• Trvá hrozně dlouho, než předají zásilku přepravci

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za vaši zprávu a omlouváme se za zpoždění s předáním zásilky přepravci. Někdy se bohužel může stát, že kvůli vyššímu množství objednávek nebo neočekávaným situacím trvá odeslání déle, než bychom si přáli. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení. V případě dalších dotazů jsme vám kdykoli k dispozici.

Viki a Kate z RoyalJerky

Špatně ochucené na to jaká je reklama od stejka tak dost bída.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Každý má jinou chuť, a tak nás mrzí, že jsme se tentokrát netrefili do té vaší. Budeme pracovat na zlepšení a doufáme, že nám dáte ještě šanci vás přesvědčit! :)

Viki a Kate z RoyalJerky

• Sušené maso příchuť Mafioso mi nechutnalo.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se, že příchuť Mafioso nesplnila Vaše očekávání. Každý má jiné chutě, a mrzí nás, že jsme se netrefili do té Vaší. Zkuste i naše jiné příchutě! :)

• Výrazná příchuť
    • Hezký obal
    • Rychlá doprava
    • Silná pachuť hovězího

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dorbý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste ocenil rychlou dopravu a design obalu. Mrzí nás, pokud Vám chuť hovězího masa připadala příliš výrazná. Vaše připomínky jsou pro nás důležité a pomohou nám zlepšit naše produkty.

• Dobrá komunikace
    • Rychlé dodání
    • Produkty mi nechutnají
    • Popcorn není křupavý

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dorbý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že jste ocenil naši komunikaci a rychlé dodání. Mrzí nás však, že Vám naše produkty nevyhovovaly a popcorn nebyl dostatečně křupavý. Vaše připomínky bereme vážně a budeme se snažit naše produkty vylepšit. :)

Viki a Kate z RoyalJerky

• zboží mělo být do 3 dnů doma, dnes je to týden, zboží stále nemá ani přepravce a prodejce nekomunikuje.

Prodejce absolutně nekomunikuje, zbozi melo byt do 3 dnu doma. Dnes je to tyden a stale nic. Balík zatím nemá ani přepravce a objednávka je ve stavu - připravujeme balík.
    Bohužel prodejce nedoporučuji.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a velmi nás mrzí nepříjemnosti, které jste zažili s Vaší objednávkou. Rádi bychom Vás informovali, že Vaše objednávka je v našem systému zaznamenána a aktuálně se nachází na Vašem zvoleném výdejním místě, připravená k vyzvednutí.

Omlouváme se za zpoždění, ke kterému došlo. I když se snažíme dodržovat slíbené termíny doručení, občas se mohou vyskytnout nepředvídané okolnosti, které způsobí zpoždění. Také nás mrzí, že jsme nedokázali poskytnout včasné informace o stavu Vaší objednávky.

Pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat na emailové adrese [email protected].

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení.

Viki a Kate z RoyalJerky

Objednal jsem si u nich objednávku za 719 Kč a zboží nebylo doručeno a částka se mi strhla z bankovního účtu. Velké zklamání, osobně nedoporučuji.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že jste měl negativní zkušenost s Vaší objednávkou.

Omlouváme se za vzniklé problémy s doručením Vašeho zboží. Chápeme, jak frustrující může být nedodržení očekávaných služeb. Rádi bychom tuto situaci co nejdříve napravili.

Prosíme Vás, abyste nás kontaktoval na emailové adrese [email protected] s Vaším číslem objednávky a podrobnostmi o transakci. Budeme se tím okamžitě zabývat a zajistíme, aby byla Vaše objednávka doručena nebo abyste obdržel plnou refundaci.

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti a doufáme, že nám dáte další šanci.

zbozi zatim nedorazilo...v pondeli budu volat..6 dni uz je docela dlouha doba

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, podle našeho systému byla Vaše objednávka doručena na výdejní místo. Omlouváme se za případné zmatky a zpoždění, které mohlo nastat. Chápeme, že šest dní je dlouhá doba a omlouváme se za nepohodlí, které Vám to způsobilo.

