• velký výběr
    • dobré ceny
    • rychlé doručení

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, moc Vám děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rády, že patříte mezi naše spokojené zákazníky. :-)

Přejeme Vám krásný den a dobrou chuť! :-)
    Viki a Kate z Royal Jerky

• Skvělé jednání a trasování zásilky
    • Výborná chuť
    • Sušeno akorát maso není tuhé ani gumové
    • Dobré ceny na to že to není velko výroba
    • Kešu oříšky s chedarem velké kusy a hodně obalene
    • Sušené maso je vysoce návykové

Produkty Royal Jerky jsem poznal díky promo od infulencera Stejk (který má i nějaké příchutě sušeného masa) a díky němu jsem ochutnal prozatím nejlepší sušené maso vůbec. Slečny odvádí skvělou práci na které je vidět že ji vykonávají s láskou. Všechny sušené masa jsou moc dobré a zásilka byla kvalitně zabalená. K Royal Jerky nemám žádné výhrady a s nákupem jsem naprosto spokojený ❤️❤️ možná jen že balíček přišel třetí den (což je psané 1-3 dny) ale v tomhle případě je problém ve mě protože jsem se nemohl dočkat .... PRODUKTY ROYAL JERKY ROZHODNĚ DOPORUČÍM VŠEM CO MAJÍ RÁDI DOBRÉ SUŠENÉ MASO!!!!

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši úžasnou zpětnou vazbu! Jsme nadšení, že jste spokojen s našimi produkty, chutí a službami. Vaše slova nás opravdu těší a motivují k tomu, abychom i nadále odváděli svou práci s láskou a péčí. Jsme rádi, že jste objevil naše sušené maso díky Stejkovi a že jste si je tak oblíbili.

Děkujeme a těšíme se na Vaše další objednávky!

Přejeme Vám krásný den a dobrou chuť :)

• Dobrá komunikace, rychlost dodání

Dorazila mi zásilka plná dobrot, jujky a jakých dobrot. Moc děkuji.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, moc Vám děkujeme za milou recenzi. Velmi si toho vážíme!

Přejeme Vám krásný den,
    Viki a Kate z Royal Jerky

• Sušené maso příchuť Mafioso mi nechutnalo.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se, že příchuť Mafioso nesplnila Vaše očekávání. Každý má jiné chutě, a mrzí nás, že jsme se netrefili do té Vaší. Zkuste i naše jiné příchutě! :)

Hezký den,

Vše OK.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, moc děkujeme za pozitivní recenzi. :)

Viki a Kate z Royal Jerky

• Různé příchutě a druhy masa
    • Dobrej popcorn
    • Svíčková již vyprodaná
    • Dodání trvalo déle než jsem očekávala

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi. :) Moc se omlouváme za delší doručení. Bohužel díky velkého množství objednávek je expediční doba delší než obvykle. Snažíme se, jak to jen jde, aby u Vás balíčky byly co nejdříve.

Přejeme Vám dobrou chuť. :)
    Zdraví Vás Viki a Kate z Royal Jerky

• Výrazná příchuť
    • Hezký obal
    • Rychlá doprava
    • Silná pachuť hovězího

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dorbý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste ocenil rychlou dopravu a design obalu. Mrzí nás, pokud Vám chuť hovězího masa připadala příliš výrazná. Vaše připomínky jsou pro nás důležité a pomohou nám zlepšit naše produkty.

• Výrobky jsou chuťově výborné
    • Dodání bylo příjemně rychlé
    • Poměr cena a chuť je výborná
    • Jsou jen malé balení masa

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Těší nás, že Vám naše výrobky chutnají a že jste byli spokojeni s rychlostí dodání i poměrem ceny a kvality. Rozumíme, že menší balení mohou být nevýhodou a vezmeme to v úvahu při plánování našich produktů.

Hezký den,
    Viki a Kate z RoyalJerky :)

• Dobrá komunikace
    • Rychlé dodání
    • Produkty mi nechutnají
    • Popcorn není křupavý

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dorbý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že jste ocenil naši komunikaci a rychlé dodání. Mrzí nás však, že Vám naše produkty nevyhovovaly a popcorn nebyl dostatečně křupavý. Vaše připomínky bereme vážně a budeme se snažit naše produkty vylepšit. :)

• Rychle, bezproblemove doruceni
    • Vyber prichuti podle sebe
    • Slevove akce

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl spokojen. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Těšíme se na Vaše další objednávky!

