- Zakoupil jsem člun kolibri a číslo na člunu bylo zacernene po urgovani názoru bylo sděleno že o ničem neví a mám člun na svoje náklady zaslat zpět jednání firmy mě zaskočilo úplně jako firma selhaly už bych od firmy nic neobjednal
Reakce obchodu Richsport.cz
Vážený pán Augustín Karásek,
ďakujeme za Váš nákup v našom obchode.
Každopádne zakúpili ste si u nás čln, ktorý sme zaslali v originál zabalenej - neporušenej krabici. Kuriér Vám krabicu doručil, Vy ste mu potvrdili prevzatie bez výhrad, za poškodenie sa Vám ospravedlňujeme, ale všetky poškodenia je potrebné uvádzať v preberacom protokole. Čo sa týka člnu, tak je nepoškodený, plne funkčný, ale má na skelete preškrtnuté číslo člnu, s čím sme sa nestretli za 10 rokov, čo tieto člny predávame. Okamžite akonáhle ste nám zaslali fotodokumentáciu, tak sme to zaslali distribútorovi, ktorý to obratom rieši s výrobcom, aby sme sa mohli vyjadriť. Nie sme oprávnený vyjadriť sa ako autorizovaný servis a napriek tomu, že s Vami komunikujeme 24/7, tak nie je možné poslať obratom okamžite, keďže ako sme spomínali čakáme na odpoveď výrobcu. Vy ste nemali záujem čakať na túto odpoveď, rozhodli ste sa odstúpiť od zmluvy - čo Vám nijako nechceme a nebudeme upierať a zároveň ste nám "prisľúbili" a vyhrážali sa negatívnou reklamou.
Ako sme spomenuli, mali sme a máme vždy zákazníkom vychádzať v ústrety, ale keďže Vy máte svoj jednostranný direktívny postoj, tak s tým bohužiaľ nevieme nič spraviť.
V každom prípade sme k Vám boli maximálne féroví, komunikovali sme s Vami obratom a nesnažili sa veci nijako zahmlievať. Rozumieme Vášmu rozhorčeniu a po niekoľkýkrát sa Vám opätovne ospravedlňujeme. -
Objednal jsem zboží, hned mi poslaly podklady pro zaplaceni. Jakmile jim došla platba, tak me informovaly, že zboží nemaji, že mají záměnu ve skladě. Nadšený jsem nebyl a čekal zase na penize a objednal jinde
- ŽÁDNÉ!!!
- DOPORUČUJI NEOBJEDNÁVAT!!!
- ZBOŽÍ MĚLI UVEDENÉ JAKO DOSTUPNÉ, TERMÍN DODÁNÍ MĚLI STAČIT, NÁSLEDNĚ NAPSALI, ŽE Z DŮVODU INVENTURY NEJSOU SCHOPNI DODAT!!!
- OBJEDNÁVKU AUTOMATICKY STORNOVALI A JÁ MUSEL NA POSLEDNÍ CHVÍLY SCHÁNĚT OBJEDNANÝ STŘEŠNÍ BOX.
- OBCHODU SE VYHNU OBLOUKEM
Reakce obchodu Richsport.cz
Vážený pán Marek Polívka,
je nám ľúto, že máte na náš obchod takýto názor, ale pre úplnosť musíme uviesť nasledovné:
- dňa 3.1. ste si u nás objednali tovar s dostupnosťou do 5 pracovných dní od objednania
- v objednávke ste uviedli Vašu podmienku doručenia do 3 pracovných dní /v opačnom prípade o objednávku nemáte záujem/
- vzhľadom k tomu, že sme dňa 3.1.mali inventúru, tak doručenie do 3 pracovných dní nebolo v našich možnostiach. Doručenie do 5 pracovných dní /ako sme mali uvedené pri produkte/ by sme bez problémov dodržali
- obratom /hodinu po vytvorení Vašej objednávky/ sme Vás informovali o aktuálnej situácii
Z uvedeného jasne vyplýva, že sme postupovali maximálne korektne a z tohto dôvodu nerozumieme Vašej recenzii.
Každopádne sa Vám opätovne ospravedlňujeme za spôsobené komplikácie. V budúcnosti Vás poprosíme o väčšiu pozornosť pri našej skladovej dostupnosti uvedenej pri každom produkte, aby sme predišli takýmto nedorozumeniam.