zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
- Rock point je zaruka kvality
- Odborny personal, ktery umi poradit
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
S obchodem jsem spokojená.
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
Trochu zbytečná mi přijde nutnost zaplatit zboží rezervované v prodejně předem, kdyby mi oblečení nesedělo, musela bych řešit vrácení peněz.
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
I když několik mých předchozích objednávek bylo vyřízeno spolehlivě a rychle, tato objednávka byla firmou přijata a mnou zaplacena před týdnem (Pá 30, června), zatím mi není známo ani zdauž byla odeslána.
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
vždy vstřícné a milé jednání
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
- Rockpoint jako takový a dlouhodobě mám rád, nakoupil jsem zde fůru zboží a fandím Rockpoint teamu. Nicméně tento dotazník dostávám ve vazbě k jednotlivým nákupům, a s tím posledním jsem VELMI nespokojen, viz níže v sekci nevýhody.
Ve středu 28. jsem si objednal cyklistické kalhoty a kraťasy na dovolenou od následujícího pondělí. Vše bylo skladem, normálně by bylo. ze problémů doručeno. Dnes je čtvrtek 6., devátý den od objednávky a zásilka stále nedorazila. Co mne popudilo je, že pátý den od objednávky my byla zaslána faktura, šestý den od objednávky mi byl zaslán dotazník spokojenosti s produkty, ty jsem však devátý den po objednání nedodány. Kalhoty jak se zdá dostanu až mi skončí dovolená :(.
- rychlé doručení
- Nelze zboží vyměnit při nesprávné velikosti, nutno zrušit objednávku, znovu vytvořit noviu. Stejně tak probíhají zbytečně platby a vrácení peněz.
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
- Velmi ochotně mi pomohly s objednávkou přes telefon vše bez problému super
- Dobra cena
Dobra cena za konkretni vyrobek. Vydejni misto v OC FLORA oznacene jako “Keen” me zmatlo, oznaceni “Rock point” jsem nenasel, chodil jsem kolem tam a zpatky jako pako.
- široký výběr vybavení
- bohužel dost nepříjemná paní prodavačka v Pardubicích
- Velký výběr.
- Obchod plný odborníků
- Ověřené výrobky
Maximální spokojenost se zákaznickým servisem i na prodejnách.
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
- široký sortiment oblečení a vybavení.
- možnost vyzkoušení v kamenných prodejnách
- blog plný typů a recenzí sortimentu
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
vše proběhlo rychle a vpořádku.
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
Objednala jsem si poměrně drahé značkové zboží, platba byla možné pouze předem. Bylo mi doručeno jiné zboží, než jsem si objednala. To se samozřejmě může stát. Problém je v tom, že prodavačka mi poměrně dlouho nevěřila, co to tak je a tvářila se, že neumím zboží rozeznat (hrnek od misky?). Poté se začala vymlouvat, že oni za nic nemohou, že to e-shop. Na můj argument, že "oni" a "e-shop" je pro zákazníka stále totiž - Rockpoint, pokrčila rameny. Administrativa kolem vrácení byla zdlouhavá a nikdo mi nebyl schopen říci, díky mi peníze zpět dorazí na účet. Bylo mi doporučeno si zboží znovu neobjednávat, protože je možné, že by mi došlo opět chybné zboží.
- Rychlost dodání
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
- Jeden z produktů je na webu s chybným obrázkem, takže dorazil v jiné barevnosti. Což je trochu nemilé, když si vybíráte barvu, kterou ještě nemáte a dorazí vám stejná, co vám leží doma...respekt. sourozenci a nechcete si je spolu pomíchat.
- Týden dodací doba.
Mám ten obchod ráda a proto tam nakupuji, ale e-shop trochu vázl...
Reakce obchodu RockPoint.cz
Vaše hodnocení chápeme. Produktové fotografie máme přímo od výrobce, bohužel občas k chybě může dojít, za což se omlouváme. Stačí kontaktovat naší zákaznickou linku a obratem problém vyřešíme.
Dodací doby máme v těchto dnech prodloužené, protože sklad přechází na nový systém. Na tuto situaci zákazníky upozorňujeme již při vytváření objednávky.
S pozdravem Rock Point -
zakoupeno v RockPoint.cz před 3 měsíci
Zboží doručeno po 10 dnech, dotazník na spokojenost s produktem a s obchodem mi byl doručen několik dnů před doručením samotného zboží
Reakce obchodu RockPoint.cz
velice se omlouváme za zdržení objednávky. V těchto dnech pro Vás vylepšujeme skladový systém, abychom zkrátili dobu expedice. Bohužel se to neobešlo bez komplikací, za což se omlouváme a děkujeme za Vaši trpělivost. Slečna opravdu na skladě objednávku urgovala a určitě Vám telefon nepoložila, je možné, že se signál přerušil nebo došlo k nějaké jiné situaci. Našich zákazníků si vážíme a děláme vše, co je v našich silách, ale Vaše hodnocení chápeme.
S pozdravem Rock Point -
- Spolehlivost.
zakoupeno v RockPoint.cz před 4 měsíci
- Výběr zboží
- Cenové akce
- Možnost vrátit zboží na pobočkách, kterých je spousta
- Doba expedice (nejen teď při "problémech", ale vždy)
Reakce obchodu RockPoint.cz
delší dobu dodání máme díky tomu, že jsou nám některé produkty přeposílány z externích skladů. Jedině tak, Vám můžeme nabídnout kompletní sortiment.
S pozdravem Rock Point