- skvělá komunikace
- Rozmanitost výběru
- Rychlé dodání, dobrá komunikace
- rychlost, spolehlivé zabalení
I když jsem si měl původně víno vyzvednout, dodavatel mi je ochotně dovezl.
- velmi ochotný a osobní přístup, rádi a dobře poradí
- vínům opravdu rozumí
- krásné dárkové balení
- skvělý výběr
- Milý a ochotný. Zboží jsem si měla vyzvednout osobně na pobočce a v den doručení mi bylo nabídnuto, že mají cestu kolem a zboží mi zdarma doručil, milý dopravce.
Super obchod
individualni pristup , rychle bezproblemove vyrizeni pus i poradi
- rychlá reakce obchodu , osobní telefonické ověření objednávky ze strany obchodu, spolehlivá doprava
Naprosto bezproblémový obchod, zboží doručili osobně. Doporučuji.
- ..pružnost
- ..ochotu
- ...žádné negativa jsem nezjistil
...výhodná koupě z domu
..vstřícný přístup
..ochota komunikovat
..po osobním převzetí kurýrem,jsem vznesl dotaz -tento nebyl zodpovězen s tím,že se mi prodejce ozve a zodpoví ...chválím interní komunikaci s tím,že se skutečně prodejce ozval a na dotaz odpověděl...u mě velká spokojenost a Děkuji celému týmu -
- rychlost, komunikativnost , dobré doporučení zboží
rychle, levně, s úsměvem
- obchod mi nabídl nákup na "míru", ihned po prvním nákupu jsem zrealizovala nákup další, opět povedený :-)
- žádné slabiny nespatřuji
potřebujete-li ročníkové víno, tak určitě doporučuji, asi nebude ke spotřebě, ale jako dárek skvělé !! v obchodě najdete nabídku jak vín dražších, tak i těch pro všední konzumaci. Ten, kdo má víno rád, ať vyzkouší !!!!
- Příjemný, ochotný personál... sortiment zboží...
- Žádné
Určitě doporučuji, je to obchod, který si váží zákazníka
- asi do hodiny zavolala paní, zda je objednávka takto v pořádku a odpoledne jsem měl dárek pro klienta...u mě za jedna