Obchod vstřícný, ochotný, jen asi jsem zvolila jimi nabízené doručení prostřednictvím PPL na moji adresu, což byla chyba, řidič odmítl doručení později, dal mi vědět pouze hodinu předem a tak balík odvezl do zásilkovny.

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste se službami obchodu spokojená. Moc nás mrzí, že jste se nemohla domluvit s kurýrem na jiném termínu doručení, nicméně tato recenze nepatří nám, ale dopravci, kterého jste si zvolila - kolegyně Vám již psala, že ohledně tohoto problému je nutné kontaktovat dopravce. Vždy, když se zásilka odesílá, tak posíláme trasování, kde se udává předpokládaný čas doručení. Pro příště doporučuji zkusit jiného dopravce, věřím, že se tato situace již nebude opakovat.

Nikol za RodinneBaleni.cz

Nedoporucuji,dosla mi uplne jina barva prosteradel,resit se to da jen tim ze zaslete zpet,platite ovsem dalsi postovne i kdyz to neni Vase chyba...otresne jednani..nikdy vice

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

mrzí nás, pokud zboží neodpovídá Vašim představám. Nemusíte si tedy nechávat zboží, které se Vám nevyhovuje nebo nesplňuje Vaše očekávání a můžete využit možnost odstoupit od kupní smlouvy a to dokonce v prodloužené lhůtě do 50ti dnů. Více informací Vám rádi sdělíme telefonicky.

Jak je uvedeno ve VOP se kterými jste souhlasila, u odstoupení od kupní smlouvy hradí náklady na dopravu zákazník, což je zcela běžné.

Dana za Rodinnebaleni.cz

Zklámalo mne dodání kvality prostěradel (XPOSE® Froté prostěradlo Exclusive - světle šedé 90x200 cm, Froté). Odlišný odstin, což by mně tak nevadilo. Ovšem jedno prostěradlo má tak slabé gumy, že asi nebude napínací. Bohužel jsem na to přišla, až kdýž jsem prostěradla po vyprání pověsila na šňuru. Ještě jsem je nepoužila.
    Velké zklámání.

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že Vám zásilka dorazila v pořádku a rychle. Pokud není některé ze zboží v pořádku, tak prosím kontaktujte reklamační oddělení, kde s Vámi paní Lenka vše vyřeší.

Tel: 314 004 540/ volba č. 3

Dana za Rodinnebaleni.cz

povlaky vypadají na obrázku hezky, v reálu jsou humpolácké, vzory veliké ... bohužel ... zaslání bylo rychlé, ale zboží nehezké

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

ceníme si Vaše hodnocení a mrzí nás, pokud zboží nesplnilo Vaši představu. Využijte prosím vstřícnou dobu na vrácení zboží, a to až do 50 ti dní od převzetí zásilky. Rádi Vám s vrácením poradíme:

• Nekvalitní zboží

Bohužel jsem si neskontrolovala po rozbalení kvalitu povlečení. Je ušité úplně nakřivo. Přišla jsem na to až při žehlení. Ručník je nádherný ,ale povlečení bych ráda vrátila. Bohužel už je vypráno. Tak povlečení v tomto obchodě nekupujte!!!!

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

tímto se velmi omlouváme za dodání vadného kusu zboží. Věřte, že toto není náš záměr. Bohužel, není v našich silách kontrolovat každý prodaný kus zboží. Z tohoto důvodu má zákazník právo zboží reklamovat. Prosím, obraťte se na naše reklamační oddělení, kde s Vámi paní Lenka vše ráda vyřeší.

S pozdravem,
    Nikol za rodinnebaleni.cz

• Zboží neodpovídá obrázku

Nikol za Rodinnebaleni.cz

• Obchod reaguje rychle, doručení bez problémů - k tomuto nemám výhrad.
    • Zboží, které jsem objednala nebylo kvalitní. Utěrky kazové a velmi šlatní kvality.

Dana za RodinneBaleni.cz

Povleceni přišlo rozparane po stranách, různé trcici nitě,už nikdy nekupovat

Dana za RodinneBaleni.cz

Spokojenost s obchodem, nikoliv se zbožím.

