Rychlost.
Chtěl jsem jinnou barvu, něco jako tmavy dřívy. China vždy je trochu kitch, ale jinak OK.
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a recenzi. Zkontrolovali jsme přímo fyzicky produkt na skladě a barva duralové hole je metalicky hnědá, stejná, jako uvádíme v popisu na e-shopu . Pokud Vám barevný odstín nevyhovuje, rádi a ochotně Vám hůl vyměníme za jinou. Napište nám email nebo volejte zdarma na naši zákaznickou linku 800 200 900 a vše okamžitě vyřešíme k Vaší maximální spokojenosti. Pokud máte k barvě opravdu nepřekonatelný odpor, můžete také samozřejmě zboží vrátit ve 14ti denní lhůtě, vrátíme Vám platbu. Vše má řešení a my jsme tu proto, abychom Vám vždy vyšli maximálně vstříc.
Tým Rehabilitační pomůcky -
Obchod okamžitě ochotně zareagoval na můj problém při výběru dopravy při objednávce. Dodané zboží kvalitní.
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a krásné hodnocení. Jsme rádi, že je vše podle vašich představ. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Přejeme hezký den.
Spokojenost ve všem.
- Spokojenost jak s pomůckami tak obchodem,děkuji.
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku.
Přejeme Vám krásný den.
- kvalita
- Poradí, odesílají obratem!
- kvalita zboží
- Nákup z domova
- Z obrázku nelze poznat jak to bude vyhovovat . Vrácení zboží mě irituje.
Vážená paní Blanko,
jsme moc rádi, že jste věnovala svůj čas a vyplnila hodnotící dotazník našeho obchodu. Názor zákazníků je pro nás extrémně důležitý. Děkujeme za skvělý postřeh, že z obrázku či fotografie nelze úplně 100% poznat, jak bude produkt vyhovovat nebo např. potravina chutnat. Proto právě u pomůcky, kterou jste si zakoupila, je dokonalá karta zboží obsahují podrobný popis, 3 fotografie přímo na koleni z různých úhlů a dokonce 2 videa. Pokud nám to technologický vývoj dovolí, rádi bychom Vám v budoucnu nabídli i možnost si zboží vyzkoušet v naší virtuální zkušební kabince. Můžeme Vám ale zaručit, že u nás je vracení zboží úžasným zážitkem. Pište na mail, povídejte si s námi na chatu nebo volejte zdarma naši zákaznickou linku 800 200 900. Všude se Vám budeme věnovat na maximum.
Přejeme hezký den.
rychlé dodání
- Balení produktu
- Dostupnost
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a budeme se těšit na další nákup. Mějte hezký den:)
Velmi rychlé dodání
- Ochota, rychlost
Vše proběhlo rychle a bez problémů.
Mohu jen doporučit, rychlé doručení.
- přehlednost
- rychlost dodání
- Rychlé doručení, bezproblémový nakup
Reakce obchodu Rehabilitační pomůcky
děkujeme za objednávku a krásné hodnocení. Máme radost, že nákup a doručení bylo dle Vaších představ. Přejeme hezký den a budeme se těšit na další objednávku.
Tým Rehabilitační pomůcky -
- srozumitelné a rychlé jednání
Kvalitní zboží.
Spokojenost