• Rychlost dodání

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Rychlost dodání je pro nás důležitá a neustále ji vylepšujeme. Těšíme se na Váš další nákup.

Vše super

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

děkujeme Vám za objednávku a kladné hodnocení. Jsme rádi, že náš e-shop doporučujete. Těšíme se na Vaše příští objednávky.

Spokojenost

Dobrý den Jano,

máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste byla se vším spokojená a těšíme se na Vaše další objednávky.

Tým Rehabilitační pomůcky

Rychlé objednání, doprava a jednoduchá domluva

Dobrý den Aleno,

jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Na rychlosti dopravy nám velmi záleží a veškeré objednávky expedujeme ihned. Těšíme se na Váš další nákup.

Tým Rehabilitační pomůcky

S jednáním obchodu jsem maximálně spokojená. Potřebovala jsem poradit s výběrem ortézy, odpověď mi přišla prakticky obratem a i mé další dotazy byly obratem zodpovězeny.

Dobrý den Lucie,

děkujeme Vám za objednávku a kladné hodnocení. Všem zákazníkům se vždy snažíme co nejlépe poradit. Těšíme se na Vaše příští objednávky.

Tým Rehabilitační pomůcky

vyzvednu, kdy se to hodí mně

Dobrý den Aleno,

máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Možnosti dopravy jsou pro nás důležité a v současné době můžete vybírat ze široké sítě Zásilkoven a PPL Parcelshopů po celé České republice.

rychlost, přehlednost

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

děkujeme Vám za objednávku a kladné hodnocení. Jsme rádi, že k Vám objednávka přišla rychle a těšíme se na Vaše další nákupy.

Spolehlivost, kvalitní zboží.

Dobrý den Jirko,

jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Vybíráme pro Vás jen ty nejkvalitnější produkty. Budeme se těšit na Vaše další nákupy.

• Jsem moc spokojena
    • Nic

Dobrý den Ilono,

děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi za Váš nákup na našem e-shopu. Vaše spokojenost nás velice těší.

Tým Rehabilitační pomůcky

Dobrá komunikace, rychlé dodání, příznivá cena.

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Naším zákazníkům jsme vždy ochotni poradit. Všechny objednávky vyřizujeme co nejrychleji. Těšíme se na Vaše další objednávky.

příšerně zabaleno

Dobrý den, vážená paní Kohoutová,

vzniklá situace nás nesmírně mrzí, protože na pečlivém balení zboží si dáváme velice záležet. To jste nám ostatně sama potvrdila, když jste napsala, že Vámi objednaná kovová madla byla doručena dokonce ve dvou krabicích. To, že se balík po cestě vinou přepravců poškodí, se stává. Stejně tak můžeme udělat chybu i my. Bohužel jste nám nedala možnost Vaši nespokojenost napravit. Slibovanou fotodokumentaci, o kterou jsme Vás žádali ani vyplněný reklamační formulář, jste nám do dnešního dne neposlala. Budeme rádi, když nám dáte ještě šanci a ozvete se nám na na naši bezplatnou zákaznickou linku 800 200 900, abychom mohli Vaši stížnost vyřešit k Vaší spokojenosti.

S přáním pohodového dne J.Kalista

• Rychlost

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Pro naše zákazníky děláme maximum a rychlost dodání objednávek je pro nás prioritou. Budeme se těšit na Vaše další objednávky

rychlé odbavení , spolehlivost - doporučuji

Dobrý den Leontýnko,

jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému. Děláme pro Vás maximum a objednávky expedujeme ihned, aby se k Vám dostali co nejdříve. Budeme se těšit na Vaše další nákupy.

Tým Rehabilitační pomůcky

• Vážím si jejich snahy vyhovět zákaznikovi co nejrychleji případně poradit a pomoci při sebemenší potřebě při objednávání .
    • nesetkal jsem se s nevýhodou

dtto v odstavci výše

Dobrý den Zdeňku,

máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Pro naše zákazníky děláme maximum a jsme vždy připraveni poradit.

Tým Rehabilitační pomůcky

• Bezvadný a rychlý nákup.

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi za Váš nákup na našem e-shopu. Všechny objednávky expedujeme ihned, aby se k Vám dostali co nejdříve. Těšíme se na Vaše příští nákupy.

• Pracují rychle

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Veškeré objednávky expedujeme ihned. Těšíme se na Váš další nákup.

Rychlé dodání,levné,kvalitní.

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému. Děláme pro Vás maximum a objednávky expedujeme ihned. Vybíráme pro Vás jen kvalitní produkty od spolehlivých dodavatelů. Budeme se těšit na Vaše další nákupy.

ryhlé,bez problému

První objednávka , rychlé dodání

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

máme radost, že Váš první nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Veškeré objednávky expedujeme ihned. Těšíme se na Váš další nákup.

• Veľmi rýchle dodanie
    • Veľký výber pomôcok
    • Výborná kvalita

Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky

jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Pro naše zákazníky děláme maximum a rychlost dodání objednávek je pro nás prioritou. Sortiment neustále rozšiřujeme a vybíráme si pouze spolehlivé dodavatele. Budeme se těšit na Vaše další objednávky