Pokud budete potřebovat další informace, neváhejte nás kontaktovat na emailové adrese [email protected]. Rádi Vám pomůžeme a zodpovíme všechny Vaše dotazy.

Viki a Kate z RoyalJerky

Objednala jsem si “FOOD TRUCK” plný sušeného masa, na stránkách měli již vybraných 7 příchutí, které budou v balení, byla možnost i výměny příchutí, což jsem si zvolila u jedné ze 7 příchutí, zbylé jsem nechala stejné, jako měli již předvolené, do poznámky jsem tedy napsala výměnu za jinou příchuť + jsem psala, aby zbylý výběr byl stejný jaký je psaný u obsahu v balení. Bohužel jednu z příchutí kterou nabízeli v balení neměli skladem a proto nebyla součástí objednávky, se kterou jsem počítala, po rozbalení tam tato příchuť nebyla i když byla v jejich výběru, mrzí mě, že když obdrželi moji objednávku, nedorazila zpráva, že zrovna tuhle příchuť nemají skladem, zda chci výměnu za jinou příchuť. Jsem zklamaná, že mi nedali vědět a příchuť se mi dala do košíku při objednávce i přesto, že ji neměli. Poté, aniž by poslali zprávu o jakékoliv změně v objednávce, mi doručili úplně jinou příchuť, kterou jsem si nevybrala. Takže za mě obrovské zklamání za výměnu příchutí, o které jsem nevěděla a nevybrala si ji.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a omlouváme se za nepříjemnosti, které jste zažila při Vaší poslední objednávce. Moc nás mrzí, že jsme nesplnili Vaše očekávání.

Při zpracování objednávek se snažíme zajistit, aby všechny příchutě byly k dispozici podle našich online nabídek. Bohužel se někdy stane, že se určité příchutě vyprodají rychleji, než jsme schopni aktualizovat stav skladu na webových stránkách. Omlouváme se, že jsme Vás neinformovali o nedostupnosti Vámi vybrané příchutě a o následné změně příchutě bez Vašeho souhlasu.

Rádi bychom napravili tuto situaci a nabídli Vám možnost výměny nebo náhrady za Vámi požadovanou příchuť. Prosím, kontaktujte nás na emailové adrese [email protected], abychom mohli domluvit další kroky a zajistit Vaši spokojenost.

Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace.

Viki a Kate z RoyalJerky

• Zboží mám již týden objednané a stále nedorazilo

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, podle našeho systému byla Vaše objednávka doručena na výdejní místo. Omlouváme se za případné zmatky a zpoždění, které mohlo nastat a snad jste byli spokojeni s našimi produkty.

Viki a Kate z RoyalJerky

• Extrémně dlouhá doba dodání , dnes je to 7 dní ( 5 pracovních dni ) a stále bez doručení

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, velmi nás mrzí, že doručení Vaší objednávky trvalo déle, než je obvyklé. Omlouváme se za vzniklé komplikace a nepříjemnosti. Jsme rádi, že zásilka už dorazila, a doufáme, že jste s objednanými produkty spokojeni.

Viki a Kate z Royal Jerky

• Keci, sladké keci a oslovení jako "žroutíku" mě akorát nasralo. Týden pryč a zaplacená objednávka nikde. Chtěl jsem jako dárek, ale čas holčičky potřebujou asi 14 dní nebo nevím, toto jsem ještě nezažil

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, omlouváme se za způsobené problémy a zpoždění s doručením Vaší objednávky. Rozumíme, že je situace frustrující, zvláště pokud šlo o dárek. Prosím, kontaktujte nás na [email protected] , abychom mohli co nejrychleji vyřešit situaci. Občas se stane, že některá ze zásilek zapadne.

Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti a děkujeme za Vaše pochopení.

• normalni eshop
    • jerky nejsou moc chutne. jsou malo susene a prichute takove umele. prekorenene

mlady chtel stejkuv jerky bus. klasika reklama z youtube a influencer stejk.
    jsme zvykli na jerky z pumpy a tohle je takovy sunt po cesku. no 100 lidi 100 chuti at si kazdy vybere. za me smejd.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že naše jerky nesplnily Vaše očekávání. Rádi bychom Vás ujistili, že do našich výrobků nepřidáváme žádné umělé přísady a zakládáme si na kvalitních a přírodních ingrediencích.

