• velice slušné ceny
    • nekorektní komunikace, nezájem, zboží nabízené přestože skladem dlouho není, objednávku jsem po dvou měsících čekání zrušila

zboží objednané 20.11 ještě nedorazilo

Obchod objednávku zrušil, protože mají limitované ceny , od kterých se může objednávat.

Část Inzerovaného, objednaného zboží, byla po telefonické domluvě změněna, protože se prý již nevyrábí. V nabídce bylo.

• Bohužel se obchod neuskutečnil, nikdo se neozval ,jak bylo slíbeno.

Viz vyše

• Dlouhá doba dodání
    • Nekvalitní ponožky

Koupila jsem si zdravotní ponožky a dnes byl 1 den co jsem si je na sebe vzala, na návštěvě jsem si všimla ze mi cumi prst! Dekuji za ostudu. Dal pak bílé kotnikove ponozky… furt z nich lezou nitky. Celkove zpracování ponozek je podradny, kdybych to vedela, tak si klidně koupím drazsi. Nedoporucuji

Zatím mi zboží nebylo doručeno, na dotaz o stavu zásilky pouze robotický email, že děkují za platbu a bez udání termínu kdy bude zboží odesláno. Na stránkách zboží dostupné do 5 dnů. Po 11 dnech od objednávky zboží nemám ani info.

• Dlouha dodaci lhuta
    • Cast objednaneho zbozi nedodana

Nemají zájem o objednávky v řádu stokorun. Takže jsem svoje peníze utratil jinde.

• Nelze platit online, musí se čekat na mail s údaji pro platbu, po zadání platby se zase čeká na její potvrzení a teprve potom je zboží expedováno. Objednáno 26.8., dnes 6.9. Informace, že zboží bude předáno přepravci...

Objednávka 113914189 pantofle Parina dámská šedo zelená 5P-J17/1 vel. 41 nebyla dodána, ani zaslána výzva na cestě nebo odběru. Poslední informace z 19.04.2022: námi avizovaná dostupnost, a´t děláme co můžeme nestačíme boty šít. Vaše obuv by měla být hotová do 14 dní.

• Neuktuální ceny eshopu - dodatečné nyvyšování ceny

Proveden nákup, objednávka nepotvrzena (potvrdíme do 24hodin - tak je alespoň uvedeno), dotaz emailem - reakce na něj telefonem: "Zboží zdražilo, navyšujeme cenu (o cca 900Kč)". Považuji to za neférové jednaní, původní cenu v eshopu si stanovil prodejce a nedodržel...Objednávka zrušena, nedoporučuji.

Reakce obchodu robmax.cz

Dobrý den pane Jindro,
    tak jako nám ze dne na den zvednou ceny dodavatelé, musíme reagovat i my.
    Bylo vám voláno a situace vysvětlena.

S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu www.medistyle-shop.cz
    Tel.: 608 470 960

Od zaplaceni uplynul tyden, nemam zadne zpravy ani zbozi.

Nerozumím vašemu dotazu, pravděpodobně nefunguje komunikace uvnitř firmy. Ptáte se na spokojenost s nákupem, který zatím neproběhl. přijde mi to jako v Kocourkově.

Číslo objednávky: 153313594 objednáno 31.01.2022

Vážený zákazníku,
    Ať děláme co můžeme, kvůli velké poptávce nestačíme boty šít.
    Vaše obuv by měla být hotová do 14 dní.

V některých případech se může stát, že to trvá i déle (nebojte se :-) jste v pořadí). Jinde obuv nehledejte, expedujeme ji pro vás přímo ze skladu a snažíme se proces maximálně urychlit. Kdyby jste přeci jen potřebovali obuv dříve, můžeme ji vyměnit za jinou barevnou variantu, typ, apod. Pak prosím volejte +420 608 470 960 po-pá 8-15h.
    U platby předem počkejte, prosím, na potvrzovací email s variabilním symbolem, který vám bude zaslán až bude zboží skladem.

Děkujeme
    S přáním hezkého dne
    Tým eshopu Medistyle-shop.cz
    Tel: +420 608470960
    E-mail: [email protected]
    URL: www.medistyle-shop.cz

Nabízené zboží jste ve skutečnosti neměli

• objednala jsem si zboží 7.12. Dnes je 20.12. a stále ho nemám

Objednávka z 28.11.2021 nebyla dosud vyřízena. 30.11.21 jsem obdržela mail:" Vaše objednávka by měla být skladem do týdne. V některých případech se může stát, že to trvá i déle (nebojte se :-) jste v pořadí)". Od té doby nic. Na mém účtu u obchodu je stále uvedeno, že bude do týdne. 5.12.21 mi přišlo poděkování za nákup s žádostí o ohodnocení obchodu a zakoupeného zboží. U zdravotnických potřeb mě to dost překvapilo.

Stále čekám

• Absolutní absence platby kartou. Jen bankovním převodem. V dnešní době nepochopitelné.
    • Zaplaceno před týdnem a na zboží stále čekám.

Nemohu posoudit. Vím, ze obuv maji výbornou, ale uz měsíc čekám na dodávku. Mam pochopení, ale tohle uz mi prujde príliš.