Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

• Rychlost dodání objednané přebalovací komody Míša
    • Bohužel tento obchod nemohu pochválit ani doporučit. Objednala jsem komodu Míša v barvě BUKU. Když jsme komodu začali skládat, zjistili jsme, že zadní deska byla dodána v bílé barvě (někdo to prostě při zabalení zmotal, komodu totiž mají v nabídce i celou bílou). Kdyby byla deska vidět jen za zavřenými dvířky komody, tak bych to ještě neřešila. Jelikož má komoda i celkem širokou otevřenou polici, kazila deska celkový vzhled komody. Když jsem kvůli tomu tedy zavolala do obchodu, bylo mi sděleno (nevím, zda majitelem?- s polským přízvukem), že on s tím nic neudělá, že to dodavatel takto s bílou barvou kombinuje normálně a že když si polici naplním věcmi, že to stejně nebude vidět (zadní deska v polici tedy rozhodně i tak vidět je). Oponovala jsem, že ale na obrázku obchodu má komoda desku ve stejné barvě komody. Na to mi bylo jen stroze řečeno, že by to museli přefotit! K čemuž asi stejně nedojde... Tímto jsem tedy hovor ukončila, zadní desku jsme museli pro lepší vzhled polepit tapetou. Komoda je hezká, ale mrzí mě přístup obchodu a to, že za 3.700,-Kč jsem neměla přesně to, co jsem objednala. Dávejte si tedy na toto při výběru pozor! Myslela jsem, že si tu objednám i postýlku, ale aby mi nečekaně přišla v kombinaci s bílou, to opravdu nechci. Proto už raději objednám jinde.

Hezký den Lucie.
    Děkujeme za vaši recenzi. Z vaší reakce zde není zřejmé, co jste od nás očekávala? Při telefonické komunikaci vám bylo řečeno, že se omlouváme, že se toto může stát, protože od výrobce balíky nerozbalujeme a nekontrolujeme jednotlivé části výrobku.. a že samozřejmě máte právo na odstoupení od smlouvy a můžete zaslat výrobek zpět a budou vám vráceny peníze. Sdělila jste, že si tedy "nějak poradíte" a že zboží vracet nechcete.. a pak zde napíšete až takto nízké hodnocení? Ale tak hlavně, že se vám komoda líbí, to jsme moc rádi. Přejeme pěkné letní dny.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Bohužel zboží do 14 dnu nepřišlo

Reakce obchodu Scarlett.cz

velmi se omlouváme, ale v systému se nám objednávka nezobrazila. Příště nás určitě kontaktujte buď emailem, nebo telefonicky. Občas se chyby stávají. Myslíme, že takto nízké hodnocení jsme si ale nezasloužili. Pokud byste se ozval, určitě bychom ihned zboží poslali. Děkujeme, přejeme hezký den.

• Zboží nemají skladem

• Barva povlečení neodpovídá obrázku, není hezky růžová, ale spíše vybledlá

Reakce obchodu Scarlett.cz

Děkujeme za zpětnou vazbu. Bohužel povlečení vždy nelze nafotit tak, aby byla přesně vidět barva naprosto skutečná, ale snažíme se. Pokud se Vám zboží nelíbí, můžete zaslat zpět, rádi Vám jej vyměníme za jiné. Hezký den.

• nekomunikuje

Reakce obchodu Scarlett.cz

jste nesolidní obchod, který bohužel u předchozích objednávek buď balíky nevyzvedl, nebo nezaplatil. Zboží tak Vámi bylo blokováno a to i několik týdnů. Na výzvy uhrazení a převzetí jste nereagoval především VY. A neustále objednáváte dál. Vaše objednávky z tohoto důvodu již nebudou zpracovávány a nebudeme na ně reagovat. Děkujeme za pochopení.

• Nekomunikace ze strany obchodu