• Rychlá odezva
    • Musím čekat na odkaz kůly platbě,je škoda že to nejde hned na stránce

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Co se týče odkazu, který není okamžitě zobrazen na naší stránce, budeme zkoumat možnosti, jak proces zjednodušit a urychlit, abychom vám zajistili co nejlepší zákaznický zážitek.

Přejeme hezký den!

• popcorn chutný
    • jerky ok

Popcorn za 80+ pro jednu osobu je dražší než v kině. Čekala jsem nebe v hubě, je to dobré, ale určitě ne tak luxusní, jak napovídá cena. Jerky průměr, malé kousky, sýrová příchuť je podivná. Cena se za mě nerovná výkonu, cenou si nasadili laťku vysoko a nepřeskočili. Znovu neobjednám.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi. Mrzí nás, že jsme nesplnili Vaše očekávání a že jste nebyli spokojeni s cenou našich produktů. Rozumíme, že každý zákazník má své vlastní preference a očekávání. Ačkoli se nám bohužel nemůže podařit zavděčit každému, je pro nás Vaše zpětná vazba samozřejmě cenná.

Mějte se hezky,
    Viki a Kate z Royal Jerky :)

Co napsat, objednávka a platba firmě došla, ale stále jsem zboží nedostala. Takže stále čekám .

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, zboží Vám nedorazilo, jelikož jste si objednala Adventní kalendář v předprodeji. Dívali jsme se do systému a Vaše zásilka je už zabalená, během pár dnů Vám dorazí. Doufáme, že budete s kalendářem spokojena.

Hezký den a dobrou chuť! :)
    Viki a Kate z Royal Jerky

Je to už skoro dva týdny a balíček mi pořád nepřišel i když psali, že mi balíček dorazí za pár dní…díky tomu vzniká moje negativní hodnocení.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, moc nás to mrzí. Ale v našem systému vidíme, že Vám byla zásilka doručena. Pokud je tomu jinak, napište nám prosím na tento email - [email protected]

• Předražené jerky průměrné kvality

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyli spokojeni. Co se týče ceny, snažíme se udržovat rozumné ceny. Využíváme nejkvalitnější prémiové suroviny, které odebíráme od českých dodavatelů a snažíme se vydávat produkty s nejlepší kvalitou.

Přejeme Vám krásný den,
    Viki&Kate z Royal Jerky

• Rychlé doručení

I když výrobce na obalu žádné takové údaje neuvádí, tak jerky působí nechutně chemicky.
    Bohužel, po ochutnání je to pravda :-(
    Vůbec nevoní po mase (Hovězí Original) a chutná ještě hůř. O ostatních příchutích ani nemluvě. Ochutnal jsem Hovězí original, Cheezy Cheese a Mexiko a zbytek jsem vyhodil.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Ačkoli počítáme s tím, že chutě a preference se mezi jednotlivými lidmi různí, naším cílem je poskytovat výrobky, které jsou kvalitní a chutné.

Moc nás mrzí Vaše špatná zkušenost a budeme rádi, pokud našemu masíčku dáte ještě jednu šanci i co se týče chutě. Upravili jsme naši výrobní technologii tak, aby každý kousek byl šťavnatější a plný chuti.

Přejeme Vám krásný den,

• dobrá kvalita a chuť
    • drahé poštovné

Nechápu jak si někdo může účtovat za dopravu zásilkovnou 120 Kč. Nevím jestli je to způsobeno marží prodejce nebo si zásilkovna účtuje víc za malé obchodníky. Jinak jsem byl s kvalitou a chutí velmi spokojen.

Reakce obchodu Royal Jerky s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rády, že jste byli spokojeni s kvalitou a chutí našich výrobků. Co se týče dopravy, snažíme se vyjednat s dopravci lepší cenu. Proto doufáme, že brzy bude spokojenost na obou stranách. :)

Zdraví Vás Viki a Kate z Royal Jerky