- Stejne ceny jako na ebay
- Velmi spatna komunikace. Nedorazil potvrzovaci email s cislem objednavky, coz beru v dnesni dobe jako naprosty zaklad i pro dalsi komunikaci...
pokud muzete vyberte si zbozi jinde. Neni prehled o stavu vasi objednavky.
Dobrý den p.Pavle,
naprosto s Vámi souhlasím, potvrzovací e-maily jsou rozhodně důležité, potvrzovací e-mail odesíláme při přijetí objednávky, další 2 e-maily následují, obsahují konkrétní informace o stavu objednávky. Pokud Vám nedorazili, netuším proč se tak stalo. Projednám to s naším IT technikem. Ce se týká stavu objednávky, při expedici je zasílám další e-mail, kde zákazníka informujeme o tom, že je mu zboží odesíláno a následující pracovní den mu bude doručeno. Pokud se i přes tyto e-maily zákazník chce informovat na stav objednávky, může tak učinit buď telefonicky a nebo na e-mail. Na všechny e-maily odpovídáme nejpozději do 24 hodin. Přeji Vám hezký den a děkuji za objednávku. -
- Nejde platit platebni kartou, pouze bankovnim prevodem.
- po nakupu mi neprislo, zadne potvrzeni, musela jsem po tydnu dvakrat volat a urgovat email s cislem uctu a variabilnim symbolem. nakonec mi byl zaslan SMS na muj mobil.
- dodaci lhuta 4tydny je dlouha na bezny zavesny system.
Reakce obchodu Ráj Svítidel
při objednání zboží si sami volíte možnost platby. Přepravní společnost PPL platbu platební kartou při předání zboží umožňuje. Potvrzení objednávky chodí 2x po sobě. Pokud Vám nedorazilo, je možné, že jste při objednávce zadal špatný e-mail. Při platbě předem jsou v objednávce ve spodní části uvedeny údaje k platbě, číslo účtu, variabilní symbol a částka. Pokud Vám nedorazil e-mail, nedorazili Vám ani pokyny k platbě. Dodací lhůta je dána výrobcem, u designových svítidel, které jsou vyráběny na zakázku při objednání je lhůta dodání delší. Ale to víte již podle dostupnosti zboží, při objednávání. U každého světla je dostupnost uvedena. -
- Neaktuální stav nabídky - dostupnost objednaného zboží zjišťují až po přijetí objednávky a bohužel se tak stává, že objednané zboží nemohou dodat.
Reakce obchodu Ráj Svítidel
bohužel tato situace nastává u všech výrobců svítidel. Ráda bych Vám objasnila proč. Bohužel se stane, že výrobce i po vydání nového katalogu některá světla stáhne z prodeje, důvodů je několik, ať jsou to reklamace, nevhodný materiál a nebo nijaká nová verze. Každý týden aktualizujeme seznam zboží k prodeji, který od výrobců svítidel máme. Přesto se nám bohužel stane, že objednané zboží je vyprodané a má ukončenou výrobu. Ač se to stává minimálně, přesto nás to mrzí a za nastalé komplikace se Vám omlouváme. Stále pracujeme na vylepšení. -
- průměrný kontakt
- nefunkční zboží
budu zboží reklamovat
Reakce obchodu Ráj Svítidel
děkujeme za Vaší objednávku, Vaše objednávka byla vyřízena a doručena 4. den od objednání. Kontaktován jste byl o stavu objednávky celkem 5-ti emaily. Žádná reklamace nám od vás nedorazila, netuším tedy jakou mělo zboží vadu, při expedici zboží bylo zboží velice pečlivě zabaleno i přesto se bohužel někdy stane, že přepravce doručí zásilku poškozenou. Kontaktujte nás a reklamaci budeme řešit, omlouváme se za způsobené komplikace. Přeji hezký den. Tým RájSvítidel.cz -
Objednala jsem si zahradní venkovní sloupky a jedno světlo mi zůstalo nepotřebné.Chtěla jsem jej vrátit - popř vyměnit za něco jiného,ale obchod na mé dotazy nereaguje a neodpovídá.
Dobrý den p.Jendřejková,
jak jsme Vám informovali e-mailem, bohužel se jedná o atypické, designové venkovní sloupky, které se nám běžně neprodávají, proto si je skladem nedržíme.V nabídce máme kolem 13.000 světel, není v našich silách držet všechny položky skladem. Jeden z důvodů je i prodejní cena, kterou bychom nemohli v této nízké hladině udržet. Pokud jste si nebyla jista počtem objednaných kusů, mohli jsme se domluvit s dodavatelem individuálně na možnosti vrácení jednoho kusu. Mrzí mě Váš komentář, který se týká dotazů, že nereagujeme a neodpovídáme. Na Váš e-mail jsme odpověděli následující pracovní den. Na internetu jsou uvedeny tel.kontakty, na které reagujeme samozdřejmě také. Mrzí mě komplikace, které Vám nastali a přeji Vám hezký den. A.Archmanová, RájSvítidel.cz -
Objednali jsme krásné svítidlo a 14 dní se nic neděje. Komunikace vázne. Udělali jsme chybu, neudělejte stejnou.
