá v plánu znovu naskladnit - o tom jsme Vás informovali, nabídli náhradní řešení a objednávku po dohodě zrušili.
Přejeme hezký den,
www.sedime.cz team -
- přijatelné ceny,
- široký sortiment,
- doprava zdarma
- delší dodací lhůty hlavně v době dovolených a kolem Vánoc, když si vyberete potah na přání, čekáte opravdu 8 týdnů
Nakupovala jsem poprvé, jsem spokojená, můžu doporučit.
Reakce obchodu Sedime.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Termíny okolo vánoc jsou bohužel vždy delší, což je dáno svátky a celozávodními dovolenými výrobců. Standardní termín výroby sedačky na zakázku je 3-4 týdny.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den
sedime.cz team -
- prehlednost
- doprava zdarma
- skvela komunikace
prehlednost
doprava zdarma
skvela komunikace -
- Paní slibila že se mi ozve zda lze zboží získat dřív než za 9 týdnu...už se ale neozvala
- Dobrý ceny, doprava zdarma
Celková spokojenost s obchodem.
- Kvalitu a velký výběr za perfektní ceny.
- žádné
Doporučuji, dobré jednání a rychlé dodání.
- velký sortiment barev
Vše proběhlo v naprostém pořádku od objednávky po dodávku sedací soupravy. Dokonce jsme měnili barvu po objednávce a barva byla změněna k naší spokojenosti. Výborná komunikace přes email.
- Rychlost doručení
- V popisu je sice napsané,že skříňka na dřez,je připravena na nástavný celoplošný dřez,ale po sestavení skříňky vám dojde,že tak velký dřez se opravdu nevyrábí a nedá nikde koupit..Na fotce je zobrazena pracovní deska,která není součástí linky.Zjistí se to,až po složení skříňky,že nemáte do čeho dřez vložit.A sehnat ten samý odstín prac.desky je nadlidský úkol,protože je linka z Polska.
Že není součástí linky jeden díl prac.desky,za to prodejce nemuže,to je věc výrobce.Prodejce hodnotím velmi pozitivněza rychlé dodání i komunikaci a mohu jen doporučit.
Reakce obchodu Sedime.cz
bohužel se jedná pouze o nedorozumění. Máme v nabídce jak celoplošné dřezy, tak i pracovní desku, která se dá v libovolné délce dokoupit. Škoda, že jste nás neinformovala hned, mohli jsme Vám ušetřit starosti s hledáním náhradního řešení.
Přejeme hezký den
sedime.cz team -
- dobrý a velký výběr
- nevím
Super a vřele doporučuji. Zboží bylo dostatečně zabaleno a přišlo dříve než jsem čekala.
- Dobrá cena a rychlé dodání.
- Žádné
Doporučuji.
- S eshopem jsem spokojená, objednané zboží dorazilo v pořádku, odpovídá fotografii a popisu v eshopu. Rychlé dodaní. paní na telefonu mi ochotně poradila.
- O žádných nevím.
S eshopem jsem spokojená a rozhodně doporučuji.
- Velice vstřícná komunikace,ochota při změně sestavy,přehledný nákres ve vybrané variantě,přesné rozměry daného zboží,OBROVSK8 OCHOTA PERSONÁLU!!!
- Nenašla jsem žádné zápory.
Tento obchod vřele doporučuji,široká škála materiálu,snadná objednávka,ochota dovozce s vynesením nábytku až do bytu,prostě dávám obrovskou jedničku!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Rychlost, solidnost a perfektní komunikace. Nabytek uz jinde kupovat nebudu.
- Zadne
Profesionalni pristup k zakaznikovi. Kreslo je paradni, dekuji.