• Kromě přijetí objednávky žádná komunikace.

30.10. dorazilo na email potvrzení provedené objednávky. Dnes 06.11. po zboží ani vidu, ani slechu. Komunikace ze strany obchodu, proč ani po týdnu nedorazilo (či jestli bylo předáno přepravci), žádná.

• Nultá reakce, nultá komunikace, při snaze se informovat telefonicky telefon nebrán, následně jen SMS, že nemůže nyní mluvit a druhý den stejně. Na mou SMS výzvu o nějaký způsob komunikace žádná reakce.
    • Z tohoto eshopu si již nic neobjednám, zcela neprofesionální přístup!

Z tohoto eshopu si již nic neobjednám, zcela neprofesionální přístup!

Objednala jsem si pantofle, které byly skladem. Bylo mi napsáno, ze přijdou za 14 dnů i více . Spokojená nejsem.

• Dostal jsem místo zboží automatickou odpověď, že produkt není skladem a že se ozvou. Takže zatím čekám a jsem zklamaný, že zboží které inzerují tak nemají!!!

Nemohu nabízet co nemám.Rozhodně jsem s tímto obchodem skončila již nakupovat nebudu.

Tak, na to, že jsem měla jenom jednu položku (prací gel), tak to trvalo hrozně dlouho a ještě k tomu to bylo vyteklý. Pak komunikace a zpětná, vazba, žádná, až když už jsem Vám po pár dnech psala email o stave objednávky, tak až pak jste začali reagovat. No opravdu nic,moc. Když zákazník dělá objednávku a zaplatí to jakoukoli formou, tak zákazník očekává zpětnou vazbu o platbě a nějaké bližší info o zásilce. Tedy nemám, žádný důvod, někomu doporučovat obchod. Děkuji a přeji hodně štěstí do budoucna. Snad se to zlepší. S pozdravem Winczlerová

Dobrý den paní Tamaro,
    jak jistě vidíte u produktu tak Lanolin neposíláme.
    Než jsme objednávku stačili zrušit, už jste ji měla zaplacenou převodem, ikdyž bez vyzvání zprávou do 24h.
    Po delší době jsme to tedy zkusili poslat ještě lépe zabalené a opět kapal.
    Tel. +420 608470960

Slubovany tovar nie je k dispozicii, takze ho zhanaju niekde asi

Zboží nedorazilo zatím,možná chyba dopravy.nicmene obchod nějak nekomunikuje

Nejasná komunikace, ruším objednávku v shopu

Dobrý den pane Vít,
    nic nejasného tady není.
    Do 24h od vaší objednávky dojde email s potvrzením jestli je či není obuv skladem.
    V tomto prípadě už nebyla.
    Měla by být našitá do 14 dnů tak jak vám došel inform. email.
    Tel. +420 608470960

Označené zboží, které bylo označeno, že je skladem tak skladem vůbec není.

• Cena

Obchod po prvotní komunikaci o produktu po zaplacení faktury nekomunikuje a zboží nebylo podle všeho ani odesláno. Po zavolání robot odpovídá zavolám zpět ale nic takového se neděje. Stejně tak mrtvý brouk na mailovou komunikaci. Vypadá to na fake eshop.

• po 10 dnech vam napisou ,ze zbozi neni skladem ,ze bude expedovano do tydny ,ale bohuzel jenom cekate.

Nikdy vice.

Dobrý den paní Ivano,
    omlouváme se za komplikace. Měli jsme problém se systémem a nedopatřením avíza o dostupnosti nechodily. Problém se systémem je již vyřešen a proto věříme, že se tato chyba už nebude opakovat.

S pozdravem Horák

Nic neprislo. Pry do 14dnu.

• Zrušení objednávky bez problémů
    • Obchod se po automatickém potvrzení objednávky 5 dní vůbec neozval, tak jsem objednávku raději zrušila. V potvrzení se totiž píše, že o dostupnosti zboží mě budou informovat do 24 hodin (objednáno v úterý, ne o víkendu!). Naštěstí jsem ale neplatila předem.

Dobrý den paní Renato,
    omlouváme se za komplikace. Měli jsme problém se systémem a nedopatřením avíza o dostupnosti nechodily. Bohužel jsme to zjistili až dnes. Problém se systémem je již vyřešen a proto věříme, že se tato chyba už nebude opakovat.

S pozdravem Horák

tovar este stale nedoručený

• Zboží objednáno před týdnem, zaplaceno. Zatím žádná zpráva o vyexpedovani Zboží nebo omluva za zdržení expedice. V dnešní době trochu divný přístup, uvažuji o zrušení objednávky.

Objednáno 1.7. zboží bylo skladem. Dnes je 19. 7. a zbožístále nedoručené.

Tovar uvedený skladom následne sľubujú dodať do 14 dni, možno neskôr.
    Skladové zásoby vraj aktualizujú raz za 24 hodín, tiež to neplatí.
    Preprava zdarma nad udanú hodnotu nákupu tiež neplatila

• Někdo inzeruje něco , co už není jen výprodej. Tudíž jsem nic nezakoupila !

Reakce obchodu robmax.cz

v sekci "Výprodej " se to může stát. Bylo vám voláno a nabídnuta náhrada.
    Tel. +420 608470960

• Chtěla jsem zaplatit dobírkou, přesto mi přišly údaje k platbě převodem. Žádala jsem zálohovou fa., protože mi zboží bude platit zaměstnavatel. Faktura nepřišla a nic se neděje.