- Dobrá informovanost o zásilce mailem.
- Nedodává zboží kompletní.
obchod sice není špatný,ale chtělo by to vychytat slabiny s dodávkami zboží(např:kompletní dodávka)aby nic nechybělo.
Reakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, Vážený zákazníku. Děkujeme Vám za nákup i hodnocení. Je nám líto, že z důvodu neuvedení jména nebo čísla objednávky, nemůžeme reagovat přímo na Vaši objednávku. Nicméně zboží, které je objednáno, posíláme směrem k zákazníkům tak, jak nám dojde přímo od našich dodavatelů. Pokud zjistíme my nebo zákazník, že objednaná svítidla nejsou kompletní, obratem informujeme dodavatele o provedení nápravy (poslání chybějících dílů nebo nového kusu svítidla). Byť se takovéto případy stávají zřídkakdy, i u dodavatelů ve výrobě pracují lidě, kteří mohou dělat chyby. V každém případě se naši pracovníci snaží, aby bylo vždy dosaženo rychlé nápravy. Tým RájSvítidel.cz
- - ziadne som nezaznamenal
- - reklamace
- - dostupnost tovaru uvadzana "skladom", skladom nieje
- - arogancia
- - pristup k zakaznikom
Do obchodu som volal ze tovar prisiel poskodeny a chcel som poprosit o zaslanie nahradneho z dovodu bliziacich sa sviatkov. Pani mi zdelila ze to nieje ich problem, aby som si to riesil sam s dopravcom. Ked som jej povedal ze podla zakona to maju riesit oni, tak mi "milym tonem" oznamila ze dobra tedy, nech to poslem, ale nech pocitam s tym ze aj ona ma podla zakona 30 dni na vyriesenie a nech pocitam ze si to tam tu dobu pekne podrzia. Takz zhruba tak nejak ohladom skveleho "raje" svitidel. Verim ze ked s bchodom nebudete musiet nic riesit, asi budete spokojny........ asi. Este na zaver si neodpustim ze objednavku som zadaval z dovodu ze produkt na strankach uvadzali ako "skladom". Samozrejme ze skladom nebol...... .
Reakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, pane Stodůlko. Děkujeme Vám za nákup i hodnocení. Objednal jste si dvě lampičky, z nichž jedna přišla poškozená. Dle pravidel reklamace, které stanovuje sám dopravce, má reklamaci uplatňovat zákazník, tedy Vy. Je to z důvodu, objektivnosti popsání škody, aby dopravce vyhodnotil, zda škoda vznikla při dopravě nebo balení. Samozřejmě pokud se reklamací nechcete zabývat vyřídíme ji rádi za Vás. Dále jsme Vám chtěli vyjít vstříc a poslat obratem lampičku novou, nicméně dodavatel nám sdělil termín dodání až po novém roce, což jste neakceptoval. Nejde zde tedy o jakékoliv pozdržování, ale o dodací lhůtu náhradního kusu, kterou i přes maximální snahu nedokážeme ovlivnit. Je nám tímto líto, že Vám nemůžeme vyhovět s Vaším Vánočním dárkem a že jste nepřesně pochopil důvod nemožnosti splnit Váš požadavek, což vedlo k výslednému hodnocení. Tým RájSvítidel.cz
- Ceny nabídek nesouhlasí s uvedenou cenou
Reakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, pane Mareši. Děkujeme Vám za objednávku a hodnocení. Přesně nevíme na co v souvislosti s nesouhlasem uvedené a prodejní ceny narážíte. Ceny, které uvádíme, souhlasí s cenami za které prodáváme. Jediné co má vliv na tvorbu ceny, jsou různé stavy skladových zásob, kdy zboží, které máme ve větším počtu na skladě a je označeno jako akční, může mít dočasně nižší cenu, než je standartní koncová (což je pro zákazníka naopak výhodnější). Nicméně i v takovém případě za jakou cenu nakoupíte, za takovou Vám zboží také dodáme. Pokud jste měl jiný problém, neváhejte nás kontaktovat a celou věc se maximálně vynasnažíme vyřešit k Vaší spokojenosti. Tým RájSvítidel.cz
- Do dnešního dne svítidlo nedorazilo.
Nevyhovující.
Reakce obchodu Ráj Svítidel
DObrý den, děkujeme za nákup a hodnocení. Protože jste neuvedl své jméno nebo číslo objednávky není možné stav a relevanci Vašeho hodnocení ověřit. Každopádně zboží, které bylo objednáno a není ve stavu skladem má uvedenou dobu dostupnosti a tedy i dodání o kterém zpravidla v řádu hodin po objednávce potvrzujeme našim zákazníkům. Systém heureky, toto nereflektuje a tedy hodnocení, které přijde dříve než zboží nemůže být bráno jako relevantní. Tým RájSvítidel.cz
V obchodě jsem nakupoval poprvé. Bylo uváděno "zboží skladem", do dnešního dne zboží nedošlo a ani mne nikdo z obchodu nekontaktovat.
