- Rychlost, přehlednost, odbornost
ochotné jednání, na telefonický dotaz vše vysvětleno
- Perfektní komunikace
- Našel jsem zdě produkty těžko dostupné
- Milý personál rád poradí
- Specifické zboží které není jinak k dostání
- Výborná komunikace
- Dodržuje udávané termíny dodání zboží
- Dárky k nákupu
- Přehledný web
- Řeší s Vámi otázky i po objednávce. Tzn. zákaznický servis i po nákupu je na výborné úrovni. Jinde na Vás po nákupu hoděj bobek. S takovýmto výborným přístupem jsem se setkal už snad jen v Motoobchodě.
- Další plusy si nemůžu vybavit ale určitě jich je více...
- Ne vše je skladem, ale vidíte to na stránkách, takže si můžete vybrat podle toho co potřebujete hned a na co si počkáte :-)
Nakoupil jsem v tomto eshopu již 2x. Pokaždé jsem byl maximálně spokojen. Komunikace super, zboží dorazilo přesně jak jsme se domluvili. Takto by to mělo vypadat. Mám pouze dva eshopy kde seženu vše, co chci, a to www.motoobchod.cz a www.rockway-shop.eu . Jen tak dál!
- objednávala som enduro pneumatiky na motorku, bol to jediný obchod, ktorý mi ich vedel zohnať
- ostala som zarazená, že na pneumatikách je uvedený výrobca Korea, doteraz to býval výrobca Germany. dúfam, že to bude nemecká kvalita
Reakce obchodu rockway-shop.eu
Dobrý den, pneumatiky nakupujeme od oficiálních dovozců a místo kde je pneumatika firmou vyrobena neumíme ovlivnit, to je věc výrobce kam přesune výrobu daného vzorku
- ochota pomoci
- Neuvěřitelně rychlá reakce a odeslání
- Zboží, které se jinde nesežene
- Very good and quick communication from the store, unfortunately it was in Czech, should be in English
- The communication should be in English
+ osobní přístup
- Kompetence, pratelsky pristup
mají zboží které jinde nekoupíte,a super komunikace s obchodem.
Velký výběr zboží a přehledné stránky
- vše super
- dobré ceny
- dobrý výběr
- pružná dohoda
Velice slušné jednání, ochota a vstřícnost k zákazníkovi. Výborná kvalita služeb. Široká nabídka zboží v různých cenových relacích. Maximální snaha vyhovět požadavkům a přáním zákazníka. Zatím nejlepší internetový motoobchod na jaký jsem narazil. Můžu jedině vřele doporučit.
- Rychlost dodání , cena zboží
- Barvy na fotkách neodpovídají skutečnosti (kalhoty Majak)
V úterý jsme v tomto obchodě vybrali dárek pro tchána - pulitr s vyrytým jménem a v pátek nám dárek dorazil.. komunikace obchodu skvělá.. rychlý, šikovný a moc hezká práce.. určitě doporučuju..:)
Obchodní oddělení mi vyhovělo s odesláním, až jak se mi to hodilo. Za to moc děkuji.
Vše v pohodě,super domluva..spokojenost