ZA MNE SUPER
- rychlost
- problém se dovolat
- Rychlost dodání.
Zboží dorazilo v pořádku a velice rychle.
- Jedině asi stránky
- Máte-li problém s vysavačem, není možnost hotline
- Chcete-li poradit s vysavačem, nedostanete adekvátní návod na telelefonu
- Telefonní linka funguje pouze v pracovní dny do 17hodin.
Na vysavač jsem se opravdu těšila. Doma mám jestě Irobot Roomba i7, ale potřebovala jsem, kvůli psům i robot, který jen neroztírá špínu, ale mopuje. Po dlouhé úvaze a čtení recenzí, jsem se rozhodla pro Comfort profi. CHYBA!! Vysavač sice došel, vybalovala jsem jej s radostí, ale od té doby moje nervy zažily neskutečný proces. Stáhla jsem aplikaci, ale nepodařilo se spárovat robot s dokovací stanicí, takže úklid nemožný. Nejde bohužel provést ani aktualizaci. Aplikaci jsem tedy odinstalovala a od té doby nešla nainstalovat, protože na straně prodejce byla chyba. Takže jsem čekala od pátku do úterý, než se ji podařilo zprovoznit. Dnes je středa, robot stále hlásí stejnou chybu, že stanice je odpojená od robota, aktualizace nelze dokončit a v obýváku mi stojí krám za 20 000 na výstavku. Na infolince se pouze dozvím, že jej mohu vrátit. Nic víc....potřebuje to ještě nějaký koment??
- Všechno v nejlepším pořádku. Děkuji
- Skvělá komunikace, rychlé dodání
- Rychlé dodání.
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání.
- Velmi rychlé dodání
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste byl s rychlostí dodání spokojen.
Rychle vyřízení objednávky.
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
- Přehledné, jasné
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste ocenil přehlednost a jasnost našich služeb.
Tým Robzone -
Chybí mi trochu větší reklama obchodu. Nabýt známých, asi bych koupila robota jiného a možná bych litovala
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste si vybrala právě našeho robota a že Vás nezklamal. Reklama je určitě oblast, na které pracujeme, aby se o nás dozvědělo více lidí. Vaše spokojenost je pro nás nejlepší reklamou. Děkujeme za důvěru a přejeme hodně radosti s Vaším novým pomocníkem.
Tým Robzone -
výrobek používám velice krátce a tak je těžké ho hodnotit
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaše hodnocení. Chápeme, že hodnocení výrobku po krátké době používání může být náročné. Budeme rádi, pokud se s námi později podělíte o své zkušenosti. Přejeme, ať Vám výrobek dobře slouží.
rychlost, spolehlivost, kvalita
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Moc nás těší, že oceňujete naši rychlost, spolehlivost a kvalitu. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou.
- rychlost originální nd
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že oceňujete naši rychlost i kvalitu originálních náhradních dílů.
Rychlost vyřízení .
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
Vše bez problémů.
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaše hodnocení a nákup. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku.
- rychlé odeslání
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás, že jste spokojena s rychlostí odeslání objednávky.
Tým Robzone -
Rychlost doručeni a dobré ceny.
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete rychlost doručení i naše ceny. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou.
Tým Robzone -
- Rychlé vyřízení objednávky, velice mi pomohla Vámi ochotně poskytnutá rada při výběru akumulátoru
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaši milou recenzi. Jsme rádi, že jste ocenil rychlé vyřízení objednávky i naši radu při výběru akumulátoru. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a kdykoliv Vám rádi znovu pomůžeme.
Jsem spokojená.
Reakce obchodu Robzone
děkujeme za Vaše hodnocení a nákup na našich stránkách. Vážíme si Vaší spokojenosti.
Tým Robzone