od platby uplynulo 8 dni a ani po mojom dotaze na stav objednávky neprisla ziadna odpoved

• nízké ceny

Tvrdí, že mají skladem, ale nemají. Po 5 dnech mou objednávku jednostranně zrušili, aniž by mi přišlo jakékoli oznámení. Zjistil jsem to, až když jsem se sám přihlásil do eshopu a pátral po osudu objednaného zboží.

Eshop nabízí na svých stránkách zboří, které nemá skladem.

Uvedená skladová zásoba neodpovídala skutečnosti, zboží obchod neměl, ale uváděl, že ano.

Zboží za inzerovanou cenu nebyl schopen dodat. Obchod zrušil platnou objednávku a nedodal zboží ani v navrhnuté náhradní lhůtě. Neposkytl žádné alternativní řešení.

• Potvrzením objednávky eshopu vše skončilo. Zboží ač bylo uváděno skladem, skladem nebylo. Eshop po automatickém shrnutí a potvrzení objednávky již nijak nereagoval. Po osobní návštěvě sděleno, že zboží není a nebude skladem. Nefunkční eshop v tomto případě, bohužel.

Obchod nemel uvedeno,ze vyrobek neni skladem.

• cena
    • skladova dostupnost

E-shop uváděl "zboží skladem", ale ve skutečnosti neměli ani kus. Oznámení o nedostupnosti přišlo až za 3 dny.

Bundu kterou nabízeli nemají .co více říct

• Inzeruje zboží, které nemá.

Zboží dle informací skladem, po 2 dnech mi přišel email, že zboží již nemají.

• Špatná cena

Reakce obchodu RIVA SPORT

Mohl bych se zeptat jak se lišila cena mezi objednávkou z eshopu a cenou kterou jste zaplatil?

bohuzel nabizeli co nemaji

• Velikosti skladem byly psané v popisku a realita nesouhlasila.

• ++++ dobrá komunikace
    • Neaktualizované stránky, kdy zboží uvedené jako na skladě již k dostání není. Obchod však rychle reagoval a okamžitě mě o situaci informoval, za což má velké plus ve výhodách.

• Nulová komunikace ze strany obchodu
    • Zboží poslali jiným dopravcem než bylo uvedeno v objednávce

• Nabízené zboží v eshopu není na skladě a nlze ho ani objednat.

• Doručení jinak než jsem chtěl

- pri jednej polozke bol zle uvedeny ilustracny obrazok, preto mi prisla ina farba objednavaneho produktu.
    - namiesto dalsej polozky mi bol zaslany iny, podobny produkt.
    - zhodnotil by som to tak, ze viackrat tu uz nakupovat nebudem, nemam istotu co by mi nakoniec prislo...