Se zbožím jsem dostal “dárek” - podle faktury nano respirátor, ve skutečnosti sáček s bonbonem
Dobrý den, vážený pane Cellere,
kromě naší telefonické omluvy přijměte i omluvu písemnou. V rámci našeho telefonického hovoru jsme Vám nabídli, že Vám dárek zašleme na naše náklady, což jste považoval za zbytečné. Tato nabídka však stále platí. Vašemu zklamání rozumíme a proto jsme rádi, že jste byl spokojen alespoň s kolegy na zákaznické lince a vše nakonec proběhlo podle Vašich představ. Budeme rádi, když nám zachováte přízeň a dáte nám ještě jednu šanci, protože Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
S přáním pevného zdraví,
Tým Rehabilitační Pomůcky -
jmenuji se Jarmila a byla jsem překvapená když mi volali domů že se nepovedla objednávka a navíc ochota a dobrá porada k mé spokojenosti děkuji Jarmila Škapová
Dobrý den Jarmilo,
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Občas může nastat technický problém, nicméně jsme vždy ochotni poradit a vše napravit. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Tým Rehabilitační pomůcky -
Spokojenost. Vše dle objednávky doručeno.
Dobrý den Pavle,
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že k Vám objednávka byla doručena bez problémů. Budeme se těšit na Vaše další objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky -
Jsem spokojená, zboží došlo v pořádku a brzy po objednání, všem doporučuji.
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že k Vám objednávka došla včas a v pořádku. Těšíme se na Vaše objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky -
- Co nabízí, mají a hned dodají
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Produkty, které máme skladem expedujeme ihned. Těšíme se na Vaše další objednávky.
- Přehledný e-shop
- Nabídka
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Nabídku produktů neustále rozšiřujeme a všechny objednávky expedujeme ihned. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Tým Rehabilitační pomůcky -
Spokojenost, bylo to pro sestru, která je na vozíčku, byla jsem u toho, když zásilka dorazila. Řidič ochotný, donesl 7 kg balík až ke dveřím. Ještě týž den jsem jí pomohla s prvním parafínovým zábalem. Obě jsme již dlouho seniorky a pro naše malé klouby na rukou je to balzám...
Dobrý den Dagmar,
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že Vám parafínový zábal pomáhá na Vaše klouby. Budeme se těšit se na Vaše další objednávky nejen parafínu.
vše OK
Dobrý den Mildo,
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Těšíme se na Vaše další objednávky.
Spokojenost +
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Obchod v pořádku
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že náš e-shop doporučujete. Těšíme se na Vaše další objednávky.
rychlé doručení, vše ok
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že k Vám objednávka dorazila rychle a bez problémů. Těšíme se na Vaše další objednávky.
- rychlost
- výběr
- ochota při převzetí
Vše bez problémů.
Dobrý den Vendy,
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že náš e-shop doporučujete. Těší nás Vaše spokojenost s výběrem a rychlostí dodání.
spokojenost
Dobrý den Edo,
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a jste spokojený. Budeme se těšit na Váš další nákup.
vše ok
- rychlost
rychlost dodání
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že náš e-shop doporučujete. Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí dodání.
- rychlé dodání
- komunikace
Vše rychlé a spolehlivé. Omylem jsem objednala a uhradila 2 kusy místo potřebného 1 kusu, stačilo jen napsat a obratem mi byly vráceny finance.
Dobrý den Ajko,
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Vždy jsme ochotni vyjít naším zákazníkům vstříc a vše vyřešit k jejich plné spokojenosti.
Tým Rehabilitační pomůcky -
Rychlá dodávka za optimální ceny.
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že Vám objednávka dorazila rychle a za dobrou cenu. Budeme se těšit na Vaše další objednávky.
Kvalitní zboží, vše OK
Dobrý den Pavlo,
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Vybíráme pro Vás jen ty nejkvalitnější produkty. Budeme se těšit na Váš další nákup.
- rychle vyrizeni
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že k Vám objednávka dorazila včas a bez problémů. Těšíme se na Vaše další objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky