Toto byl můj první a poslední nákup v tomto eshopu. Doporučuji vyhnout se tomuto eshopu obloukem! Objednala jsem si nový telefon, přišel evidentně použitý, nebo minimálně předtím rozbalený telefon zabalený v bublinkové fólii, navíc z polské distribuce. Zboží jsem vrátila, ale na peníze čekám marně. Na emaily nikdo nereaguje, telefon sice paní zvedá, nicméně je to pokaždé o tom, že už už peníze pošlou...a stále nic. Faktura leda tak k pobavení, jako stvořená k daňové kontrole. Pro mne poučení už nikdy nenakupovat u těchto malých neověřených eshopů. Hodlám v blízké době navštívit policejní služebnu. Nechť je toto varováním pro ostatní.
Reakce obchodu ralen.cz
u Vámi objednaného zboží byla informace že se jedná o zboží s porušeným obalem a mobilní telefon je bez fólií.
Děkujeme za Váš názor. -
- Žádné
- Zboží je údajně z distribuce EU.
- Zboží je vadné - seká se, nefunguje obraz.
- Neochota při reklamaci zboží.
- Nedodržení reklamačních lhůt. Eshop dělá jak kdyby se nic nestalo. Vesele pošle zboží zpět.
- Ještě větší poškození mobilu během reklamace
Obchod nedoporučuji. Příště radši za mobil zaplatím o pár stovek více než po 6-ti měsících muset kupovat úplně nový telefon. S tímto e-shopem člověk ztratí akorát čas a peníze.
Reakce obchodu ralen.cz
ano, telefon pochází z EU distribuce.
Zákazník reklamoval mobilní telefon s tím, že chcete odstoupit od kupní smlouvy do 6 měsíců od koupě. Mobilní telefon byl zaslán s popsanou vadou do servisního střediska a zde bylo servisem shledáno, že se jedná o mechanické poškození - a není to vada výrobku. Proto zboží bylo posláno zpět zákazníkovi.
Děkujeme za Váš názor -
- Dobra cena
- Maly sortiment
Byl jsem spokojen. Dostal jsem co jsem di objednal.
- Nízká cena a spolehlivost služeb
- Trochu mi chyběly bližší informace k platbě přes bankovní účet, ale vše se kontaktování společnosti vyřešilo
Z mých zkušeností mohu společnost jen doporučit
- Nedoporucuji
- Jsou to daňoví podvodnici
Inspekce
- Dobré ceny
- Kvalitní podpora na telefonu
Nefungující zboží obratem vyměnnili za nové.
mobilní telefon dorazil s poškozeným držákem na paměťovou kartu.Po našem vrácení jsme okamžitě obdrželi druhý telefon v naprostém pořádku.
- doporučuji
- Prodávají padělky Scholl
Nedoporučuji
Reakce obchodu ralen.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
Vzhledem k tomu, že nejste našim ověřeným zákazníkem, považujeme tuto recenzi za úmyslné poškození jména firmy.
www.ralen.cz -
- CENA
OBJEDNAL JSEM KAMERU SJ7000 A JSEM NADMÍRU SPOKOJEN.
BYLA MI DOPORUČENA.
POMĚR CENA, VÝKON - PARÁDA -
- Perfektní
- Nemám co bych dodal
- Komunikace z prodejcem, překročení reklamačního řízení o celý měsíc, nemožnost vrácení peněz
- nizke ceny
- rychla dostupnost zbozi
- moznost osobniho vyzvednuti zdarma
- o žádných nevím
skvělá komunikace ze strany obchodu,
S obchodem jsem byl jako zatím vždy spokojen a tak ho rád využiji i příště. Ostatním kupujícím mohu obchod jen doporučit. -
- prodávají fake kamery
Na heureka inzerují, že prodávají originál SJCAM, nicméně pokud si u nich koupíte kameru, přijde Vám padělek!!!!
PODVODNÍCI! -
- cenarychlá komunikacedobrá dostupnost
doporučuji ,je zde ochotný personál ,který má přehled o zboží
- Nezvedají telefony, bez komunikace....
Zatím vše OK.
- Výborná cena.
- příznivé ceny
- skvělá komunikace s obchodníkem
prostě doporučuji
- Přehledné webové stránky
- Příznivé ceny
- Rychlé dodání zboží
S tímto obchodem mám nejlepší zkušenost.
Přehledné webové stránky.
Příznivé ceny.
Rychlé dodání zboží.
Nákup v tomto obchodě mohu všem doporučit.