- Zboží bylo poškozené, transportní obaly nikoliv, velmi pravděpodobně nedošlo k poškození během transportu
Budu využívat jen kamenné prodejny
Jedno vajičko bylo rozbité, čili dárek k Velikonocím nepoužitelný. Jsem zklamaná, za 1000 Kč nemožné.
Rituals rozhodně nedoporučuji. Od začátku roku 2023 jsem u tohoto obchodu udělala pět objednávek. V první objednávce mi přišlo zdeformované víko od vonného difuzeru. To jsem přešla. V druhé objednávce mi přišla svíce za téměř šestnáct stovek s vydroleným voskem, opatlaná od vosku v otevřené krabičce. To už jsem byla nepříjemně překvapená. Poslední tři objednávky za celkem 4.500,- Kč mě utvrdily, že nakupovat u Rituals už určitě nebudu. Poškrábaná a zaprášená kuchyňská sada, promačklý obal sprchové pěny, a prasklý obal u dárkového balení ve tvaru velikonočního vejce, které jsem chtěla darovat. Byla jsem naštvaná a znechucená. Za plnou cenu mi prodali produkty, které jiné e-shopy a prodejny dávají automaticky do výprodeje. Rituals jsem poslala e-mail shodný s textem v této recenzi spolu s fotografiemi poškozených produktů. Tak se sice zmohli na jakousi omluvu a místo aby se k tomu postavili čelem a urgentně vzniklou situaci řešili, poslali jakési formuláře a zákazníku vyřeš si to. Jsem pracovně hodně vytížená, nemám čas řešit každou objednávku od Rituals k reklamaci :-(
Dlouhá dodávka zboží. Objednávka dosud nedorazila, je to víc jak týden. Velké zklamání.
- Do dnes jsem neobdržel daňový doklad
- Neochota při dotazu
Nebyl dorucen darek pri nakupu nad 1300 kc
Zboží jsem si objednala 19.12.,ještě nedorazilo,i když garantovali dodání do vánoc.V lonském roce jsem objednala také,zboží dorazilo,balíček byl protrhlý a obaly na vyrobcích poškrábané a promáčklé.
neobdržela slíbený dárek k objednávce
Kamený obchod v Ostravě /Karolína katastrofa !!! Jednání prodavaček absolutně pod míru řeznických psů…Škoda ! Určitě ne všechny ,nicméně to doopravdy kazí dojem .
- Dobre produkty
- Bohuzel pulka objednaneho zbozi v zasilce chybela. Obchod slibil vratit penize tak uvidime. Kazdopadne darek na vanoce je tatam.
- nedodání dárku za nákup nad 2000
dárek jsem dala do košíku, neustálým potvrzováním adresy zásilkovny
dárek z objednávky zmizel.... v košíku jsem ho určitě měla -
- Zboží dorazilo se zpožděním
- Část zásilky dorazila poškozená
Zboží dorazilo se zpožděním a část zásilky poškozená. Den po objednání jsem dostal lživou informaci od Rituals, že zboží bylo předáno přepravci a je na cestě ke mně. Což se však reálně stalo až o další dva dny později. O zpoždění jsem nebyl informován, musel jsem si sám aktivně zjišťovat, co se děje. V odpovědi jsem byl pak jen požádán o strpení, žádná omluva, nebo kompenzace.
Zboží jsme obdržela, ale sadu PRIVATE COLLECTION SET SAVAGE GARDEN jsem reklamovala, zatím bez vyjádření. Krabice byla promáčknuta. Byl to jako dárek, který bohužel pak ztrácí smysl. Čekám, že mi snad v nejbližší době zašlou náhradu.
Při objednání přes e-shop není možnost volby "dárku" za nákup, byť je možnost v nabídce. Když už se mi podařilo zaškrtnout dárek, který byl v nabídce (nebyl mou první volbou) stejně nedorazil.
Rituals zboží mám ráda, je perfektní, ale e-shop NEDOPORUČUJI. -
- Přemrštěné ceny
- Dlouhá dodací doba
Nakoupeno zde na přání obdarovaného, výrobek ještě nerozbalen(vánoční dárek).Já bych zde nenakupoval, na můj vkus vysoké ceny, i když zboží může být kvalitní.. posoudí obdarovaný...
Poprosil jsem Rituals v poznámce při objednání, aby na krabici bylo zakryto logo/nápis Rituals, aby manželka neviděla, od koho dostane dárek. Samozřejmě, že byla krabice posetá logy/nápisy Rituals. Totální ignorance. Velké zklamání z tohoto obchodu.
Zboží bylo poničené, nejspíš nějaká vrácena objednávka v dezolatním stavu. Jednalo se o adventní kalendář. Držák na hvězdičku byl ulomený a na stromečku bylo vidět že už ho někdo zkoušel skládat(byl pomačkaný)
Dobrý den, rozhodně nedoporučuji
E-shop. Nebylo mi vyhověno , ohledně dárku , který jsem do košíku dala, ale zřejmě nepotvrdila. Následně jsem chtěla poslat dárek dodatečné, ale nebylo mi vyhověno. Takže nákup produktu přes e-shop nedoporučuji! -
- Kamenný obchod nenabízí žádné dárky k už tak drahým výrobkům, což je dnes běžné, v e shopu je nabízí, ale nedodají! Jsem velmi zklamaná a otrávená!