Objednala jsem poprvé a zkušenosti velmi dobré hlavně dodací lhůta.
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Máme radost, že bylo vše v pořádku a zboží Vám bylo dodáno rychle. Těšíme se na Vaše další objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky -
- podrobné informace, rychlost dodání
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Máme radost, že bylo vše vyřešeno k Vaší plné spokojenosti. Těšíme se na Vaše další nákupy.
Spokojenost , rychlé dodání
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že bylo vše vyřízeno rychle. Těšíme se na Vaše další objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky -
- Sortiment, rychlé dodání zboží.
Dobrý den Ivo,
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Máme radost, že bylo vše v pořádku a zboží Vám bylo dodáno rychle. Těšíme se na Vaše další nákupy.
Tým Rehabilitační pomůcky -
Doporučuji, vše v pořádku, velký výběr, rychlé doručení.
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Všechny objednávky expedujeme ihned. Nabídku pro Vás neustále rozšiřujeme. Budeme se těšit na Vaše další objednávky.
- spokojenost
naprostá spokojenost
Dobrý den Dagmar,
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Máme radost, že jste byla spokojená. Těšíme se na Vaše další nákupy.
vše v pořádku, doporučuji
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Máme radost, že bylo vše v pořádku. Těšíme se na Vaše další nákupy.
Rychlost,odbornost
Dobrý den Danicar,
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že bylo vše vyřízeno rychle. Vždy Vám ochotně odborně poradíme. Těšíme se na Vaše další objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky -
zboží dorazilo v pořádku, včas
Dobrý den Vlasto,
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Máme radost, že k Vám objednávka dorazila včas. Těšíme se na Vaše další nákupy.
Tým Rehabilitační pomůcky -
- vše naprosto dokonalé, perfektní jednání
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaše další objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky -
- Spokojenost, rychlé dodání. Konzultace a potvrzení správného výběru.
- Nic.
Dobrý den Marto,
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že bylo vše vyřízeno rychle a těšíme se na Vaše další objednávky.
- přehlednost stránek
- výběr
- ceny
- rychlost
- nevím
Vše proběhlo, jak má, při vyzvednutí ochotný personál.
Dobrý den Zdeňku,
jsme rádi, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Na přehlednosti našeho webu pracujeme a výběr pro Vás neustále rozšiřujeme. Budeme se těšit na Vaše další objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Rychlé jednání, široký sortiment.
Dobrý den Marto,
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Nabídku pro Vás neustále rozšiřujeme. Budeme se těšit na Vaše další objednávky.
rychlé jednání
Rychlé dodání
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Máme radost, že k Vám objednávka dorazila rychle. Těšíme se na Vaše další nákupy.
Tým Rehabilitační pomůcky -
Pěkně a přehledně udělané web stránky
Dobrý den Aleno,
máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že se Vám náš web líbí a našla jste tam co jste potřebovala. Budeme se těšit na Vaše další objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky -
- Rychlost dodání zásilky.
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že k Vám objednávka došla včas a v pořádku. Těšíme se na Vaše další objednávky.
Vše v naprostém pořádku.
Tým Rehabilitační pomůcky -
široká nabídka, spolehlivé a rychlé dodání
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme Vám za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že k Vám objednávka došla včas a v pořádku. Nabídku pro Vás neustále rozšiřujeme. Budeme se těšit na Vaše objednávky.
Tým Rehabilitační pomůcky