- Morex Kazeta na šití dřevěná rozkládací velká měla mít rozměry 34 x 18 x 27 cm, doručená kazeta má rozměry 43 x 16 x 26.
- Po rozbalení zásilky jsem tam našel černou a bílou nit s nápisem 100%polyester. Objednával jsem si bavlněnou nit a tu také uvádite v dodané faktuře.
- Při pomyšlení, že budu muset znova jít na zásilkovnu a pak čekat a opět na zásilkovnu v naději, že tentokrát to vyjde, tak to raději půjdu ke konkurenci.
Nedodržení termínu zaslání, zboží stále nedorazilo,
Reakce obchodu SAZO.CZ
Dobrý den, před dvěma dny jsem Vás telefonicky kontaktovala, abych Vás informovala, že zásilka byla chybně doručena kurýrní službou po poškození štítku někomu jinému. Nicméně, že pro zásilku sama dojedu, abych ji mohla Vám co nejrychleji odeslat. Vaše zboží bylo včera odesláno. Dnes nebo zítra ho budete mít. Jde tedy o 2 denní zpoždění v doručení. Víc jsem udělat nemohla.
- Zboží dosud nedorazilo a obchod nereaguje
:-(
Zboží objednáno před týdne. Stále nedorazilo.
žádná komunikace, žádné zboží
Vážená paní Špalková,
bohužel se mi nepovedlo Vás kontaktovat, přesto že jsem Vám posílala dva emaily a několikrát jsem Vám volala na Vámi uvedené číslo.
Zboží v požadovaném množství bylo vyprodáno. Chtěla jsem se domluvit na alternativním zboží jiné barvy.
Omlouváme se za komplikace.
sazo.cz -
Ještě nic nedorazilo, vše co jsem si objednala od jiného dodavatele v tu samou dobu tak už mám doma .
jsem s vámi nespokojená protože nedržíte sliby,píšete že do3dnu budu mít zásilku doma a do dneška mi nic nepřišlo
Vážená paní Podskalanová,
dvakrát jsem Vám psala email, že Vaše platba neproběhla a tudíž nemohu zásilku z důvodů nezaplacení odeslat. Pokud přijde platba na náš účet, obratem bude Vámi objednané zboží odesláno.
Dana Mrázková
sazo.cz -
Dlouhá doba na doručení,bylo mi sděleno, že objednávka dorazí v pátek a je středa následující týden a nic.
Neplatim zboží dřív než je dostanu na dobírku přes poštu. Obchod vyžaduje peníze předem
Reakce obchodu SAZO.CZ
peníze předem nevyžadujeme, ale Vy jste zvolila platbu online přes GoPay nikoli dodání na dobírku. Jelikož platba neproběhla a nepovedlo se nám Vás kontaktovat, objednávku jsme stornovali.
sazo.cz -
Bohužel mi došli 2 kazové věci. Vzhledem k malé hodnotě objednávky to nemá smysl řešit a dále platit za další poštovné.