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

děkujeme Vám za recenzi. Jsme rádi, že doručení proběhlo v pořádku. Pokud Vám některé ze zboží nevyhovuje, prosím kontaktujte naše reklamační oddělení, kde vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.

[email protected]
    314 004 540, po-pá 8-16:00

Dana za RodinneBaleni.cz

• Během týdne jsem udělala dvě objednávky a byly z toho dvě uznané reklamace.

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

ještě jednou se Vám velmi omlouváme za dodání chybného a kazového zboží. Věřte, že toto není náš záměr. Bohužel, není v našich silách kontrolovat každý prodaný kus zboží. Z tohoto důvodu má zákazník právo zboží reklamovat. Reklamace Vám nabídnuta samozřejmě byla i s proplacením nákladů na dopravu, ale zatím jsme zásilku od Vás neobdrželi. V rámci první reklamace jsme Vám vyšli nadstandardně vstříc, mimo naše OP, abychom vše vyřešili k Vaší spokojenosti.

V případě jakýchkoliv dotazů či nejasností nás opět neváhejte kontaktovat.

• Rychle dodání objednávky

Nakupuji zde již opakovaně. Ale tentokrat jsem obdržela poškozené povlečení: zatrhané nitě na cíchách a nedošité knoflíky na polštářích. A tvořili se na nich nopky. Jako by to byla druhá jakost, ale upozornění žádné, že by to měla být jiná kvalita. Materiál slabší.

• Rychlost dodání
    • Zboží mně zklamalo kvalitou

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

ceníme si Vaše hodnocení. Bohužel z recenze není jasné, zda je zboží kazové nebo nesplnilo Vaši představu. Kontaktujte nás prosím na emailu, kde to prověříme a pomůžeme vyřešit další postupy.

• rychlé odeslání
    • příznivé ceny
    • příjemný materiál prostěradla
    • po prvním vyprání bohužel hned 3 díry na prostěradle

Překvapilo mne rychlé odeslání zboží. Jeden den jsem objednala, druhý den jsem měla balík doma. Příjemné ceny a na pohled kvalitní materiál prostěradla, které jsem objednala. Bohužel hned po prvním vyprání 3 díry na prostěradle. Za mne tedy veliké zklamání

Dana za RodinneBaleni.cz

děravé švy na povlečení, dírky na prostěradle, laciné 2x placené, fuj už nikdy více na tomto e-schopu neobjednám

Dana za RodinneBaleni.cz

• chranic matrace neodpovídal fotu ani popisu, vrátila jsem

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

nerozumíme Vaši recenzi. Podle čísla objednávky jste si objednávku sama stornovala, tudíž Vám žádné zboží nemohlo z této objednávky dorazit. Nejspíš se jedná tedy o omyl. V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte.

Nikol za RodinneBaleni.cz

• Dodání zboží proběhlo v pořádku. Kvalita zboží neodpoví kvalitě, kterou uvádějí v reklamě na sociálních sítích.

Nikol za RodinneBaleni.cz

Slibuji doručení včas,ani po urgenci nedorazilo veliké zklamání,firmu nefoporučuji.

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

děkujeme Vám za kladnou recenzi i za Vaši přízeň. Někdy i přes maximální úsilí se některá zásilka zpomalí, za co se velice omlouváme. Věříme, že Vám zboží udělalo radost a těšíme se na Váš další nákup.

• Kazové zboží. Na prostěradle je vetkaný kaz

• žádnou
    • zboží nemám po delší době

Reakce obchodu Rodinnebaleni.cz

jak Vás kolegyně informovala, během dopravy nastaly komplikace, které bohužel nemůžeme nijak ovlivnit ani předvídat. Dnes Vám zasíláme objednávku novou a věříme, že již všechno dopadne dobře a bez problémů.

Tímto se omlouváme za komplikace a přejeme hezký den.

Nikol za RodinneBaleni.cz

• Zboží není tak hezké jako na obrázku.

Kristýna a RodinneBaleni.cz