• Mila pozornost i k malé objednavce

• Veľmi ochotná pani, veľmi rýchle doručenie aj s darčekom. Môžem iba odporucit

• neuvěřitelná rychlost dodání, skvělé

zboží předčilo má očekávání, rychlost dodání byla skvělá

• rychlé
    • není nejlevnější

spokojenost + rychlost = radost

Rychlé dodání, oevně balené

• Morex Kazeta na šití dřevěná rozkládací velká měla mít rozměry 34 x 18 x 27 cm, doručená kazeta má rozměry 43 x 16 x 26.

Rychlé dodání

• Po rozbalení zásilky jsem tam našel černou a bílou nit s nápisem 100%polyester. Objednával jsem si bavlněnou nit a tu také uvádite v dodané faktuře.
    • Při pomyšlení, že budu muset znova jít na zásilkovnu a pak čekat a opět na zásilkovnu v naději, že tentokrát to vyjde, tak to raději půjdu ke konkurenci.

- krátká dodací lhůta
    - bezproblémové osobní vyzvednuti balíčku

Vše OK

• Jeden den objednáš, druhý den zásilku máš

• pohodlný nákup
    • není

Spokojenost, zajímavé zboží, dobré ceny, rychlé dodání

Zprvu jsem se dostala na nějaké stránky z kterých mi nešlo objednat na dobírku.Po ujištění od provozovatelky,že to lze,jsem se dostala na jinou formu stránek s vyšším výběrem,ale i vyššími cenami.Stejně jsem se rozhodla objednat,ale šla jsem hlavně po nažehlovačkách,ale ty nejhezčí sice byli vnabídce,ale pouze proto,abych se dozvěděla,že jsou vyprodány. Moc mě mrzelo,že nebylo zrovna to zboží o které jsem nejvíce stála.Ale jinak si myslím,že by lidi mohli být spokojeni se šíří nabídky a hlavně ty co šijí.Dostupné jsou i prospěšné rady a celkově si myslím,že se snaží,ale zkušenost s nákupem mám jen jedinou

Vše super
    Rychlost i komunikace nemají chybu.

• Koupě proběhla bez problémů. Velkou výhodou je možnost konzultace výběru s paní majitelkou a možnost vyzkoušet si stroj. Paní majitelka je velmi ochotná a znalá oboru. To všechno usnadnilo a urychlilo moji volbu.

Můj první nákup -jsem velmi spokojena

• vstřícnost, komunikace se zákazníkem

Paní Mrázková je velice ochotná a milá. Druhý den po objednání se se mnou spojila a řešili jsme jiný způsob dodání zboží. Zboží bylo rychle doručeno. Potěšil mě dáreček. Obchod určitě doporučuji.

Jen ty nejlepší!

• Rychlost doručení
    • Komunikace s obchodem

Super komunikace s majitelkou obchodu. Kupovala jsem šicí stroj a potřebovala jsem poradit, co ještě k němu dokoupit do výbavy a paní mi velice pomohla. Mohu jen doporučit.