Rychlé jednání
spokojen
- Promptni vyřizeni
Promptni vyřizeni.
Vše v pořádku.
Boty jsem zarezervovala na prodejně a po vyzkoušení mi bohužel boty neseděly, slečna mi objednávku stornovala.
- Rychlé vyřízení objednávky
Velká ochota.
- při problémech mě oslovili mailem a osobní přístup byl pro mě krásným překvapením, díky tomu ke koupi došlo- vážím si toho a děkuji.
Reakce obchodu RockPoint.cz
děkujeme za kladné hodnocení. Vždy se snažíme vyjít zákazníkovi vstříc :).
S pozdravem Rock Point -
Podivne fungujici eshop we slusnymi slevami, ktere ve skutecnosti ale slevami nejsou. navic boty meli zjevnou vadu
Reakce obchodu RockPoint.cz
můžete nám prosím napsat na emailovou adresu [email protected] jaký jste měl problém s cenou? Případně nesrovnalosti bychom rádi dořešili.
S pozdravem Rock Point -
- Vždy vše vyřízeno brzy a v pořádku
- -
Dobrý a spolehlivý e-shop
Reakce obchodu RockPoint.cz
děkujeme za 100% hodnocení.
S pozdravem Rock Point -
Rychlá akce, dobrá komunikace.
Vše super
- Rychle dodání
- Mohu si zboží vyzkoušet
- Rychle dodání, rychlý výdej
Vše OK
Obchod na svém webu nabídl možnost rezervovat zboží na vybrané pobočce. Na této pobočce bylo zboží navíc fyzicky skladem!
Až druhý den v info mailu o možnosti vyzvednout zboží obchod uvedl rezervační poplatek 150,- Kč.
Zboží jsem tedy rezervoval stejným způsobem v konkurenčním HUDY Sportu, kde vše proběhlo standardně, bez jakéhosi rezervačního poplatku, velmi příjemná obsluha. Rád se do Hudy Sportu při dalším nákupu vrátím.
RockPoint již nikdy.Reakce obchodu RockPoint.cz
u nás žádný rezervační poplatek 150,- Kč zákazníkům neúčtujeme, rezervace jsou samozřejmě zdarma. Vámi objednané tkaničky byly v hodnotě 149,- Kč, tak je možné, že jste si myslel, že jde o poplatek za rezervaci. Byla to pouze cena objednaného zboží.
- rychlé jednání
Ve Vašem obchodě Plzeň, Americká, se vždy setkám s ochotou a odborným přístupem.
Reakce obchodu RockPoint.cz
děkujeme za pochvalu, kolegům ji rádi předáme.
- Široká nabídka