muj pejsek je spokojený
- vše ok
vše ok
- Rychlé doručení , kvalita výrobků
Mému pejskovi je již 8 měsíců a od doby, co jsme si ho pořídili, používáme značku RufRuf. Nemůžeme být spokojenější! Značka není jen pouhá reklama, ale opravdu dodává to, co slibuje. S kvalitou granulí i pamlsků jsme maximálně spokojení a nemáme si na co stěžovat. RufRuf můžeme jedině doporučit!
- Vše rychlé a kvalitní
Rychlé dodání
- Výborná komunikace, blesková odpověď na dotaz e-mailem.
- Granule jsou zabalené v designově moc povedených pytlích a mají kvalitní zavírání na zip.
- Stírací losy k objednávce - radost z překvapení :-)
- Spolehlivost a rychlé dodání..
- ryclé dodání
- Krásně zabaleno, rychlé dodání
Opět spokojenost,Bertíkovy granulky moc chutnají, děkuji.k.L.
naprostá spokojenost
Super obchod , dobrá spolupráce
- Kvalita
- Komunikace
Vše na jedničku. Dobroty dorazily rychle a naší pesandě velmi chutnají.
Obchod skvěle komunikuje.
Mohu vřele doporučit. -
- Po zlej objednavke v Českom e-shope ma promptne informovali, ze nastala chyba a vratili peniaze takze super support team
- Rychle vyriesenie objednavky
- Granule psikovi chutia
Vše ok
- Plechovky bývají oproti min objednavkam este jednou zabalené a už neprocházející roztrhnute pytle s granulama jak se parkrat stalo.
- Náš bongo byl zklamaný že nedostal vánoční los, když byl už odeslán e-mail snim
- Navic někdy chybí některé produkty skladem
rychlé vyřízení objednávky
- rychlé dodání
- Rychlá expedice
- Dobrá komunikace a info o stavu objednávky
- vlastně nic, jen je potřeba hlídat dostupnost, někdy bývá oblíbený produkt vyprodán
Bohužel naposledy mi přišel balíček načatý, protože byl zalepen jen jednou řadou izolepy s logem RUFRUF a ten se při manipulaci přepravce z části krabice sloupnul. Šlo o 6kg granulí. Doporučuji těžší zásilky oblepit bezlogovou levnější izolepou a pak jakoby zapečetit izolepu s logem rufruf, ale i ze spodní strany, jen nahoře je to pak jedno že je tam logo, když se může zásilka rozlepit i ze spodní strany. Ala nakupuji pravidelně už cca 5x a zatím se mi to stalo poprvé.