Krásný den,
    Viki a Kate z RoyalJerky :)

• Skvělá komunikace
    • Kvalita produktů
    • Rychlost doručení

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní recenzi. :) Naši zákazníci jsou u nás na prvním místě a budeme dělat vždy maximum pro to, abyste byli spokojení.

Přejeme Vám krásný den a dobrou chuť!

• Chutné snacky

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, moc Vám děkujeme za krásnou zpětnou vazbu a jsme rádi, že chutná!

Pěkný den :)

• Perfektní komunikace
    • Skvělé akce
    • Úžasná chuť a kvalita
    • Rychlé dodání
    • Cena odpovídá

Miluji slané popcorny i sušená masa. Lepší a kvalitnější produkty na trhu nejsou.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za milou zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že jsme vaše očekávání splnili a že jste s našimi produkty a službami byli spokojeni. Vaše pochvala nás motivuje k dalšímu zlepšování.:) Ještě jednou moc děkujeme!

Přejeme Vám krásný den a dobrou chuť :)

• Skvělé a kvalitní zboží
    • Perfektní a vtipná komunikace obchodu :⁠-⁠)
    • Blesková expedice

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, moc Vám děkujeme za milou recenzi. Velmi si toho vážíme! :)

Přejeme Vám krásný den,

Vše super doporučuji

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, moc děkujeme za pozitivní recenzi. :)

Viki a Kate z Royal Jerky

• zboží mělo být do 3 dnů doma, dnes je to týden, zboží stále nemá ani přepravce a prodejce nekomunikuje.

Prodejce absolutně nekomunikuje, zbozi melo byt do 3 dnu doma. Dnes je to tyden a stale nic. Balík zatím nemá ani přepravce a objednávka je ve stavu - připravujeme balík.
    Bohužel prodejce nedoporučuji.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a velmi nás mrzí nepříjemnosti, které jste zažili s Vaší objednávkou. Rádi bychom Vás informovali, že Vaše objednávka je v našem systému zaznamenána a aktuálně se nachází na Vašem zvoleném výdejním místě, připravená k vyzvednutí.

Omlouváme se za zpoždění, ke kterému došlo. I když se snažíme dodržovat slíbené termíny doručení, občas se mohou vyskytnout nepředvídané okolnosti, které způsobí zpoždění. Také nás mrzí, že jsme nedokázali poskytnout včasné informace o stavu Vaší objednávky.

Pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat na emailové adrese [email protected].

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení.

Viki a Kate z RoyalJerky

Objednal jsem si u nich objednávku za 719 Kč a zboží nebylo doručeno a částka se mi strhla z bankovního účtu. Velké zklamání, osobně nedoporučuji.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že jste měl negativní zkušenost s Vaší objednávkou.

Omlouváme se za vzniklé problémy s doručením Vašeho zboží. Chápeme, jak frustrující může být nedodržení očekávaných služeb. Rádi bychom tuto situaci co nejdříve napravili.

Prosíme Vás, abyste nás kontaktoval na emailové adrese [email protected] s Vaším číslem objednávky a podrobnostmi o transakci. Budeme se tím okamžitě zabývat a zajistíme, aby byla Vaše objednávka doručena nebo abyste obdržel plnou refundaci.

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti a doufáme, že nám dáte další šanci.

zbozi zatim nedorazilo...v pondeli budu volat..6 dni uz je docela dlouha doba

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, podle našeho systému byla Vaše objednávka doručena na výdejní místo. Omlouváme se za případné zmatky a zpoždění, které mohlo nastat. Chápeme, že šest dní je dlouhá doba a omlouváme se za nepohodlí, které Vám to způsobilo.

Pokud budete potřebovat další informace, neváhejte nás kontaktovat na emailové adrese [email protected]. Rádi Vám pomůžeme a zodpovíme všechny Vaše dotazy.

• silně návykové,rychlé dodání

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní recenzi. Vždy se snažíme, aby u Vás byly objednávky co nejdříve. Rády slyšíme, že Vám to dorazilo včas. :)

Přejeme Vám krásný den a dobrou chuť!

• Přátelský přístup
    • Dobré ceny

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, moc Vám děkujeme za pozitivní recenzi. Každý měsíc nám vycházejí nové zajímavé příchutě, tak nás určitě sledujte.

Přejeme Vám krásný den a dobrou chuť! :-)