Toto je klamání spotřebitele a ne korektní služby. Již nikdy v tomto obchodu nakupovat nebudu.
Prosím o informaci, kdy své zboží obdržím.
Díky Milan KunešReakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, pane Kuneši, děkujeme za Váš nákup a hodnocení. Pokud se reálná dostupnost zboží, ve vyjímečných případech, neshoduje s informacemi, které nám posílá náš dodavatel, ihned o tom informujeme naše zákazníky. Zkontrolujte si prosím nastavení Vaší pošty, zda informativní emaily, které posíláme po celou dobu objednávky, čímž průběžně informujeme naše zákazníky o stavu zboží až do expedice, "nespadly" do SPAMového koše. Ve vašem případě, jsme Vás takto informovali celkem 3x. Navíc jisté prodlení dodání zboží je závislé i na datu uhrazení platby, která ve Vašem případě byla převodem na účet. Tým RájSvítidel.cz
Zboží se na Internetu tváří jako značkový produkt fy. EGLO z Rakouska. Po rozbalení mne zarazila hrozná kvalita dílenského zpracování. Dle mého názoru jde o nekvalitní kopii vyrobenou v Číně, což je doloženo i na obalu. Mám obavu zařízení vůbec zapojit, hrozí nebezpečí požáru, v našich podmínkách by zřejmě vůbec neprošlo bezpečnostními předpisy.
Reakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, pane Chudý, děkujeme Vám Váš nákup. Z Vašeho hodnocení je patrné, že nehodnotíte náš obchod, ale evidentně produkt se kterým nejste spokojen, což by mělo být směrováno spíše na výrobce. Za kvalitu dodávaných výrobků, jako obchodníci, ručit nemůžeme zcela a už vůbec za jejich konstrukci a provedení. Tak jak je dostaneme a předesílám, že všechny výrobky dostáváme přímo od výrobců, ve vašem případě se jedná o produkty přímo od firmy EGLO, přeposíláme po jejich základní kontrole, zda nejsou poškozena přepravou od výrobce, dále naším zákazníkům. Věřte však, že reakce podobná vaší je ojedinělá a drtivá většina zákazníků je i s výrobky firmy Eglo spokojena. Tým RájSvítidel.cz
- přehledný, dobré ceny
- klamání zákazníka informací, že zboží je skladem (tzn. že je možné ho expedovat hned), když ve skutečnosti je skladem u dodavatele, takže dodání min. týden a více
přehledný, ale nespolehlivý a klamou zákazníka
Reakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, děkujeme Vám za nákup. Ohledně dostupnosti, máme naše záznamy nastaveny dle údajů našich dodavatelů + vlastního skladu. U stavu "skladem u dodavatele" také uvádíme, že zboží je možné expedovat v rozsahu 5-7 prac. dnů. Nejde tedy o žádné klamání. Naopak, pokud se stane, že dodavatel má v systému chybu a posílá špatné údaje z jeho skladu nebo konkurence objedná dříve a zboží již není okamžitě dostupné k odběru, zákazníka informujeme a v případě delší dostupnosti se snažíme najít jiná řešení, která zákazníka uspokojí, jako je výběr náhrad apod. Každopádně Vám za tento podnět směrem k našim dodavatelům děkujeme a budeme ho řešit Tým RájSvítidel.cz
- Ke světlům měly být dodány i úsporné světelné zdroje.
- Byly, ovšem ze tří svítily jen dva a každý byl od jiného výrobce.
- Vzhledem k tomu, že jsou žárovky ve světlech vidět, poněkud to vadí.
- Jako když si objednáte kolo a to bude bez šlapátka, vzadu guma od traktoru a vepředu z tříkolky.
- Žárovky objednám za 600,- jinde.
Reakce obchodu Ráj Svítidel
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Pokud úsporné zdroje neobjednáte navíc ke světlům, nejsou standartně od výrobců dodávány. Úsporný zdroj zdarma v množství 1ks dodáváme k objednávce nad 2tis, pokud jste se s obsluhou obchodu nedohodl jinak. Značky zdrojů se mohou měnit dle našich zásob, ze kterých zdroje poskytujeme. V zásadě se ale jedná o značkové, kvalitní zdroje od firmy Philips nebo Osram. Pokud Vám zdroje přímo v objednaném svítidle nevyhovují, můžete si zakoupit, takové, které Vám budou z hlediska estetičnosti vyhovovat - to u zdrojů dodávaných zdarma ovlivnit nedokážeme - jsou stejné nezávisle na designu svítidla a prozatím jste jediný, kterému to takto nevyhovovalo. Je jen škoda, že dle zdrojů, které jste k objednávce dostal zdarma hodnotíte celý nákup, který byl zřejmě v pořádku. Tým RájSvítidel.cz